Εβδομαδιαίο ζύγισμα

Άσχετα και σχετικά, σημαντικά και ασήμαντα, όλα εδώ!
Share |

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα

Postby asterix on Fri Aug 20, 2010 10:42 am

Απόσπασμα απο sofia68 : Σκεφτηκα οτι πηγε χαμενη ισως η καλυτερη δεκαετια της ζωης μου και αποφασισα οτι θελω ξανα να βρω την Σοφια και θελω πραγματικα να αλλαξω την κατασταση προς το καλυτερο φυσικα.Τοτε ειπα στον εαυστο μου "αλλα χρονια δε θα αφησω να πανε χαμενα"!

Sofia68 μιλάς μέσα απο την ψυχή μου!! Ετσι σκέφτηκα και εγώ μια μέρα! Στα καλά καθούμενα! Ενιωσα οτι την τελευταία δεκαετία δεν έκανα τίποτα για τον εαυτό μου. Έκανα πολλά πράγματα, αλλά όντως ξέχασα τον εαυτό μου, το σώμα μου, την αυτοεκτίμησή μου !!!!! Τώρα ομως δεν υπάρχει πίσω nono
Σοφία, τα συγχαρητήριά μου που κατάφερες να χάσεις τόσα πολλά κιλά, και ελπίζω να καταφέρω και εγώ ότι κατάφερες εσύ!!
asterix

Postby sofia68 on Wed Sep 01, 2010 8:57 am

Την καλημερα μου και καλο μηνα σε ολους παιδια!

Και ναι!!!Ειναι γεγονος!! dance
Μετα απο 40 περιπου μερες?καπου εκει...ξεκολλησα!!!
Ενα κιλακι στον αγυριστο(αν και στη μεση των "δυσκολων ημερων") και ελπιζω να συνεχισει απο δω και περα σε λιγο καλυτερους ρυθμους, η πτωση.

Ύψος: 1.70
Αρχικό βάρος:138
Ζυγίζω:81
Αυτή τη βδομάδα έχασα: 1 κιλο
Ακολουθώ την Άτκινς: απο 7/10/09

Καλη δυναμη στις προσπαθειες ολων μας!
Φιλακια!
Image
sofia68

Postby sofia68 on Wed Sep 01, 2010 9:05 am

asterix wrote:Απόσπασμα απο sofia68 : Σκεφτηκα οτι πηγε χαμενη ισως η καλυτερη δεκαετια της ζωης μου και αποφασισα οτι θελω ξανα να βρω την Σοφια και θελω πραγματικα να αλλαξω την κατασταση προς το καλυτερο φυσικα.Τοτε ειπα στον εαυστο μου "αλλα χρονια δε θα αφησω να πανε χαμενα"!

Sofia68 μιλάς μέσα απο την ψυχή μου!! Ετσι σκέφτηκα και εγώ μια μέρα! Στα καλά καθούμενα! Ενιωσα οτι την τελευταία δεκαετία δεν έκανα τίποτα για τον εαυτό μου. Έκανα πολλά πράγματα, αλλά όντως ξέχασα τον εαυτό μου, το σώμα μου, την αυτοεκτίμησή μου !!!!! Τώρα ομως δεν υπάρχει πίσω nono
Σοφία, τα συγχαρητήριά μου που κατάφερες να χάσεις τόσα πολλά κιλά, και ελπίζω να καταφέρω και εγώ ότι κατάφερες εσύ!!

asterix καλως μας ηρθες, και ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Αν αυτο θελεις πραγματικα για τον εαυτο σου, αν προσηλωθεις στο στοχο σου και αν κανεις την διατροφη ελεγχομενων υδατανθρακων τροπο ζωης τοτε ειμαι σιγουρη οτι συντομα θα απολαυσεις ολα τα πλεονεκτηματα της και συ.
Ειναι πολυ πιο ευκολο απο οσο φανταζεσαι... θα το αντιληφθεις στην πορεια....
..και θα λες και συ...
δε γυριζω πισω!!
goodluck
Image
sofia68

Previous

Return to Εκφραστείτε