Θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει δοκιμασει καποια απ'αυτα τα προιοντα και κατα ποσο επιτρεπονται στην 1η φαση.
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Απορια
16 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2
ΑποριαΚαλησπερα σε ολες/ολους και καλως σας βρηκα!
Θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει δοκιμασει καποια απ'αυτα τα προιοντα και κατα ποσο επιτρεπονται στην 1η φαση. Ευχαριστω εκ των προτερων! Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι η διαπίστωση ότι μας αγαπούν γι' αυτό που είμαστε, ή μάλλον, παρά το γεγονός ότι είμαστε αυτό που είμαστε.
Re: ΑποριαΚαλως μας ηρθες elena_p
Πηγαινε στο παρακατω : http://www.atkinsgreece.gr/spread/default.html και εκει στη σελιδα 60 θα δεις ποιο προιον ειναι σε ποια φαση. (προσωπικα δεν εχω δοκιμασει κανενα)
Re: Αποριασ'ευχαριστω κοπελα μου! :-)
Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι η διαπίστωση ότι μας αγαπούν γι' αυτό που είμαστε, ή μάλλον, παρά το γεγονός ότι είμαστε αυτό που είμαστε.
Re: ΑποριαElena επειδή πολλοί κολλάνε με τα "ειδικά" προϊόντα, ακόμη και αν είναι κατάλληλα απέφυγέ τα στην πρώτη φάση. Δες καλύτερα τις συνταγούλες που έχουμε εδώ.
Να σε προσέχεις, Nemertes
Re: Αποριαβασικα ειμαι πολυ μπερδεμενη...γιατι σαν πρωτη φαση ακολουθω τον παλιο τυπο ατκινς με καθολου υδατανθρακες κ ολες οι συνταγουλες εδω εχουν κ απο λιγους
Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι η διαπίστωση ότι μας αγαπούν γι' αυτό που είμαστε, ή μάλλον, παρά το γεγονός ότι είμαστε αυτό που είμαστε.
Re: ΑποριαΗ πρώτη φάση Άτκινς λέει για 20 υδατάνθρακες. Η νέα έκδοση λέει πως μπορούν να είναι και 20 καθαροί υδατάνθρακες. Η πείρα όμως λέει το εξής απλό. Βάλε λίγες φυτικές ίνες στην διατροφή σου και μείνε κάτω από 20.
Να σε προσέχεις, Nemertes
Re: ΑποριαΑαα δλδ ηταν λαθος το καθολου που νομιζα. Ωραια τοτε θα κοιταξω τι μπορω να κανω με αυτο το 20! Σ'ευχαριστω πολυ!
Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι η διαπίστωση ότι μας αγαπούν γι' αυτό που είμαστε, ή μάλλον, παρά το γεγονός ότι είμαστε αυτό που είμαστε.
Re: Αποριαelena καλησπερα!!! θα συμφωνησω με τη Nemertes κ θα επαυξησω κιολας!!! στην αρχη δεν ειναι το ιδανικο να παρεις διαφορα υποκαταστατα τυπου ατκινς κτλ! καλυτερα να δει ο οπργανισμος σου τη διαφορα με φυσικα μεσα! απο κει και περα ναι πιστευω πως αν οχι ολοι μας εστω οι περισσοτεροι θα εχουμε δοκιμασει καποιο ατκινς προιον! γνωμη μου ειναι πως δεν με γεμιζουν κ πολυ!! θες σοκολατα???? φτιαξε μια ωραια μους με την συνταγουλα που εχουμε κ απολαυσε την ευκολα κ γρηγορα κ να σου πω κ κατι????............ μοιαζει πιο πολυ με σοκολατα!!!!!
Re: Αποριανα σας πω την αληθεια κοριτσια εκανα ηδη παραγγελια καποιες μπαρες. Βεβαια ειδα οτι εχουν πολλες θερμιδες κ φρικαρα...προτιμω να κανω τα μπισκοτακια σοκολατας που ειπαμε τα οποια ειναι πεντανοστιμα κ χαμηλα σε θερμιδες :-) συν του οτι ειμαι φοιτητρια κ αν θελω καθε βδομαδα του κοσμου τις μπαρες θα θελω μια περιουσια
Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι η διαπίστωση ότι μας αγαπούν γι' αυτό που είμαστε, ή μάλλον, παρά το γεγονός ότι είμαστε αυτό που είμαστε.
Re: ΑποριαΟι μπάρες τύπου Advantage μπορούν να καταναλωθούν στη φάση 1.Αν τρως μια την ημέρα δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε με τους υδ/κες ούτε με τις θερμίδες.Αν όμως φας 2 στα καπάκια παύει να ισχύει το net carbs και μετράς τις δυο μπάρες σαν καθαρούς υδ/κες.
Εμένα μου αρέσει περισσότερο η decadence και η σοκολάτα-πορτοκάλι αλλα και οι άλλες είναι καλές.Επίσης απο τα Day Break το cappucino είναι όλα τα λεφτά! Γεγονός είναι οτι είναι σχετικά ακριβά αλλά αξίζει ο κόπος!Ετσι κι αλλιώς μια την ημέρα μπορείς να φάς άρα το κόστος δεν είναι και τόσο μεγάλο. Οσο αναφορά τις θερμίδες μη σε αγχώνει.Οι θερμίδες στην διατροφη Ατκινς έρχονται σε δεύτερη μοίρα μη σου πω σε τρίτη.Οπότε οι θερμίδες που έχει η μια μπάρα είναι αμελητέα ποσότητα μπροστά στο μεταβολικό πλεονέκτημα που έχεις λόγω της διατροφής που έχεις διαλέξει να κάνεις(υπολογίζεται περίπου σε 900 θερμίδες κατα τη φάση της ενεργοποίησης)
16 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2
Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |