Απορια
16 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ΑποριαΈχουμε τα ίδια γούστα στις advantage!!! Ερώτηση: γιατί οι δύο στα καπάκια μετρούν σαν καθαροί υδατάνθρακες? (δλδ 19+19=38 υδ/κες?). Βέβαια, θέλει κουράγιο να φας δύο, τη μία πίσω από την άλλη, γιατί παραείναι "συμπαγείς" και χορταστικές!
Re: ΑποριαΓιατί απο ένα σημείο και μετά οργανισμός δεν ξεγελίεται ωστε να μην εκκρίνει ινσουλίνη.Απο τη δεύτερη και μετά ο οργανισμός εκκρίνει κανονικά ινσουλίνη και μετά η αποθήκευση του λίπους είναι μη αναστρέψιμη.Οι πολυόλες στην ουσία αργούν να διασπαστούν σε σχέση με την σακχαρόζη που διασπάται άμεσα και η απάντηση του οργανισμού είναι η έκκριση ινσουλίνης.
Αρα τρώγοντας μια μπάρα εκκρίνεται ινσουλίνη αλλα πολύ πιο στρωτά σε σχέση με την ζάχαρη.Παρόλα αυτά αν πιέσεις με ποσότητα τον οργανισμό σου θα αναγκαστεί να 'ανάψει΄ τις μηχανές και να εκκρίνει παραπάνω ποσότητα ινσουλίνης 'just in case' οπότε το πλεονέκτημα το χάνεις.Ακριβώς ή στο περίπου κανείς δεν ξέρει.Αλλα σίγουρα το να φας 2 μπάρες μαζί δεν επιτρέπεται στη φάση 1.
Re: ΑποριαΜε κάλυψες!!! Πάντως, αν και βρίσκω τις μπάρες πολύ γευστικές, έχω μερικές επιφυλάξεις. Διαβάζω τα συστατικά και με πιάνει ένας μικροπανικός!!! Όχι για τους υδατάνθρακες, αλλά για όλα τα τεχνητά που περιέχει. Πάντως χθες έφτιαξα σε 30'' μια ξευτομους σοκολάτας (μορφατ, κακάο, ζαχαρίνη) και ήταν ό,τι έπρεπε για τη λιγούρα! Θα πειραματιστώ και με τις υπόλοιπες συνταγές που βρήκα εδώ, και ευελπιστώ να καταργήσω τις μπάρες. (έχω καμιά βδομάδα που τις δοκίμασα)!
Ευχαριστώ πάντως!!!
Re: ΑποριαΑκόμα δεν έχω δοκιμάσει να φτιάξω κάτι απο τις συνταγες που υπάρχουν στο forum(ίσως επειδή ψιλοβαριέμαι) και έχω βολευτει με τις μπάρες αλλά εσύ που έχεις όρεξη για πειραματισμούς κάνεις την καλύτερη δουλειά!
Re: ΑποριαΟπότε το συμπέρασμα είναι οτι τις συνταγές που υπάρχουν στο forum τις φτιάχνουν άνετα όσοι είναι στην πρώτη φάση?
Επίσης οι πιπεριές (πράσινες-κόκκινες-πορτοκαλί-κίτρινες) πόσους υδ. έχουν? Κι αυτές τις τρώμε?
Re: ΑποριαΤις τρώμε.Απλά δεν ξεπερνάμε τις 3 κούπες λαχανικά την ημέρα
16 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2