Γεια σας!Μολις σημερα ξεκινησα και εγω αφου πρωτα σας μελετησα καλα.
Ηθελα να ρωτησω αν μετραμε τα αβγα η οχι.Νομιζα οτι ηταν ελευθερα αλλα βλεπω στον καταλογο τροφιμων οτι εχουν 0,8.
Αβγά
6 posts
• Page 1 of 1
Re: ΑβγάΚαλημέρα Λίτσα !!!
Καλώς μας ήρθες !!!!! Και καλή επιτυχία για μια δυναμική αρχή !!!!!!!!! Έχουν περίπου 0,6-0,8 . Καλό θα ήταν σε πρώτη φάση να τα μετράς. Άλλωστε πόσα αυγά θα φας τη μέρα? 2- 3 ? Επίσης, θα ήταν φρόνιμο να μένεις κάτω από 15 γρ υδαταν.Όλο και κάποιος θα σου ξεφύγει ...Και από το να είσαι στο όριο ,καλύτερα να έχεις λιγουλάκι περιθώριο !!!! Καλή επιτυχία !! Όποια απορία , εδώ είμαστε !!!!
Re: ΑβγάΚάθε αρχή είναι δύσκολη !!!!!!!!!
Θα δεις θα τα καταφέρεις !!! Και φυσικά , επειδή είσαι στην αρχή μη φοβάσαι να φας και μερικά λιπαρά ! Ψάρια, μπριζόλες, κοτόπουλα, αυγά , λαχανικά , κόκκινο κρέας όλα πρέπει να είναι στο μενού !! Φάε !! Μη φοβάσαι !!! Δεν είπαμε να φτάσεις 3000 θερμίδες αλλά εσύ ψωμο-λυσσάς! Διάβασε και τις συνταγές που υπάρχουν εδώ και είμαι σίγουρη ότι θα τα πας μια χαρά..Να προσέχεις με το τυρί ,όχι πάνω από 100 γρ ημερησίως .
Re: ΑβγάLitsa καλως μας ηρθες κουκλα.
Μη φοβασαι να φας....Περα απο το μαρουλι αυγο και γαλοπουλα που εχει το ψυγειο σου αγορασε και κρεας και κυριως ψαρι.2 γευματα σου να εχουν μια καλη ποσοτητα πρωτεινης με σαλατα.Δηλαδη μεσημερι και βραδυ.Θα δεις μερα με τη μερα δε θα πεινας. Μη ξεχνας να πινεις νερο...αρκετο νερο... Βρες και εναν θερμιδομετρητη να τσεκαρεις ποσους υδατανθρακες(και οχι μονο) εχει η καθε σου τροφη και ολα θα πανε οκ. Καλη δυναμη στη προσπαθεια σου και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε...
Re: ΑβγάΜη ξεχνάμε και το λίπος!Εγώ το μεσημέρι το ελαιόλαδο το έπινα απο το πιάτο αφου είχα κάνει
τη σαλάτα σούπα(που λέει ο λόγος)!Έχασα σε 3 μήνες 20 κιλά!Και πλέον είμαι στο ιδανικό μου βάρος! Το έλαιο θα σε χορτάσει και θα σε κάνει να πεινάσεις αργότερα!Αν δε , το συνδυάσεις με πρωτεϊνη μεχρι 100γρ τότε θα έχεις και το καλύτερο αποτέλεσμα! Παρατήρησα οτι ο σολωμός με αδυνατίζει σα τρελός!Ολα μου τα πλατο τα πέρασα τρώγοντας το πιο λιπαρό ψάρι που υπάρχει και σε απεριόριστες μάλιστα ποσότητες!Αν έτρωγα την ιδια ποσοτητα σε 4 μερίδες διαιρεμένες σε 4 μικρογεύματα θα είχα ακόμα καλύτερα αποτελεσματα. Δηλαδή 80 γρ σολωμό στις 14:00 ,80 γρ στις 17:00,80 gr στις 20:00 και 80 γρ στις 23:00 θα έτρωγα την ίδια ακριβώς ποσότητα αλλά δεν θα επέτρεπα στον οργανισμό μου να μεταβολίσει την παραμικρή ποσότητα σε απλούς υδατάνθρακες με αποτέλεσμα να μην παραχθεί καθόλου ινσουλίνη και αρα να χάσω πολύ γρηγορότερα βάρος. Κατα τα άλλα μη φοβάσαι να τρως!Φαε μέχρι να χορτάσεις απο τις επιτρεπόμες τροφές και μην μετράς καθόλου τις θερμίδες.Αν το κάνεις θα κάνεις λάθος!Μέτρα μόνο τους υδ/κες ούτε καν τα λιπαρά!
6 posts
• Page 1 of 1