Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: σιεφταλιές

Re: σιεφταλιές 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12891

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Επιτρεπονται ολα τα ειδη κρεατος (ασπρου κ κοκκινου), δεν εχουν υδατ.. τωρα τα μπιφτεκοειδη, πρεπει να γνωριζεις τα συστατικα τους για ναναι ασφαλη για τη διατροφη μας (π.χ το κρεμμυδι το ξερο εχει αρκετους υδατ, προτιμαμε το χλωρο κ λιγο ξερο, στα δικα μας δεν βαζουμε ψωμι αλλα τυρι ή καποιο λαχανικο -δες στις συνταγες μας) αν στις σεφταλιες βαζουν ψωμοειδη δε θα φας για να χορτασεις, δοκιμαζεις.. αν δεν εχουν τοτε αφοβα τρως.. εχουν κ την μπολια απεξω πουναι φουλ λιπαρη κ τις νοστιμιζει! αν σ αρεσουν πολυ, βρες τη συνταγη κ φιαχτες μονος σου συμφωνα, με τους κανονες της διατροφης μας (αφαιρεσε το ψωμι αν εχουν) κ καλη σου ορεξη!
Τωρα, για την 1η φαση, καλο ειναι να κρατας ημερολογιο για το μενου σου, να κανεις τους υπολογισμους σου, για να μην ξεφευγεις κ να δοκιμαζεις τι σ αρεσει ή τι μπορει να σε κολλαει.. ετσι θα μαθεις πιο ευκολα κ θ αποκτησεις "σιγουρη-δοκιμασμενη" ποικιλια κ ευκολια στις εναλλαγες κ στην αυξηση των υδατ ανα σταδιο..
Καλη μας συνεχεια..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: σιεφταλιές 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12893

• Marios
  • Το Άβαταρ του/της Marios
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Eυχαριστώ Joanna. Ήδη άρχισα να κάνω αυτό που λες να δοκιμάζω κάποια πράγματα για να δω αν με κολλάνε ή όχι. Για παράδειγμα, απόψε θα πιω ένα ποτό, ουίσκι μάλλον για να δω αν θα με επηρεάσει ή όχι, αν δεν με επηρεάσει θα πίνω ένα ποτό μια φορά τη βδομάδα.

Re: σιεφταλιές 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12939

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
ορμα στις σεφταλιες ..υποθετω εισαι πατριωτης ...δεν υπαρχει προβλημα,και εγω ετρωγα στην 1φαση ,αν τις φτιαχνεις κιολας εσυ ακομη καλυτερα ...
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: σιεφταλιές 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12944

• Marios
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Nαι Κύπριος είμαι. Εσύ; Δυστυχώς δεν τις φτιάχνω, αλλά με αυτή τη διατροφή μαθαίνω σιγά-σιγά και μαγειρεύω κιόλας! :) Εσύ τώρα σε ποια φάση είσαι; Πόσα κιλά έχασες;

Re: σιεφταλιές 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12946

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
ναι και εγω ..αλλα μενω χρονια θεσ/νικη ,
περσι εφτιαξα πρωτη φορα μονη μου σεφταλιες ,ξερεις μπολικες , τις εβαλα καταψυξη και τις φλερταρω που και που ...
ειμαι στη 3φαση μεχρι τωρα εχω χασει 12κιλα το παω καλα δεν θα ελεγα αργα ,δεν βιαζομαι παντως σταθερα ,τωρα ειμαι 56 και θα παω για τα 52 αυτος ειναι ο κυριος στοχος ,τωρα αν ερθει και αλλη μειωσει καλοςνα ορισει .
εσυ μη μασας μικρος εισαι οποτε και ο μεταβολισμος σου μια χαρα θα λειτουργησει. ολα απο τη θεληση σου θα εξαρτηθουν .
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: σιεφταλιές 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12948

• Marios
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ωραία! Νομίζω αντέχω, το σημαντικό για μένα είναι να μην πεινώ. Και υπάρχουν και πολλά φαγητά σε αυτή τη δίαιτα που μου αρέσουν πέραν από το κρέας, είναι η μαγιονέζα, σαλάμι αέρος, τυροκαυτερή όχι όλα σε μια μέρα βέβαια. Οκ τα μακαρόνια θα μου λείψουν, γλυκά, πατάτες τηγανιτές... Αλλά Οκ ούτως ή άλλως και στις άλλες δίαιτες αυτά απογορεύονται ειδικά τα γλυκά και οι πατάτες τηγανιτές. Εδώ τουλάχιστον τρώμε καλά από τα άλλα!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.185 δευτερόλεπτα

Syndication