Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: μπάρες Ατκινς

Re: μπάρες Ατκινς 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12306

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
ναι ρουλακι εχεις δικιο απλα τις ειχε εκει κοντα στα προιοντα της ατκινς.να ρωτησω και κατι ακομα .αυτα τα δημητριακα που λετε τι ειναι?εχους λιγους υδ?εγω δεν τα βρηκα ακομα αλλα χθες ημουνα σε συνοικιακο καρφουρ και δεν υπηρχε και πολυ ποικιλια.αξιζει τον κοπο να τα ψαξω?το λεω για να τρωω που και που με γαλα σογιας που βρηκα σε βιολογικα με μηδαμηνους υδατανθρακες,γιατι καθε μερα αβγα στο τελος θα κακαρισω...α!εχασα και μισο κιλακι μολις σταματησα τους γλυκους πειρασμους!καπου ειχα διαβασει οτι αν θελεις γλυκο[εμενα με πιανει μονιμως καμμια ωριτσα μετα το μεσημεριανο ]πιες ενα καφε με ζαχαρινη και κρεμα γαλακτος και θα ξεχαστεις.ε λοιπον επιασε το κολπο.εγω πινω σκετο καφε με λιγο κρεμα οποτε η ζαχαρινη λειτουργησε σαν γλυκο φαινεται και με λιγωσε ευχαριστα.ηταν και ντεκαφεινε . πιστευω να ξαναπιασει το κολπο clap ap
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: μπάρες Ατκινς 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12317

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
sasa είναι μούσλι βασικά αυτά τα δημητριακά του Άτκινς, αλλά έχουν 6 υδ η μερίδα. Είναι ένας απο τους λόγους που ξεπερνάω τους 20 ημερισίως, αυτά και το γιαούρτι αλλά δεν άντεχα κι εγώ άλλα αυγά και γαλοπούλα καπνιστή, μέχρι και αναγούλα μου ήρθε ένα πρωί :!:
roulaki αυτές οι φρυγανιές οι σκανδιναβικές πως λέγονται; ή πως είναι η συσκευασία περίπου για να τις αναγνωρίσω. Μια φρυγανιά με βούτυρο και μαρμαλάδα darbo είναι μια καλή εναλλακτική για πρωινό. Έχω πάρει του Άτκινς τις φρυγανιές για τη Μ. Εβδομάδα αλλά είναι δυστυχώς πολύ ακριβές...

Re: μπάρες Ατκινς 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12318

• vasoylitsa
  • Το Άβαταρ του/της vasoylitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εγω παντως με τις μπαρες πηρα ενα κιλο!πληροφοριακα σας το λεω!!!!!!!ασε που σαν να μου γινονται εξαρτηση....το μονο καλο ειναι οτι μου ελυσαν το προβλημα δυσκοιλιοτητας.

Re: μπάρες Ατκινς 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12324

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
hehehe δεν θυμαμαι πως λεγονται. Σιγουρα ομως θα τις αναγνωρισεις στον τομεα με τα προιοντα υγιεινης διατροφης. Η συσκευασια μοιαζει με αυτη των ατκινς, αλλα ειναι διαφανης με γαλαζια!
love your self

Re: μπάρες Ατκινς 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12327

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ Ρουλάκι, θα ψάξω να τις βρω τώρα που ξέρω οτι υπάρχουν.
Vasoulitsa πιθανόν να προκαλούν εξάρτηση οι μπάρες γιατί κι εγώ έχω πιιάσει τον εαυτό μου να λιγουρεύομαι σε άσχετη φάση να φάω μια μπάρα, παρόλο που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα σε γεύση :? , ειδικά αυτή με γεύση μπράουνι καθόλου...

Re: μπάρες Ατκινς 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12329

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Εγω βρηκα σημερα σκανδιναβικες φρυγανιες στον Γαλαξια, 2 ευρω το πακετο των 10 τεμαχιων, με 2,9 υδ το τεμαχιο.
Θα δοκιμασω αυριο για πρωινο!
if only mosquitoes sucked fat instead of blood
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.098 δευτερόλεπτα

Syndication