Re: καλησπερααααααααα
17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1720
Maria5
Αποσυνδεμένος
Χρήστης
ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ευθυμια .ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ [Κατα τα άλλα μηδέν διαφορά.Ας ανοίξει επιτέλους το μυαλό μας και να είμαστε πιό κριτικοί και σκεπτικιστές αλλά και δεκτικοί και έτοιμοι για αλλαγές όταν διαπιστώνουμε ότι κάναμε λάθος.] ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1721
ευθυμια
Αποσυνδεμένος
Χρήστης
Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Τί είναι αυτά που λές κοριτστακι μου.Είναι δυνατόν να αναφέρομαι προσωπικά σε σένα;και με ποιά αφορμή;Μαράκι μου σου ζητώ συγνώμη αν κάτι σε ενόχλησε.Δεν ήταν η πρόθεσή μου και μιλούσα εντελώς ακαδημαικά παρατηρώντας τις ομοιότητες των εποχών.Σε καμιά περίπτωση δεν αναφερόμουν συγκεκριμένα στο ποστ και πολύ περισσότερο σε σένα προσωπικά.Αν κι εγώ έβρισκα για πρώτη φορά αυτό το ποστ θα έκανα ακριβώς ότι κι εσύ γιατί ομολογώ ότι το περιεχόμενό του είναι σοκαριστικό.Απλώς το είχα υπ'όψη μου πολλά χρόνια τώρα και γι αυτό και δεν αναφέρθηκα καθόλου σ'αυτό αλλά στα υπολοιπα που γράφει ο Γιάννης.Οσο για τα τελευταία μου λόγια μου ,είχα στο μυαλό μου το γιατρό του πατέρα μου που όταν του είπα ότι χρησιμοποιούν στην αμερική την κετογενή διατροφή στην αντιμετώπηση της φωτοευαισθησίας με αντιμετώπισε σαν διαννοητικά καθηστερημένη και έβαλε τα γέλια.Για αυτά τα στενά μυαλά μμιλούσα και συγνώμη αν κάτι στην διατύπωσή μου σε έκανε να αισθανθείς άσχημα.ΕΞ'άλλου αυτά είναι τα κακα του γραπόύ λόγου.Δεν έχεις τον άλλο απέναντύ σου για να ερμηνεύεις τις εκφράσεις του και να λύνονται οι παρανοήσεις.Πάντως συγνώμη αν άθελά μου σε ενόχλησα.
17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1726
Maria5
Αποσυνδεμένος
Χρήστης
ok δεν τρεχει τιποτα P P P
αλλωστε με το δικιο σου επρεπε να αντιδρασεις ειδικα εσυ που την εχεις χτισει την κοκα κολα χα χα χα αστειευομαι φιλεναδα