Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Re: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 18 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #188

• ximaira
  • Το Άβαταρ του/της ximaira
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΦΥΤΙΚΗ ΜΟΡΦΑΤ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΑ 100 ΓΡ ΕΤΟΙΜΗΣ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΕΒΑΠΟΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΟ ΣΑΝ ΜΟΚΑ ΠΑΓΩΤΟ-ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 18 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #191

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Θα το δοκιμάσω απόψε. Θα βάλω και στο ένα μπολάκι αυτή τη συνταγή με τα αυγά. Δεν μπορεί κάποιο θα τρώγεται! :wink:
Να σε προσέχεις, Marina

Re: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 18 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #192

• sandy
  • Το Άβαταρ του/της sandy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να μαι κι εγώ! για να μην αισθάνεστε μόνες!

Marina μου λοιπόν έχω να δηλώσω ότι μετά από 2 μήνες και 7 μέρες είμαι στα 5,5 κιλά μείον. :D

Ξαναέχω πει ότι ίσως είναι λίγα για άλλους , αλλά εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένη!
Βέβαια τον τελευταίο μήνα έχω κολλήσει τόσο πολύ... Τον τελευταίο μήνα έχασα μόλις μισό κιλό, αν και κάνω μια ώρα γυμναστική την ημέρα! Πάραυτα συνεχίζω ακάθεκτη. Αυτή τη φορά πιστεύω ότι θα φτάσω στο τέλος. Ακόμα κι αν δεν χάσω όλα όσα θέλω -ίσως και λόγω ηλικίας, θυρεοειδούς;;- κάπου θα φτάσω. Με αυτή τη διατροφή μπορώ κι ελέγχω την πείνα μου. Η πείνα που τυχόν έχω είναι ψυχολογική. Μου λείπει πχ ο fredoccino (πάρα πολύ!!). Γι αυτό και κανά δυο μέρες αμάρτησα και το ριξα στους υδατάνθρακες! Αλλά δεν νιώθω καθόλου τύψεις. Ξέρω ότι έτσι κι αλλιώς θα μου πάρει ακόμα περίπου 4-5 μήνες, οπότε νομίζω ότι δεν πειράζει κι αν παρεκλίνω λιγάκι κάποιες φορές.

Κι εγώ ετοιμάζω παγωτάκι για το βράδυ! Μόνο που εκτός από γιαούρτι και ζαχαρίνη προσθέτω και μια κουταλιά φιλαδέλφεια για να κόψει λίγο την ξινή αίσθηση του γιαουρτιού.

Φιλιάααααα
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.105 δευτερόλεπτα

Syndication