Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Καφετέριες - μπαράκια - φαγητάδικα κλπ με low carb προϊόντα

Re: Καφετέριες - μπαράκια - φαγητάδικα κλπ με low carb προϊό 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9089

• Nada
  • Το Άβαταρ του/της Nada
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Επειδή το θέμα με την ασπαρτάμη κι εμένα με τσιτώνει πολύ, πλέον χρησιμοπιοώ την natreen σε υγρή μορφή (τη βρίσκω στα carrefour πάντα) και στον καφέ (όχι μόνο στη μαγειρική). Είναι χωρίς ασπαρτάμη και με μηδενικούς υδατάνθρακες (1 στα 100ml, και σκεφτείτε ότι 8 σταγόνες ισοδυναμούν σε μία κουταλιά ζάχαρη...τρέχα γύρευε). Νομίζω θα αρχίσω να την παίρνω και μαζί μου, είναι ένα γυαλινο βολικό μπουκαλάκι των 100ml με δοσομετρητή σταγόνας ενσωματωμένο....κάτι σαν το υγρό μου make up :D

Όσο για μαγαζάκια, πίνω τον καφέ μου και ζητάω πχ "espresso freddo μέτριο με ζαχαρίνη" αλλά ρε παιδιά, πώς μπορώ να είμαι σιγουρη;;; Φοβάμαι κάποιες φορές ότι θα μου πούνε "ναι, έχω" και δεν θα είναι. Κι έτσι τη ζητάω ξεχωριστά στο φακελάκι της και τέλος...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καφετέριες - μπαράκια - φαγητάδικα κλπ με low carb προϊό 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9101

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Nada η άλλη λύση είναι να πετάξεις το κλασικό "έχω αλλεργία" ή "δυσανεξία" στην ζάχαρη, "ελπίζω να μην με τρέχουν στα νοσοκομεία ε". Πίστεψέ με τους τρομάζει αρκετά. :D
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Καφετέριες - μπαράκια - φαγητάδικα κλπ με low carb προϊό 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #9114

• Nada
  • Το Άβαταρ του/της Nada
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
χεχεχεχχεχεχε!!! Σωστή!!!!!

Καφετέριες - μπαράκια - φαγητάδικα κλπ με low carb προϊόντα 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16972

• ton76
  • Το Άβαταρ του/της ton76
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
παιδια στο εξωτερικο υπαρχουν ενα σωρο μαγαζια με low carb προιοντα διαφορα οχι μονο σοκολατες τυπου ατκινς.

εδω δεν εχω δει αντιστοιχα μαγαζια, εσεις??

Απ: Καφετέριες - μπαράκια - φαγητάδικα κλπ με low carb προϊόντα 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16974

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Να υπαρχει φαγηταδικο lowcarb στην Ελλαδα?Και μετα ξυπνησαμε.... :D

Απ: Καφετέριες - μπαράκια - φαγητάδικα κλπ με low carb προϊόντα 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16976

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αν, υποθετικά πάντα, πας στο επημελητήριο, για να κάνεις έναρξη ενός μαγαζιού μαζικής εστίασης lowcarb, στην καλύτερη θα νομίσουν ότι είναι εξωτικού είδους φαγητά, και στην χειρότερη, φαγητά που κάνουν βουντού! Αν δε, έχεις το θράσσος να ζητήσεις και επιδότηση, το πολύ πολύ, να εισπράξεις 5! Μία ωραιότατη ελληνικότατη μούτζα!
love your self
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα

Syndication