Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: atkins κ εγκυμοσυνη!!!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6435

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
και ξεκιναμε ξανα!!!!!!! οι 3 μηνες περασανε αισιος κ ο 4ος ειναι στη διαδρομη!!!! ο συζηγος παντως ειναι στη μαμα του γτ κρυωσε κ δεν εχω καμια διαθεση να με κολλησει!!!! δεν πειραζει αυτοι αντεχουν καλα στη μανουλα τους!!! χι! χι!! μελλοντικες κ νυν πεθερες μην παρεηγησετε!!!!!!!!!!! το θεμα ειναι αλλο ομως! μαζι με τους 3 μηνες χαλαρωτητας γτ ειναι η οργανογενεση κ ολα επιτρεπονται, εφυγαν κ η ανεση για φαγητο!!! κλαψ!! αποτην χθεσινη μου επισκεψη στο γιατρο εφυγα με τα εξης....αλατι τελος!!! αυτο ειναι μικρο!! εχω κ προβληματακι μικρο κ κανω κ μεγαλη κατακρατηση αστα να παει αρχιζω να παιρνω την αυξουσα πορεια των κιλων μου φαινεται!! νερο νερο νερο!! σφολιατοειδη, γλυκα, μακαρονια. ρυζι στοπ!!!!!!!!!!!! αντε μια φορα το μηνα!!! ειμαι πολυ ευνοημενη!!! χι! χι! ψωμι ολικης αλεσηης κ σταρενιο με προζυμη, μια φορα τη μερα κατα προτημηση στο πρωινο(τοστακι)!!γαλα πρωι γαλα βραδυ!! ζαχαρινη οχι! αλλα μελι ναι κ ενταξει μια κουταλιτσα του γλυκου δεν εχει πολλους υδαταν, πατατουλες κ σπρια ναι μεχρι 3 φορες την εβδομαδα! σαλατες κ σοδες!!! ναι ανημερωτικα σας ανακοινωνω απλα οτι καθαριζει τα νεφρα! αυτα προς το παρον! σαςθυμιζει κατι αυτη η διατροφη????????????? ετσι απο περιεργεια ρωταω γτ δεν ξερω??????? ακομα κ στην εγκυμοσυνη μην αγχωθειτε παλι ατκινς θα κανετε!!!! μικρο το κακο λοιπον!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6441

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αυτό το θεματάκι με τη ζαχαρίνη σου είχα στείλει σε μήνυμα. Επίσης πρέπει να προσέχεις τα αλλαντικά και τα τυριά (αλάτι). Έχω και εγώ 2 παιδάκια και πιστεύω ότι τη δεδομένη στιγμή καλλίτερα να ακολουθείς τις οδηγείες του γιατρού σου ως προς τα θέματα διατροφής (αλάτι τέλος, κατεργασμένοι υδατάνθρακες τέλος, ρύζι σπάνια, γάλα πολύ,καθημερινά μια φέτα ψωμί ολικής άλεσης, μέχρι τρεις φορές την εβδομάδα καμιά πατατούλα ή όσπρια). Αλλωστε θα έχεις πολύ καιρό μπροστά σου μετά τη γέννηση του παιδιού σου για να γίνεις μια θεά. Τώρα απόλαυσε αυτή τη μοναδική περίοδο της ζωής σου που στις περισσότερες (στατιστικά) γυναίκες συμβαίνει μόνο μια δυο φορές στη ζωή τους.
Από τη δική μου εμπειρία περιόρισε τους καφέδες και τις κοκακόλες(καφείνη) και τρώγε μικρά γεύματα συχνά (5-6 φορές την ημέρα).
Αν και είμαι φανατικός οπαδός της Ατκινς όσον αφορά το αδυνάτισμα και γιατί όχι και σαν τρόπος ζωής για την περίοδο της εγκυμοσύνης ψηφίζω μεσογειακή δίαιτα με τη διαφορά ότι δεν καταναλώνουμε επεξεργασμένους υδατάνθρακες και ζάχαρη.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6449

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Συγνώμη ρε κοπελιά,αλλά αυτό που περιγράφεις είναι Ατκινς καραμπινάτη σε στάδιο συντήρησης !Αυτό είπε πρίν και η Κατερίνα.Δεν βλέπεις τις ομοιότητες;Οχι κατεργασμένους υδατάνθακες!Αυτή είναι η βάση της διατροφής .
Και ,Κατερινάκι ,με αυτή τη διατροφή ,μην ανησυχείς ,δεν πρόκειται να βάλεις ούτε ένα κιλό περριτού λίπους πάνω σου.Θα πάρεις τα απαραίτητα για την υγεία του μωρού σου.Θυμάσαι που σου έλεγα ότι ο γιατρός δεν θα σε αφήσει να τρώς ανεξέλεγκτα και να πάρεις κιλά και ότι μόνο δικαιολογίες στον εαυτό μας είναι η εγκυμοσύνη ,για να γουρουνιάσουμε ελευθερα και χωρίς τύψεις.Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έβαλα 20 κιλά και παραπάνω ,έτσι για πλάκα!Παγωτά,γλυκα,και τα ευκόλως εννοούμενα.Στη δεύτερη που είχα διαγνωστεί με ζαχαρώδη διαβήτη (της εγκυμοσύνης)και έκανα ενέσεις ινσουλίνης και ως εκ τούτου η διατροφή μου ήταν μετρημένη και καταγεγραμμένη αυστηρά,πήρα τα απαραίτητα 8 κιλά μου.Σου λέω απο προσωπική πείρα ότι δεν θα παχύνεις.Σε καμια περίπτωση μην πείς, δεν πειράζει,ας φάω τώρα κάτι παραπάνω και βλέπουμε ύστερα!Αυστηρά τηρείς τις εντολές του γιατρού με θρησκευτική ευλάβια και όλα θα πάνε τέλεια!Θα γίνεις μαμά ενός όμορφου και υγειούς μωρού αλλά θα δείς ότι δεν θα πάψεις να θέλεις να είσαι εσύ!Και εσύ δεν θέλεις να είσαι χοντρή!Ολα θα πάνε τέλεια!!!!!!!!!! :)

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6452

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
αχ! βρε παιδια εχετε δικιο ναι!! ειναι μια ατκινς καραμπινατη οπως η ευθυμουλα ειπε!!! τρως απο ολα αλλα με μετρο! μαρακι με συγχωρεις αλλα δεν καταφερα ακομα να διαβασω το μηνυμα σου δεν εχω βρει ακομα τον τροπο να το φτιαξω τωρα με τα καινουρια συστηματα..... τωρα με το θεμα των κιλων ειναι ενα προλημα... εσυ μπορει να μην πρεπει αλλα πως κανεις καλα την κοιλια σου?????

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6453

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευθυμια\n
Συγνώμη ρε κοπελιά,αλλά αυτό που περιγράφεις είναι Ατκινς καραμπινάτη σε στάδιο συντήρησης !Αυτό είπε πρίν και η Κατερίνα.Δεν βλέπεις τις ομοιότητες;Οχι κατεργασμένους υδατάνθακες!Αυτή είναι η βάση της διατροφής .

Αν και δεν μ΄ αρέσει να έρχομαι σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που αν και σέβομαι δεν γνωρίζω προσωπικά θα ήθελα να σας παραθέσω μερικές παραπομπές για να εξηγούμεθα και να μην παρεξηγούμεθα.
1ον: Στην αρχή (6ο φύλλο)του βιβλίου ΄Σημείωμα του Συγγραφέα΄ στις τελευταίες τρείς σειρές γράφει: Οι φάσεις αδυνατίσματος της Διατροφικης Προσέγγισης Ατκινς δεν είναι κατάλληλες για έγκυες γυναίκες και για μητέρες που θηλάζουν. Αν δεν έχετε το βιβλίο πηγαίντε σε ένα βιβλιοπωλείο και τάχα μου φυλλομετρώντας το διαβάστε αυτό που παραθέτω. Έτσι όπως το λές Ευθυμία θα σύστηνε την ισόβια συντήρηση ως ενδεκνειμένη διατροφή πράγμα που δεν το κάνει
2ον: Το να μην τρως ζάχαρη και επεξεργασμένους υδατάνθρακες μπορεί να είναι το γενικότερο πλάνο της συντήρησης αλλά είναι περισσότερο υγιεινή μεσογειακή διατροφή παρά ισόβια συντήρηση ατκινς και αυτό γιατί στην πρώτη μπορείς να τρως απ΄όλα τα φρούτα και τα λαχανικά ενώ στην ισόβια συντήρηση ατκινς πάντα πρέπει να κρατάς το ΚΕΥΣ (κρίσιμο επίπεδο υδατανθράκων για συντήρηση) που βρήκες στην προσυντήρηση και είναι σαφέστατα χαμηλότερο από τις ημερησιες ανάγκες ενός μέσου ανθρώπου. Σελίδα 255 Βιβλίο ατκιν, πίνακας .
3ον: Η βάση της διατροφικης προσέγγισης άτκινς είναι οι πρωτείνες και τα λίπη και όχι γενικότερα η αποφυγή κατεργασμένων υδατανθράκων. Ρίξτε μια ματιά στη διατροφική πυραμίδα ατκινς σελιδα 607 του βιβλίου
4όν: Το συμπλήρωμα σιδήρου που θα πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στις περισσότερες γυναίκες φέρνει δυσκοιλιώτητα η οποία θα επιδεινωθεί με μια διατροφή που μία απ΄τις βασικότερες παρενέργειες της (σε άλλους έντονα σε άλλους όχι) είναι η δυσκοιλιώτητα λόγω έλλειψης αδρανών ινών που βρίσκονται στα φρούτα στα όσπρια στο σιτάρι ολικής άλεσης.
5ον: Τα υποκατάστατα ζάχαρης απαγορεύονται στην εγκυμοσύνη, στην μεσογειακή διατροφή αντικαθιστούνται από μέλι ή φρουκτόζη και στην ατκινς επιβάλλονται.
Τελείωνοντας θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι εκτός από διαιτόμενοι είμαστε και άνθρωποι και ως τέτοιοι έχουμε υποχρέωση να γνωστοποιούμε στον συνάνθρωπο τους κινδύνους του εγχειρήματός του αφήνοντας το δικαίωμα της επιλογής της παρακάτω πορείας του. Κανείς δεν ειπε να πάρει αμέτρητα κιλά απλά επισήμανα στην φίλη κατερίνα ότι σ΄ αυτή τη φάση της ζωής της το ποιο σημαντικό είναι η υγεία η δικιά της και του παιδιού της.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6455

• Run_Lola
  • Το Άβαταρ του/της Run_Lola
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Φίλτατη Mary.....να αγιάσει το στοματάκι σου.
Ο Atkins αναφέρει ρητά τόσο στην εισαγωγή του βιβλίου του όσο και σε διάφορα κεφάλαια, ότι η συγκεκριμένη διατροφική προσέγγιση απαγορεύεται ρητά για εγκύους, γυναίκες σε θηλασμό και άτομα με νεφρική ανεπάρκεια. Οπότε Κατερινάκι μου καλό θα ήταν να προσέχεις μεν την διατροφή σου ποιοτικά αλλά μην το παρακάνεις δε. Άφησε την εφαρμογή της διατροφής Ατκινς για μετά (χωρίς να σημαίνει ότι θα υποπέσεις σε γαστρονομικά όργια). Προέχει ο σωστός σχηματισμός και η ανάπτυξη του μωρού σου και για να γίνει αυτό χρειάζονται όλα τα συστατικά όπως πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες, βιταμίνες κλπ. Εάν προσέξεις λίγο τον εαυτό σου και έχεις αίσθηση του μέτρου, όλα θα πάνε καλά :-)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.069 δευτερόλεπτα

Syndication