Συγνώμη ρε κοπελιά,αλλά αυτό που περιγράφεις είναι Ατκινς καραμπινάτη σε στάδιο συντήρησης !Αυτό είπε πρίν και η Κατερίνα.Δεν βλέπεις τις ομοιότητες;Οχι κατεργασμένους υδατάνθακες!Αυτή είναι η βάση της διατροφής .
Και ,Κατερινάκι ,με αυτή τη διατροφή ,μην ανησυχείς ,δεν πρόκειται να βάλεις ούτε ένα κιλό περριτού λίπους πάνω σου.Θα πάρεις τα απαραίτητα για την υγεία του μωρού σου.Θυμάσαι που σου έλεγα ότι ο γιατρός δεν θα σε αφήσει να τρώς ανεξέλεγκτα και να πάρεις κιλά και ότι μόνο δικαιολογίες στον εαυτό μας είναι η εγκυμοσύνη ,για να γουρουνιάσουμε ελευθερα και χωρίς τύψεις.Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έβαλα 20 κιλά και παραπάνω ,έτσι για πλάκα!Παγωτά,γλυκα,και τα ευκόλως εννοούμενα.Στη δεύτερη που είχα διαγνωστεί με ζαχαρώδη διαβήτη (της εγκυμοσύνης)και έκανα ενέσεις ινσουλίνης και ως εκ τούτου η διατροφή μου ήταν μετρημένη και καταγεγραμμένη αυστηρά,πήρα τα απαραίτητα 8 κιλά μου.Σου λέω απο προσωπική πείρα ότι δεν θα παχύνεις.Σε καμια περίπτωση μην πείς, δεν πειράζει,ας φάω τώρα κάτι παραπάνω και βλέπουμε ύστερα!Αυστηρά τηρείς τις εντολές του γιατρού με θρησκευτική ευλάβια και όλα θα πάνε τέλεια!Θα γίνεις μαμά ενός όμορφου και υγειούς μωρού αλλά θα δείς ότι δεν θα πάψεις να θέλεις να είσαι εσύ!Και εσύ δεν θέλεις να είσαι χοντρή!Ολα θα πάνε τέλεια!!!!!!!!!!