Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Μα που ειστε ολοι;;;

Re: Μα που ειστε ολοι;;; 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #697

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Μόλις έβαλα ένα chat. Πειραματικό. Ελληνικά δεν γράφει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Για μπείτε να μου πείτε. Αν έχουμε κίνηση θα το μονιμοποιήσω. :D

[url:33h01q41]www.lowcarblife.org/chat.asp[/url]
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μα που ειστε ολοι;;; 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #698

• abebablom
  • Το Άβαταρ του/της abebablom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
connection failed...

εδω μεχρι προτεινως ψαχναμε 1 ποστ τη μέρα και τώρα χρειαζόμαστε και chat????!!!

τελος πάντων απλα πιστεύω οτι ειναι περιττο τη στιγμη που οι συνδεδεμενοι χρηστες δεν ξεπερνουν ποτε τους 2,3 χιχιχιχι

my 50cents

Re: Μα που ειστε ολοι;;; 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #699

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Από όσο βλέπω δουλεύει... Αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι περιττό. Μόλις φτάσουμε τα 10 μέλη ταυτόχρονα, θα το επαναφέρω. :D
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Μα που ειστε ολοι;;; 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #700

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα! μπα δεν θα το ελεγα πως μας πολυχρειαζεται κατι τετοιο! καλα ειμαστε στο site μας μονο! μην μπερδευομαστε κιολας!

Re: Μα που ειστε ολοι;;; 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #701

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χαίρε σε όλους! Κι εγώ παρακολουθώ καθημερινά το forum, κ η αλήθεια είναι ότι όταν βλέπω αδιάβαστα ποστς, χαίρομαι! Όσο για τον περιορισμένο αριθμό μας, είμαστε οικογενειακή κατάσταση, συμπλέοντας στις πτυχές της Άτκινς κ αλληλοϋποστηριζόμαστε. Μακάρι να γίνουμε κ περισσότεροι κ να έχουμε κ τη δημόσια συζήτηση αλλα κ το chat!

Το γυμναστήριο, παρεμπιπτώντως, προωθεί σε μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα της διατροφής. Μισή ωρίτσα αερόμπικ, μισή ωρίτσα πιλάτες 3 φορές την εβδομάδα κ ο δρόμος προς την φετοποίηση ανοίγεται ορθάνοιχτος! Για να μην αναφέρω την αυτοπεποίθηση που προσφέρουν τα βλέμματα εκτός τοιχών...

Καλή μας συνέχεια!

Μαμαμαρία θα με υιοθετήσεις? Είμαι καλό κοριτσάκι, όμορφο κ λιχουδιάρικο, θα τρώω ό,τι φτιάχνεις!! :D P D D ) P

Re: Μα που ειστε ολοι;;; 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #716

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας....
ελειψα για το σαβατοκυριακο και μου λειψατε καλε! παρκαραμε με το συζυγο τα τεκνα στη "μαμα" και φυγαμε για ιδιαιτερα σεμιναρια αεροβικής. nanage σε παιρνω αν εχεις κλεισει τα 18. η μονη προυποθεση για τριτο ειναι να μου το παραδωσουν σε ηλικια ψηφου.χιχι. ...

εκανα τουρτα....με σχεδον 0 υδατανθρακες. και για να μην σας παραπλανω, ειναι αλμυρη αλλα ομως δεν της φαινεται καθολου. ανετα θα την μπερδευε καποιος με τουρτα σαντιγυ. στα προσεχως! για την ωρα ειμαι πτωμα και οδευω για φυτεμα...(οσο προλαβω δηλαδη γιατι δουλευω αυριο...μπλιαχ)
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα

Syndication