Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: τσιγαρο

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7167

• Stardust
  • Το Άβαταρ του/της Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οταν είχαν βγει οι μεγάλοι αντικαπνιστικοί νόμοι στην Αμερική πριν απο αρκετά χρόνια και οι καπνοβιομηχανίες τα είχαν παίξει βγηκαν και δήλωσαν στο κοινό οτι δεν φτάνει που βοηθάμε τα ασφαλιστικά ταμεία να μην πληρώνουν συντάξεις(πεθαίνει ο κόσμος και δεν προλαβαίνει) το κράτος μας κατηγορεί και απο πάνω ?!!! :-0
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7168

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λοιπόν όποιος πατήσει στο google "Allen Carr easy way to stop smoking", βρίσκει ένα pdf. Δεν βάζω link γιατί δεν ξέρω αν είναι νόμιμη κόπια, αλλά αυτό είναι!!!

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7170

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
efaki, αυτό το βιβλίο του Allen Carr, το αναφέρει συχνά - πυκνά στο site και στο βιβλίο που αναφέρω παραπάνω... Ο συγγραφέας λέγεται Θανάσης Αποστόλου.

(λατρεμένο) roulaki, εμένα η διακοπή του καπνίσματος λειτούργησε παραδόξως αντίθετα! όταν κάπνιζα ήθελα μετά να τσιμπολογήσω κάτι για να μου φύγει η άσχημη γεύση και η περίεργη λιγούρα στο στομάχι. Τις πρώτες μέρες που το είχα κόψει με είχαν σώσει τα καρότα με ξύδι ή λεμόνι. Κομμένα μικρά κομματάκια καρότα σε ένα μπωλάκι τα οποία τσιμπολογούσα όταν με έπιανε αυτή η απροσδιόριστη ενόχληση.... Χρειάστηκε να το κάνω 5-6 ημέρες και μετά ήμουν ΟΚ :) . Μετά εξαφανίστηκαν οι τσιγαρο -λιγούρες και το φαγητό είχε πολύ καλύτερη γεύση και το απολάμβανα περισσότερο...

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7171

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Θελω να λεω οτι σταματησα το τσιγαρο και οχι οτι το εκοψα.
Απο Σεπ 07 εχω να καπνισω.Το κανουν οι αλλοι για μενα.
Ξαφνικα λοιπον μου την εδωσε και ειπα οτι ειμαι δυνατη και οτι ολα ειναι θεμα μυαλου. ΤΕΛΟΣ.
Αλλα ετρωγα πολλους ηλιοσπορους.Το πρωι με τον καφε ... ηλιοσπορους.Οταν ηθελα τσιγαρο ... ηλιοσπορους.(Το Lidle εχει τους νοστιμοτερους) και ετσι η κινηση του χεριου για τσιγαρο αντικατασταθηκε με την κινηση του χεριου για ηλιοσπορο.

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7173

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η απαντηση ενος βελονιστη στη μητερα μου,οτι μπορουσε να κοψει τον εθισμο της στην νικοτινη, αλλα δεν μπορουσε να κοψει την συνηθεια της κινησης του χεριου της, που για 40 χρονια περιπου,εκανε την ιδια κινηση πολλες φορες τη μερα, ηταν αυτη που με εκανε να ψαξω για κατι διαφορετικο.Τους ηλιοσπορους.

(Αυτα τα είχα ξαναγράψει στο ποστ με θεμα προβλημα)
Μάκια ...

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7179

• Stardust
  • Το Άβαταρ του/της Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Yπάρχει και βίντεο με την μέθοδο του Allen Carr(είναι 45-50λεπτά).Εγώ το είδα 5 χρόνια αφου το είχα κόψει και το κατα ευχαριστήθηκα!Το ξανα βλέπω άνετα!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα

Syndication