Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: και εγώ είμαι.... έλεος....

Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15510

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Liana δυο σουβλακια σκέτα είναι πολυ λιγο,θα μπορούσες να φας και σαλάτα ή και τυρι ή και τυροσαλάτα ή και τζατζίκι ή εστω παραπάνω σουβλάκια. Σε ένα γυράδικο μπορεί να φάει κανείς και να χορτάσει με πολυ λίγους υδ/ες. Το μόνο κακό είναι πως είναι τα κρέατα αρκετά αλμυρά και κάνουν κατακράτηση υγρών....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15512

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Τωρα γυρισα απο σουβλατζιδικο.Πηρα 2 καλαμακια αλλα και χωριατικη γιατι λογικο ειναι να μη χορτασω.Επισης τσιμπησα και λιγο γυρο απο το φιλο μου χαχα!Επρεπε λοιπον να παρεις και μια σαλατα και μια χαρα θα εσκαγες.Κατα τη γνωμη μου μη το σκεφτεσαι ετσι θα φαω και 4-5 τηγανιτες πατατες κτλ γιατι μετα θα γινει συνηθεια.Το θεμα ειναι να απεξαρτηθεις.Εμενα γι'αυτο δουλεψε η ατκινς σε σχεση με τις αλλες διαιτες.Γιατι μου απαγορευει εντελως πατατες,μακαρονια,ψωμια,ζαχαρη.Αλλιως οπως ειπες θα τσιμπαγα λιγες πατατες,και μια σοκολατιτσα κτλ κτλ...και παπαλα παλι η διαιατα μετα απο κανα μηνα.Αυτα στα λεω φιλικα γιατι ετσι δουλεψε σε μενα.Πρεπει να ειμαστε λιγο αυστηροι με τον εαυτο μας. :)
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15513

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
sokolatenia έχεις δίκιο ήταν λίγα τα 2 καλαμάκια απλά ντράπηκα να ζητήσω να μου πάρουν και μια σαλάτα...... είπα φάε τα καλαμάκια μπας και χορτάσεις αλλά μπα δεν ξεγέλασαν το στομάχι μου και μέτα γκρρρρρρ γουργούριζε η κοιλιά μου.

Christinaki όχι όχι ακόμα δεν έχω χαλάσει ούτε στο μισό την δίαιτα μου....... ακόμα ακολουθώ κατά γράμμα την δίαιτα. Βρε κορίτσια πάτε συνέχεια τουαλέτα για τσίσακια?? Εγώ σύνεχεια πάω πάντως. Εγώ πήγα στο κρεωπολείο σήμερα και πήρα καλαμάκια κοτόπουλο και τα έψησα στο φούρνο ....... όταν ένιωθα μια πείνα τσουπ έτρωγα 2 κομματάκια ισα ισα για να μην πεινάω. Coca-cola έχω να πιω απο το Σάββατο και σήμερα που ήπια μια γουλια (zero πάντα) μου φάνηκε στην γεύση διαφορετική, ήπια λίγο μου έφυγε η κάψα για κοκα κολα και όλα ok.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15516

• christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπραβο και ετσι θελω να συνεχισεις... :D !Οπως σου ειπα στα λεω φιλικα ολα αυτα γιατι βλεπω τα αποτελεσματα της αυτοσυγκρατησης μου και δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο.Και γω παιρνω καλαμακια πολλα μαζι και τα ζωριζω ανα δυο,σε ενα μισαωρο ξεπαγωνουν και ετοιμο το γευμα.Την κοκα κολα την εχω κοψει τελειως γιατι με κολλαγε τρομερα πολυ,τωρα το καταλαβαινω!

Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15517

• christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπραβο και ετσι θελω να συνεχισεις... :D !Οπως σου ειπα στα λεω φιλικα ολα αυτα γιατι βλεπω τα αποτελεσματα της αυτοσυγκρατησης μου και δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο.Και γω παιρνω καλαμακια πολλα μαζι και τα χωριζω ανα δυο,σε ενα μισαωρο ξεπαγωνουν και ετοιμο το γευμα.Την κοκα κολα την εχω κοψει τελειως γιατι με κολλαγε τρομερα πολυ,τωρα το καταλαβαινω!

Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15520

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
καλά που μου είπες για την κοκα-κολα να είσαι καλά. Να σε ρωτήσω τελικα ταχινι μπορώ να φαω ή μήπως έχει πολλούς υδατάνθρακες και δεν κάνει?
Ξεκίνησα 12/12/2011

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.074 δευτερόλεπτα

Syndication