Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Την έκανα τη πατάτα!

Re: Την έκανα τη πατάτα! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2226

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Mou, αμα σου πω ότι σήμερα σκεφτόμουν ότι έχεις καιρό να γράψεις, θα το πιστέψεις;;

Λοιπόν, αυτό επιβεβαιώνεται από το ποστ σου είναι αυτό που λένε "κάθε πράγμα στον καιρό του". Μήπως είσαι πιεσμένη από διάφορα, αγχωμένη, στεναχωρημένη, βαριεστημένη, ώστε δεν είσαι σε φάση να ξεκινήσεις δίαιτα; Δεν είναι κάθε περίοδος πρόσφορη για να κόψουμε τις συνήθειες με τις οποίες μεγαλώσαμε.

Εγώ όταν δεν θέλω να σκέφτομαι τι να φάω, πότε να το φάω, με τι να το συνοδεύσω,τί να ρίξω από πάνω, τι να φάω μετά κτλ κτλ, πιάνω κ διαβάζω κανένα βιβλίο, κάνω δουλειές στο σπίτι, ασχολούμαι με τη δουλειά μου-πώς να την εξελίξω, βάζω κ βγάζω ρούχα, κοιτιέμαι στον καθρέφτη..να σκέφτομαι άλλα πράγματα! Επίσης, μην κάθεσαι μέσα στο σπίτι!! Όσο πιο πολύ μέσα, τόσο πιο δύσκολο να μη φας.
Πριν ξεκινήσεις, δες τον πίνακα τροφίμων, χωρίς αυτόν δεν κάνουμε. Τον πρώτο καιρό μόνο θα σου χρειαστεί, γιατί μετά θα τα ξέρεις απέξω.
Πάρε μια απόφαση κ τήρησέ τη. Απόδειξε στον εαυτό σου ότι μπορείς να κάνεις ό,τι επιβάλλει το μυαλό κ όχι ό,τι επιθυμήσει η γλώσσα. Ίσως το όριο των 20 τη μέρα φαίνεται ακατόρθωτο. Ξεκίνα με 30 κ πέφτε 1 υδατάνθρακα κάθε μέρα μέχρι να φτάσεις στους 20.
Μια εκδρομούλα με το φίλο σου ίσως βοηθήσει να ξεφύγεις από τις δυσάρεστες σκέψεις κ τις τύψεις για αυτές τις μέρες υδατανθρακοφαγίας! Η εικόνα μιας ηλιοκαμένης mou στην παραλία με καμπύλες...βοηθάει πολύ!

Κάθε μέρα είναι μια καινούρια αρχή!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Την έκανα τη πατάτα! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2227

• marinaki
  • Το Άβαταρ του/της marinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αχ mou ποσο σε καταλαβαινω κ εγω παθαινω τετοιες κρισεις βουλιμιας συχνα και μπορει να φαω 4000 θερμιδες μεσα σε μια μερα!!! Δεν εχω καταφερει να κρατησω τη διαιτα συνεχομενα για πανω απο 2 βδομαδες!!! Και σκεψου οτι εγω ειμαι φοιτητρια και μενω μονη μου και δεν εχω να κρυφτω απο κανεναν!! Κι εγω εχω συνεχεια το μυαλο μου στο φαγητο!!! Κι εγω θελω να χασω τα κιλα που εβαλα περσυ λογω θυροειδη!!!
Να ξερεις οτι σε καταλαβαινω απολυτα!!!
Και επισης μην φρικαρεις δεν εβαλες 3 κιλα σε τοσες λιγες μερες!!! Τα περισσοτερα ειναι κατακρατηση αμα προσεξεις 3-4 μερες θα φυγουν αμεσως!!! Τωρα για τα υπολοιπα κιλα δεν ξερω τι να σου πω...κι εγω για αυτα παλευω!!!
Keep it real...

απογοήτευμένη.. 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2347

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λοιπόν ΝΑΙ!! έχω την εξεταστική μου.
Και έχω καθυστερήσει τις εργασίες ...τόσο που θα μείνω. Ναί αγχώνομαι αλλά δε κάθομαι και να διαβάσω.Προτιμώ να πάω να φάω.ΟΟΟΧΙ να βγώ να φάω γιατί σκέφτομαι οτι θα χάσω χρόνο απ'το διάβασμα που ΔΕΝ κάνω. Έχω μπεί σ'ένα φάυλο κύκλο που ούτε είμαι χαλαρή ή πεισμωμένη να κάνω τη διατροφή, ούτε είμαι πεισμωμένη να κάτσω να διαβάσω.Και να φανταστείτε είμαι σούπερ πεισματάρα κανονικά.Οπότε ενώ σκέφτομαι διακοπούλες με το αγόρι μου, δε μπορώ κι απ'την άλλη γιατί έχω πάρει κιλά και γιατί δεν έχω χρόνο τώρα.Όοοοταν τελειώσει το μαρτύριο σε μία βδομάδα. Επίσης Μαρινάκι πολύ χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη αλλά και είναι κρίμα να υπάρχουν κι άλλοι,γιατί ξέρω οι είνι απογοητευτικό.Θεωρητικά είμαι πολύ αισιόδοξή αλλά με κουράζει αυτό το ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ κάθε τρείς και λίγο που κάνω πατάτα...και τρώω πατάτες...και καρυδόπιτες και παγωτά.Έχω νευριάσει με τον εαυτό μου. Τεσπά, ΕΛΠΙΙΙΙΖΩ ΚΑΙ ΕΕΕΥΥΥΧΟΜΑΙ να είναι οντως κατακράτηση τα 3 κιλά (αν και τα βλέπω τα ψωμάκια που επανήλθαν!!! :evil: ) και να χαθούν μόλις το ΞΑΝΑπάρω απόφαση να φάω σωστά. Άσχετο που ΚΑΘΕ πρωί το λέω αυτό και ΚΑΘΕ απόγευμα το χαλάω που πάω στη κουζίνα.
Κοριτσάρες σας ευχαριστώ! (και δε περίμενα να θεωρηθεί μακροχρόνια απουσία η..απουσία μου απ'το φόρουμ.Είστε όντως σαν οικογένεια,φίλοι...Μάλλον όμως κρυβόμουν απ'τη ντροπή :P )
κρίμα...απλά ήθελα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου για τη γιορτή μου...αλλά τώρα μένουν λιγότερο από 2 βδομάδες και δε με βλέπω διατεθημένη. Έχουν μπεί κι οι ζέστες, θα εχω τελειώσει και με τη σχολή ...θα ήταν ωραίο ένα μπανάκι χαλαρή με ωραίο σωματάκι.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ σωματάκι. ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ KEEP UP THE GOOD WORK ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!!! θα ξαναγραψω για νεότερα(ελπίζω θετικά)

ΦΙΛΑΑΑΚΙΑΑΑ και ευχαριστώ για την ανταπόκριση. NANAGE είσαι "σκυλί" που λένε.Μπράβο. Με τη καλή έννοια...ξέρεις..."ΠΑΠΙ ΣΚΥΛΙ.." συνέχισε έτσι,και δυνατά εδώ.

Re: Την έκανα τη πατάτα! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2348

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
mou έγραψε:
NANAGE είσαι "σκυλί" που λένε.Μπράβο. Με τη καλή έννοια...ξέρεις..."ΠΑΠΙ ΣΚΥΛΙ.." συνέχισε έτσι,και δυνατά εδώ.

XXAXAXAXA...το έχεις πιάσει το νόημα εσύ!

Κατά τα άλλα mou, δεν ξέρω αν οι συμβουλές είναι κατάλληλες στην περίπτωσή σου αυτή τη στιγμή. Έχεις ήδη αρκετή πίεση για την εξεταστική σου κ σίγουρα δεν χρειάζεσαι ακόμα έναν να σου λέει "διάβαζε" κ "μη τρως". Όλο το φόρουμ έχει συνταγές κ συμβουλές για να παραμείνει κανείς στο πρόγραμμα. Οπότε, όταν θα χαλαρώσεις με το καλό από τις έγνοιες κ την χαζοεξεταστική κ όταν με το καλό είσαι σε φάση να ξεκινήσεις, εδώ είμαστε με καλή διάθεση.

Καλό διάβασμα! Αληθεια, τι σπουδάζεις;

Re: Την έκανα τη πατάτα! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2349

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Τι ωραία! Δεν βλέπω κανέναν να φωνάζει. Δεν βλέπω κανέναν να ουρλιάζει. Ε λοιπόν, ήρθε η σειρά μου να γίνω κακιά. Κάποιος πρέπει να γίνει κακός. Ας γίνω εγώ. Στην αρχή θα με μισήσεις. Μετά όμως θα με ευγνωμονείς...

Λοιπόν καλή μου...

Θες να σου δώσω μια φωτοευαισθησία; Μου περισσεύει! Θες να τρως το πολύ 20 υδατάνθρακες την ημέρα; Για μια ζωή; Θες κάθε φορά που ξεφεύγεις να παθαίνεις σύμπτωμα; Θες να σκέφτεσαι κάθε ώρα και στιγμή αν ο μαγαζότορας έβαλε κάτι που δεν πρέπει στο φαί ή ζάχαρη στον καφέ σου; Γιατί αν έβαλε θα πάθεις σύμπτωμα;

Άκου να δεις. Αν θες κάποιον να σε νταντεύει, θα βρεις πολλούς εδώ. Θα σε νταντέψω και εγώ αν θες. Τσάμπα είναι!

Μόνο που την επόμενη φορά που θα θες να βγεις στην παραλία, εγώ θα είμαι στυλάκι και εσύ θα ψάχνεις μαγιό για φάλαινες.
Την επόμενη φορά που θα θες να κάνεις σεξ με τον φίλο σου θα κλείνεις τα φώτα και θα κρύβεσαι κάτω από τις κουβέρτες.
Την επόμενη φορά που θα βγεις για καφέ με τον φίλο σου εκείνος θα κοιτάει κάθε κοπέλα που θα περνάει από δίπλα του και θα λέει τι χέλι έχω δίπλα μου.
Την επόμενη φορά που θα σε πιάσει η καρδιά σου που θα έχει φράξει από το λίπος θα είσαι τυχερή αν προλάβεις να πάρεις το 166.

Αυτά που λες εγώ τα γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Κάθε φορά που κάνεις πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις, δεν καταστρέφεις εμένα. Εσένα καταστρέφεις. Την δική σου ζωή χαραμίζεις. Όχι την δική μου.

Μπορείς λοιπόν να συνεχίσεις ελεύθερα να γουρουνιάζεις και μετά να έρχεσαι εδώ και να απολογείσαι. Μπορούμε να σου δίνουμε 100 λύσεις και να μην ακολουθείς καμία. Μπορείς να τρως και 10000 θερμίδες την ημέρα. Σκασίλα μας!

Επιτέλους. Πάρε την ζωή σου στα σοβαρά. Είσαι πολύ τυχερή. Ζεις. Αναπνέεις. Έχεις όλη τη ζωή μπροστά μου. Να θυμάσαι. Κανείς δεν θα σου γυρίσει τα χρόνια που έχασες πίσω. Ελπίζω όταν το συνειδητοποιήσεις να μην είναι πολύ αργά...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Την έκανα τη πατάτα! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2350

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ωραία! Τέλεια! Βρήκα τον άνθρωπό μου.
Άρχικά nanage σπουδάζω στυλίστρια και σχέδιο μόδας,οπότε αυτό,όπως καταλαβαίνεις,μου το κάνει δυσκολότερο,γιατί πρέπει να έχεις και μία αντίστοιχη εικόνα σ'αυτό το χώρο. Άρα...περισσότερη απογοήτευση. Αλλά και περισσότερα κίνητρα (θεωρητικά).

Νεμέρτης...φίλε...είσαι πολύ...αυτό-ακριβώς-που-χρειάζομαι. Και γενικά είσαι...leader. Ίσως να'σαι και κριαράκι. Λοιπόν, εγώ συνήθως έίμαι αυτή που..."τα χώνει" στούς ανθρώπους (like u τώρα). Αλλά και αυτή που συμπάσχει και "ζει" τα πρβλήματα τους περισσότερο. Αλλά με τη πάρτη μου...δε ξέρω. Σήμερα πήγα σ'ένα κέντρο για τη βουλιμία.Δε θέλω να το δεχτώ, αλλά η λογική μου, η μόρφωση μου και η παιδεία μου με βάζουν να το πώ,γιατί ίσως άν εκθέσω το εαυτό μου δημοσίως ίσως πάρω μπρός. Οχι! Μην αγχώνεσαι, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Απλά αηδίασα με τις υπερφαγικές μου συμπτώματα και από το στομαχόπονο 3-4 φορές προκάλεσα εμετό. Και ΟΧΙ δεν είναι ΚΑΝ λόγος αυτός να γίνεις επιεικής μαζί μου.Γιατί έχω μάθει λίγο τον εαυτό μου και αυτό που χρειάζομαι για να λειτουργήσω είναι ένας Βελυγκέκας πάνω απ'το κεφάλι μου να με "στρώνει". Αλλά όπως ακριβώς έκανες εσύ...φέρνοντας με στα λογικά μου,με παραδείγματα,δείχνοντας μου τις συνέπειες (που δε τις σκέφτομαι ποτέ).Όχι κράζοντας με.
Στεναχωρίεμαι που το'χεις αυτό αλλά δε μασάς οπότε δέν αγχώνομαι κιόλας,την έχες βρεί τη λύση.Και άμα το καλοσκεφτώ κιόλας ο αδερφός μου έχει κάτι σάν φωτοευαισθησία.Φαντάσου...τάσεις αλλά όχι συμπτώματα. Τέσπα,και γω για λόγους υγείας το ξεκίνησα και.......
ναι απενοχοποιώ τον εαυτό μου με το να τρώω και μετά απλά να το παραδέχομαι. Βασικα...τι κάθομαι και γράφω...δώσε διεύθυνση και αριθμό να σε χρήσω my new life coacher. Το κακό είναι οτι ξέρω το πρόβλημα (ανοργανωσιά και έλλειψη θέλησης) δε μιλάω για κίνητρα γιατί θεωρητικά, έχω πολλάαα, απλά δε κάνω τίποτα για να το αλλάξω. Ένα θα πώ> ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ (και με κεφαλαία γιατί το φωνάζω!!) γιατί θέλω να φορέσω τα μαγιό μου και τα τέλεια ρούχα μου,θέλω να ξαναπάω για ψώνια στο νούμερο μου,δε θέλω να κλείνω το φώς και να νιώθω άβολα,θέλω να μήν έχω ακμή,τριχωφυία, θέλω να με θέλουν, θέλω να με θέλει αυτός, και γιατί βαρέθηκα να σκέφτομαι το φαί 24/7. Κουράστηκα και πονάει η κοιλιά μου,πονάει από το πολύ φαί,πονάει από τους υδατάνθρακες που μου προκαλούν σπαστ.κολίτιδα.Ενα ερείπιο είμαι!! (Άσε που όυτε η βουλιμία δε με πάει και να θελα.Δε μπορώ να κάνω εμετό μετά από μία δηλητιρίαση που είχα πάθει.Δε γίνεται.)
Αλλάααα....όχι που θα κάτσω να σκάσω! Θα προσπαθήσω Νεμέρτης. Γιατί αξίζει ε? και γιατι...δε πρέπει να δεχτώ να είναι οι άλλοι καλύτεροι από μένα.Να μή μπορώ εγώ ενώ οι άλλοι μπορούν. Γιατί είμαι και κριάρι στη τελική. Και τα κριάρια είναι τρομερά. Είναι αρχηγοί! Απλά πρέπει να προσπαθήσω,και κάθε φορά που το χαλάω να ξαναπροσπαθώ. Για να φορέσω τα τζίν μου και να πετάξω τις φόρμες.Γιατί είμαι γαμ...τη!!Απλά πρέπει αυτά που είπες να τα σκεφτώ εγώ με τον εαυτό μου και να τα συνειδητοποιήσω. Ναι αμε!!

Σόρρυ έγραψα πολύ.Επι τη ευκαιρία,χάρηκα για τη γνωριμία και ...ωραία μάτια.Και με τέτοια προσωπικότητα και τέτοια μάτια,ποιός κοιτάει τα κιλά σου?
Όταν γράφω παραλυρώ...είναι σάν να γράφω στο ημερολόγιο,οπότε...αν τα διαβάσετε,χαρας στο κουράγιο σας αλλά και άν δε τα διαβάσετε...σας αγαπώ γιατί κι απ'αυτό έχω πολλά κιλά. Φιλάκια και υπόσχομαι να προσπαθήσω.Περισσότερο.

ΥΓ>(Marina...ευχαριστώ)

ΥΓ>(nanage...ευχαριστώ εννοείται γιατί είσαι γλύκα...και συνέχεια online,και αυτό μας αρέσει :D )
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα

Syndication