Έγραψα μία ανακρίβεια μάλλον λόγω βιασύνης σε προηγούμενη ανάρτηση. Την προηγούμενη φορά είχα ξεκινήσει απο 85. Εν πάσει περιπτώσει....
Συνεχίζω με 15 υδατάνθρακες την ημέρα. Ακόμη στα 80,200.
Σταμάτησα να μετράω μέρες ενεργοποίησης - μου φαίνεται αστείο...
Διαφορά στα ρούχα καμμία, ούτε στη ζυγαριά. Το ketostix κυμαίνεται από τίποτα ώς medium.
Μίλησα με μία συνάδελφο τυχαία στην δουλειά. Έχει έρθει απο Αμερική πρίν 2 χρόνια και είναι φανατική Ατκινσιανή. Της είπα, λοιπόν, την ιστορία μου και μου είπε πως είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην έχω χάσει. Το ίδιο έπαθε κι εκείνη: Πρώτη φορά που έκανε Άτκινς έχασε 12 κιλά σε σε 1,5 μήνα. Μπήκε σε φάση δια βίου συντήρησης και μετώκησε Ελλάδα. Πλακώθηκε στα μεζεδάκια και πήρε 6 κιλά. Της πήρε 6,5 μήνες να τα χάσει. Τώρα είναι μία χαρά.
Μου έδωσε λίγο κουράγιο...
Σκέφτομαι το ΣΚ να φάω φρούτα, αλλά φοβάμαι μην ξανανέβει η ζυγαριά και τρέμω!
Στους 5 υδατάνθρακες θα λυγίσω - δεν μπορώ να το κάνω.
Συνεχίζω, λοιπόν. Έχω παρασύρει και τον σύντροφο και τα παιδιά μου. Στο σπίτι, πλέον, δεν κυκλοφορούν γλυκά και ο σύντροφος είναι ενθουσιασμένος! Έχει ήδη χάσει 3 κιλά (όλα κι όλα 5 ήθελε να χάσει). Υ.Γ. πόσο σιχαίνομαι τον μεταβολισμό των ανδρών! Από ζήλεια το λέω - μην παρεξηγηθούμε.
Αυτά τα ολίγα από εμέ.
Υ.Γ2: Λυπηθείτε την χοντρή. Σταματήστε πιά αυτές τις απίστευτες συνταγές! Μου τρέχουν τα σάλια λές και τα κυνηγούν!
Υ.Γ3: Πρέπει να είναι απίστευτες στην πράξη - οι συνταγές - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Σας φιλώ γλυκά