Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο...

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4118

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αν θες να μ΄ακούσεις γιατί και γω φρίκαρα κάποια στιγμή, θα σου πω ότι κάθε σώμα χρειάζεται το δικό του χρόνο για να προσαρμοστεί και να κάνει εκκίνηση απώλειας βάρους.
Όταν αρχίσει όμως δεν σταματά , ή αν σταματά το κάνει για να ξαναπρογραμματισθεί και να αρχίσει πάλι τον ωραίο κατήφορο του.
Έχε υπομονή και επιμονή και πρόσεχε λίγο τις τροφές παγίδες και ειδικά τον καφέ. Μπλοκάρει απίστευτα με ή χωρίς καφεΐνη.
Επίσης τα οινοπνευματώδη και το λεμόνι σε μεγάλη ποσότητα.
Ά, και οι ζαχαρίνες επίσης. Χρήση με απόλυτο μέτρο.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4127

• bluesmartoulis
  • Το Άβαταρ του/της bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλοί μου Ατκινσιανοί λοουκαρμπίτες φίλοι! Την προηγούμενη φορά που έκανα την διατροφή - Μάρτιο του 08 - μέσα σ΄ένα μήνα είχα ξεφορτωθεί 8 κιλά - δεν πίστευα στα μάτια μου. Πάλι απο 80 είχα ξεκινήσει. Και καφέ με γάλα έπινα και θερμίδες δεν μέτραγα. Είχα την ελπίδα πως το ίδιο θα γίνει και τώρα. Αλλά, μάλλον "πλανάμαι πλάνην οικτρά"!. Η απόφασή μου είναι τελεσίδικη. Θα συνεχίσω την διατροφή είτε χάνω είτε δεν χάνω. Είμαι 100% ότι τα κάνω όλα σωστά, έχω αποστηθίσει το βιβλίο και θα νικήσω!
Απλά κάποιες μέρες χάνω λίγη απ΄την δύναμη - οι φρεντοτσίνοι με φωνάζουν ύπουλα στον ύπνο μου.
Κι εδώ ευχαριστώ εσάς που είστε κοντά μας!
Γενικά, είμαι πολύ δύσπιστη στα προϊόντα όλα αυτά, όμως προτιμώ να φάω μία σοκολάτα Advantage - που είναι κατάλληλη για την φάση ενεργοποίησης -και να μου φύγει ο καϋμός παρά να κυλήσω στο βούρκο - ξέρετε τώρα.
Όσο για την άσκηση έχω έναν διάδρομο στο σπίτι και ανεβαίνω κάθε μέρα για 15-20 λεπτά χρόνια τώρα.
Μου κάνει εντύπωση βέβαια που δεν έχω δεί διαφορά στα ρούχα, αλλά και πάλι ίσως να είναι η ιδέα μου. Δυστυχώς δεν μετρήθηκα στις 10 Αυγούστου που ξεκίνησα ώστε να μιλήσουν τα νούμερα...
Θα δούμε.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον ενδιαφέρον και ζητώ συγνώμη που δεν απάντησα στον καθένα χωριστά, αλλά τρέχω να μαγειρέψω ρολό κιμά τώρα!

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4134

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Οσο καιρο ειμαι σ'αυτο το φορουμ΄ενα πραγμα ακουω. Μακρια απ'αυτες τις σοκολατες. Τους κολλαν ολους. Αυτος ειναι και ο λογος, που ποτε δεν πηρα.
love your self

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4159

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σοκολάτες;;;;;;;;;;
nono no nono no nono no nono no
Μιλάμε για το κόλλημα
Και μετά αργείς να επανέλθεις.

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4178

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
να σας πω παντα μιλαμε ατομικα αλλα κι εγω βρεθηκα σε αυτη την κατηγορια που οι σοκολατες μαλλον με ψιλοεμποδιζαν οπως καταλαβα αργοτερα! αλλα σε φαση βεβαια που ετρωγα καθε μερα λιγη γτ ολοκληρη ουτεσιαλως δεν μπορουσα να την φαω με μπουχτιζει! ισως να μη συμβαινει σε ολους βεβαα αλλα αν καποιοι απο σαν καταναλωνουν αρκετες κ κολλησουντοτε αρχιστε ν ατο ψιλιαζεστε κι αυτο..... oops ps οποτε πιο αριαη καταναλωση!!

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4581

• bluesmartoulis
  • Το Άβαταρ του/της bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Έγραψα μία ανακρίβεια μάλλον λόγω βιασύνης σε προηγούμενη ανάρτηση. Την προηγούμενη φορά είχα ξεκινήσει απο 85. Εν πάσει περιπτώσει....
Συνεχίζω με 15 υδατάνθρακες την ημέρα. Ακόμη στα 80,200.
Σταμάτησα να μετράω μέρες ενεργοποίησης - μου φαίνεται αστείο...
Διαφορά στα ρούχα καμμία, ούτε στη ζυγαριά. Το ketostix κυμαίνεται από τίποτα ώς medium.
Μίλησα με μία συνάδελφο τυχαία στην δουλειά. Έχει έρθει απο Αμερική πρίν 2 χρόνια και είναι φανατική Ατκινσιανή. Της είπα, λοιπόν, την ιστορία μου και μου είπε πως είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην έχω χάσει. Το ίδιο έπαθε κι εκείνη: Πρώτη φορά που έκανε Άτκινς έχασε 12 κιλά σε σε 1,5 μήνα. Μπήκε σε φάση δια βίου συντήρησης και μετώκησε Ελλάδα. Πλακώθηκε στα μεζεδάκια και πήρε 6 κιλά. Της πήρε 6,5 μήνες να τα χάσει. Τώρα είναι μία χαρά.
Μου έδωσε λίγο κουράγιο...
Σκέφτομαι το ΣΚ να φάω φρούτα, αλλά φοβάμαι μην ξανανέβει η ζυγαριά και τρέμω!
Στους 5 υδατάνθρακες θα λυγίσω - δεν μπορώ να το κάνω.
Συνεχίζω, λοιπόν. Έχω παρασύρει και τον σύντροφο και τα παιδιά μου. Στο σπίτι, πλέον, δεν κυκλοφορούν γλυκά και ο σύντροφος είναι ενθουσιασμένος! Έχει ήδη χάσει 3 κιλά (όλα κι όλα 5 ήθελε να χάσει). Υ.Γ. πόσο σιχαίνομαι τον μεταβολισμό των ανδρών! Από ζήλεια το λέω - μην παρεξηγηθούμε.
Αυτά τα ολίγα από εμέ.
Υ.Γ2: Λυπηθείτε την χοντρή. Σταματήστε πιά αυτές τις απίστευτες συνταγές! Μου τρέχουν τα σάλια λές και τα κυνηγούν!
Υ.Γ3: Πρέπει να είναι απίστευτες στην πράξη - οι συνταγές - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Σας φιλώ γλυκά
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.128 δευτερόλεπτα

Syndication