Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: τι επαθα????

Re: τι επαθα???? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9752

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
namaste είναι το πρώτο που σκέφτεται κάποιος που κολλάει. Μήπως δεν κάνει για μένα; Πρώτον, κάνει για σένα ότι σε ευχαριστεί. Σε όλους παίρνει κάποιο διάστημα να συμφιλιωθούν με την ιδέα ότι δεν θα ξαναφάνε ζάχαρη, ή αλεύρι πχ. Το θέμα είναι να καταλάβεις ότι αυτό είναι για το καλό σου, για το καλό της υγείας σου πάνω από όλα. Για αυτό λέμε ότι πρόκειται για τρόπο ζωής και όχι για μια δίαιτα. Όταν ξεπεράσεις αυτό το στάδιο, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα κολληματάκια που θα τρως κατά καιρούς και θα κάνεις υπομονή απλά μέχρι να ξεκολλήσει η ζυγαριά.
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τι επαθα???? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9754

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σ΄ευχαριστώ πολύ Marina μου δίνεις κουράγιο λέγοντάς μου ότι θα αποδώσει η διατροφή γιατί μου έχουν λείψει τα φρούτα τρεις εβδομάδες τώρα και θα ηθελα πολύ σταδιακά να αυξήσω τους καλούς μου (υ/ες) αλλά, και το βασικότερο, όταν πάνε όλα καλά θα τρίψω το αποτέλεσμα στα μούτρα 7 ακριβοπληρωμένων διαιτολόγων που αφού με ταλαιπωρούσαν μετά από τις πρώτες εβδομάδες, πάντα με εστελναν για εξετάσεις σε πανάκριβους ενδοκρινολόγους και όλοι μαζί κατέληγαν σε συμπεράσματα του τύπου..."το σώμα σου αδικεί την προσπάθεια που κάνεις..." πιάστο αυγό και κούρευτο!!! Ευχαριστώ και πάλι όλους σας!!!!

Re: τι επαθα???? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9757

• el1
  • Το Άβαταρ του/της el1
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Namaste μου έτσι είναι! Όταν δεις πόσες άλλες επιλογές έχεις δεν θα σκέφτεσαι καν ότι δεν τρως κάτι!!
Απλά θέλει μαγείρεμα η άτιμη.... Εγώ μια χαρά είχα χάσει το καλοκαίρι τα κιλάκια μου και πάνω που ήμουν στα 3 τελευταία ήρθε η εξεταστική και...3 κιλά πάνω!! Ότι έχασα χαλαρά και ωραία το καλοκαίρι δηλαδή... τι να πω... από αύριο back to the game! grouphug ouphug

Re: τι επαθα???? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9758

• namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
El1, αφού έχεις βρει τον τρόπο και χάνεις, κανένα πρόβλημα. Βουρ στον πατσά, κυριολεκτικά και μεταφορικά. και ως προς τη διατροφή, συμφωνώ ότι δε σου δημιουγρεί αίσθηση δίαιτας (εγώ τουλάχιστον δεν το έχω καταλάβει, δεδομένου πως επιτρέπει, για να μην πω επιβάλλει, όσα οι άλλες απαγορεύουν...)Και ως προς το μαγείρεμα, εγω έτσι κι αλλιώς το έκανα (2 παιδάκια, βλέπεις περιμένουν από τα χεράκια μου) απλώς τώρα προσαρμόζω πράγματα. παράδειγμα αύριο θα κάνω κολοκυθάκια με κιμά αυγολέμονο, παλιά έβαζα και λίγο ρύζι, αύριο όχι. Γενικά, ρύζι,μακαρόνια, άσπρο αλέυρι δε μου έχουν δημιουργήσει καμιά έλλειψη τρεις εβδομάδες τώρα, τα μόνα που λιγουρεύομαι είναι κανένα φρούτο και...γλυκό!!!
Αλλά, κρατιέμαι...καλή συνέχεια σε όλους!

Re: τι επαθα???? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9759

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Αλί σε μας τις ταλαίπωρες φοιτήτριες !! tantrum ntrum
Το ψητό πάει και έρχεται !!!!!
Όπως λέει η γιαγιά μου "Στεγνόόόό !!! Πού σου πάει παιδάκι μου η μπριζόλα στεγνή σα λάστιχο ;;"
Εκεί που πάνε όλες οι μπριζόλες γιαγιά !!!!!!
Έλα εσύ να μου μαγειρέψεις , που δεν έχω όρεξη άμα διαβάζω ή λείπω όλη μέρα !
Δεν πειράζει ! Ψητά, ψητά ! clap ap Ας χάνω και ας τρώω ~όχι λάστιχο~αλλά πλαστελίνη !
goodluck odluck goodluck odluck
(Συνεχίζουμε λέμε ..Και μένα που έρχεται η επιθυμία για κουτσουκέλα όταν είμαι σπίτι συνέχεια, όπως τώρα που διαβάζω ... Όλο κάτι μασουλάω... hungry )
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: τι επαθα???? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9762

• namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Lamare, πρωί πρωί βλέπω διάβασμα, ε; Μπράβο, πουλάκι μου, αλήθεια τι σπουδάζεις;; να σου πω και το δράμα των μαμάδων που μαγειρεύουν και το έχουν σιχαθεί πλέον, εμείς Κυριακή τρώμε στη μαμά μου (επιτέλους, μια μέρα που τη γλυτώνω) πάμε σήμερα και τι να δω;;;;Παστίτσιο!!!!!!Και τι να πω;;Κάνω μια δίαιτα που τρώω μόνο τονκιμά;;Κι από την άλλη σε ποιον νορμάλ άνθρωπο δεν αρέσουν τα μακαρόνια και μάλιστα να μην το ξέρει και η μάνα του τόσα χρόνια;;;Αδιέξοδο...τι να κάνω, τι να κάνω..ταίζω το μικρό (που δεν τρώει μόνο του γιατί βαριέται) και τσιμπάω και τρεις (μετρημένες πηρουνιές) τρώω και τη σαλάτα και λέω εντάξει, μαμά χόρτασα δε θα φάω τίποτε άλλο.Έτσι γλύτωσα την κοματάρα του παστίτσιου χωρίς να πρέπει να εξηγώ τι και πώς και ν ακούω τα μύρια όσα. Από την άλλη ποιος ξέρει τώρα πόσους υ-ες τσίμπησα και αν αυτό θα με ξαναπάει πίσω....αύριο θα ζυγιστώ και θα ενημερώσω...αααααόσο για το στεγνό που τρως, κερνάς μαγειρεμένο φαγητούλι (υπήρξα κι εγώ φοιτήτρια στη Σαλόνικα και ξέρω...μόνο που τότε ήμουν 48 κιλά)
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.138 δευτερόλεπτα

Syndication