Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Morfat Creamy

Re: Morfat Creamy 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6609

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λοιπόν, το πήρα κι εγώ και μου άρεσε πολύ σαν γεύση, αφού το ανακάτεψα με λίγη ζαχαρίνη. Αύριο λέω να το δοκιμάσω και στον καφέ αλλά και με κακάο.
Είδα βέβαια και σε άλλα posts, να χρησιμοποιείται σε συνταγές για παγωτό και άλλα low-carb γλυκά.
Ευχαριστώ Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Morfat Creamy 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6613

• nifitsa
  • Το Άβαταρ του/της nifitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Mε αυτό το προϊόν φτιάχνω τσιζ κεικ. Σας έχω γράψει μια σουπερ συνταγη. Αν το χτυπήσεις με λίγη ζαχαρίνη, 5-6 σταγόνες λεμόνι και φιλαδέλφια κάνει την καλύτερη κρέμα τσιζ κεικ που έχετε φάει ποτέ!!!! Δοκιμάστε το!!! Θα το βρειτε στις συνταγές...

Re: Morfat Creamy 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6615

• gourounaki
  • Το Άβαταρ του/της gourounaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας! Είμαι καινούργια εδώ, μόλις χτες έκανα εγγραφή.... Άρχισα την Ατκινς την περασμένη Δευτέρα, δηλ. σήμερα είμαι 7η μέρα. Μπορώ να κάνω κάτι απο τα γλυκά σας ή είναι πολύ νωρίς ακόμα? Ευχαριστώ!

Re: Morfat Creamy 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6616

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
nifitsa έγραψε:
Mε αυτό το προϊόν φτιάχνω τσιζ κεικ. Σας έχω γράψει μια σουπερ συνταγη. Αν το χτυπήσεις με λίγη ζαχαρίνη, 5-6 σταγόνες λεμόνι και φιλαδέλφια κάνει την καλύτερη κρέμα τσιζ κεικ που έχετε φάει ποτέ!!!! Δοκιμάστε το!!! Θα το βρειτε στις συνταγές...
Το φτιάχνω συχνά το τσιζκέικ σου και πραγματικά είναι πολύ καλό γι΄ αυτό θα σου πώ ένα κολπάκι για να γίνει ακόμα ποιο τέλειο. Πάνω βάζω την εξής σάλτσα: 6 φράουλες λιωμένες στο μπλέντερ + 6 κουταλιές της σούπας ζαχαρίνη σε ένα φλυτζανάκι νερό. Τα βράζω σε ένα κατσαρολάκι 5 λεπτά περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα και έτσι έχω μια απίθανη μαρμελάδα φράουλα. Και από υδατάνθρακες 6 σε ολόκληρη την ποσότητα που είναι ικανοποιητική για ένα τζιζκέικ.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: Morfat Creamy 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10111

• tralalilalom
  • Το Άβαταρ του/της tralalilalom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Θα ήθελα μια διευκρίνιση όσον αφορά τον διατροφικό πίνακα! Όταν λέει στα 100γρ, υδατ. 3γρ και σάκχαρα 3γρ, εμείς υπολογίζουμε μόνο τα 3 γραμμάρια των υδατανθράκων ή 6, προσθέτουμε, δηλαδή, στους υδατάνθρακες τα σάκχαρα για να βρούμε του ολικούς υδατάνθρακες;
Μου είχες πει πως θα 'ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι..Τώρα αρχίζω και θυμάμαι..

Re: Morfat Creamy 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10124

• tralalilalom
  • Το Άβαταρ του/της tralalilalom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
tralalilalom έγραψε:
Θα ήθελα μια διευκρίνιση όσον αφορά τον διατροφικό πίνακα! Όταν λέει στα 100γρ, υδατ. 3γρ και σάκχαρα 3γρ, εμείς υπολογίζουμε μόνο τα 3 γραμμάρια των υδατανθράκων ή 6, προσθέτουμε, δηλαδή, στους υδατάνθρακες τα σάκχαρα για να βρούμε του ολικούς υδατάνθρακες;

Τα φώτα του κάποιος;;
Μου είχες πει πως θα 'ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι..Τώρα αρχίζω και θυμάμαι..
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.092 δευτερόλεπτα

Syndication