Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καινούργια στην παρέα

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11806

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
καλώς όρισες και απο μένα, και καλη επιτυχία στην προσπάθεια σου..Αφού είσαι φίλη της Σοφίας68 έχεις την καλύτερη έμπνευση για να συνεχίσεις..θα τα λέμε...μετέφερε της τα συγχαρητήρια μου.
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11809

• asimina
  • Το Άβαταρ του/της asimina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας. ειμαι καινουργια στην παρεα σας. μπηκα χθες στη σελιδα σας τυχαια και κολλησα, εντυπωσιαστηκα με ολα αυτα που γραφεται και επειδη εχω πολλα κιλα να χασω, σκεφτομαι να ξεκινησω τη διατροφη του ατκινς. ξεκινησα πολλες φορες διαιτες αλλα λογω οτι δε χανω ευκολα απογοητευομαι και τα παραταω.
ετσι λοιπον τα λεμε αυριο παλι οπου θα ξεκινησω και ο θεος βοηθος. θα ηθελα την συμπαρασταση σας........... :) D

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11810

• agapi
  • Το Άβαταρ του/της agapi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
asimina καλως μας ηρθες και να σαι σιγουρη οτι τα κιλα θα τα χασεις 100%...και στο λεω εγω που μια ζωη ειμαι σε διαιτες και σ αυτα τα κιλα που εχω φτασει τωρα ημουν πριν απο 15χρονια........στα πολλα κιλα μου ειχα φτασει 147 και λιγο λιγο ειμαι στα 114 τωρα και συνεχιζω..στοχος μου τα 80....φιλια πολλα πολλα...
[url=http://lilyslim.com:ni4n2g9y]
[/url]

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11812

• asimina
  • Το Άβαταρ του/της asimina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστω πολυ αγαπη για τα καλα σου λογια ξεκιναω αυριο το μονο προβλημα μου ειναι οτι σημερα με επιασε το αυχενικο μου και ειχα φρικτο πονοκεφαλο ελπιζω αυριο να μου περασει και να αρχισω ολο αγωνια και ελπιδα για ενα μελον χωρις επιπλεον κιλα. αυριο θα ζυγιστω και θα το αναρτησω.

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11816

• lila
  • Το Άβαταρ του/της lila
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλώς μας ήρθες!! Καλά κάνεις και μας μιλάς για τους στόχους και τις αγωνίες σου! Εδώ ο ένας στηρίζει τον άλλο!

Άντε καλή αρχή σου εύχομαι!

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11846

• λενα68
  • Το Άβαταρ του/της λενα68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σου Ασημίνα.Μην απογοητεύεσαι, και εγώ για πολλά χρόνια δοκίμαζα διάφορες δίαιτες.
Τώρα είναι η μόνη φορά που την κράτησα από τις 14 Φεβρουαρίου και πάω πολυ καλά χωρίς να πεινάω. Ξεκίνησα 98 κιλά και είμαι τώρα 91.Αρκετά καλά φαντάζομαι. Βλέπω ότι δεν θέλω πλέον ούτε ψωμί ούτε μακαρόνια που τα ήθελα πάρα πολύ. Ελπίζω να μπορέσεις και εσύ να καταφέρεις τους στόχους σου.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.078 δευτερόλεπτα

Syndication