Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Οοολα πίσω!!!

Re: Οοολα πίσω!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12230

• amelie.
  • Το Άβαταρ του/της amelie.
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
galadriel εχεις δίκιο και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, πολλοι μου εχουν πει οτι ειμαι στα όρια της νευρικης ανορεξίας παρόλα αυτά εγω νιώθω πολυ καλα σε αυτα τα κιλα, δυστυχώς ομως βιαστηκα τα έχασα γρηγορα και με το χειροτερο τροπο, και μαλλον (δηλαδή ΣΙΓΟΥΡΑ χαλασα το μεταβολισμό μου!) το θεμα ειναι οτι ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ για να τα χασω και ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ και πολλα ακομα και αν ΟΛΟΣ αυτος ο κοπος παει χαμενος πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω!! δεν θελω να ειμαι μονιμα σε διαιτα αλλα δεν γινεται μια μερα να τρωω λιγο παραπανς τυρι και να με δειχνει μισο κιλο πανω! εχω τρομαξει! ακομα και ατκινς να κανω πιστευω θα παρω καμποσα κιλα......απογνωσηηηηηη!!!!!!!!!!!!!! tantrum ntrum
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Οοολα πίσω!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12236

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
καλημερα , ηρεμησε συντροφισσα , δεν μπορει να τα παρεις πισω , γιατι απλα θα κρατησεις το δικο σου οριο υδατανθρακων fryingpan yingpan ,διαβασε ξανα 4 φαση και συντηρηση απο το βιβλιο ,ισως ανεβασεις 3-4κιλα ,αν το επιθυμεις και εσυ με τον καιρο και φυσικα αν νοιωθεις καλυτερα με αυτα ...με ολο το θαρροσ ομως και φυσικα χωρις καμμια κακια σκεψη θα πω οτι οντως κατεβηκες πολυ για το υψος σου , υστερα στην ατκινσ νομιζω οτι δεν στερουμαστε κατι σπουδαιο , ισα ισα ξεφορτωνομαστε τους αχρηστους υδατ/κες .. ελα ,αν ηρεμησεις λιγο θα τα δεις τα πραγματα πιο ξεκαθαρα bravo avo congratualtions ngratualtions ,
να προσεχεις τον εαυτο σου σου και να τον αγαπας ...
καλημερα
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: Οοολα πίσω!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12241

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Να κάτι τέτοια ακούω, και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, και μου έρχεται να φύγω!
Γλυκιά μου amelie, αν θες να γίνεις σαν κάτι καχεκτικά μοντέλα, που βλέπουμε, είναι δικαίωμα σου. Όταν όμως ξεκίνησες την διατροφή, φαντάζομαι δεν είχες κάτι τέτοιο στο μυαλό σου! Ένα υγειές σώμα, ένα καλαίσθητο σώμα, δεν είναι απαραίτητα ένα αποστεωμένο, γεμάτο νεύρο και άγχος. Είτε είσαι 40 κιλά, είτε 50, είτε 80, αυτό που δείχνει όμορφο επάνω σου, είναι η γαλήνη της ψυχής σου, και η αυτοπεποίθηση. Απ'ότι κατάλαβα, τα έχεις χάσει και τα δύο!
Αυτό που νιώθεις στα 53 κιλά, θα το νιώσεις και στα 50 ακι στα 48. Φοβία είναι, και τίποτα άλλο. Έμαθες επιτέλους να αγαπάς τον εαυτό σου και την εικόνα σου, αλλά αντί να κάτσεις και να το απολαύσεις, αυτοτιμωρείσαι, γιατί φοβάσαι να σε αγαπήσεις. Δεν ξέρεις πως!
Been there, done that! Όπως λένε και οι Αμερικάνοι. Πέρασα 25 χρόνια από την ζωή μου, μισώντας με θανάσιμα. Χάνοντας τα κιλά που με βασάνιζαν, ξαφνικά, έγινα η καλύτερή μου φίλη.
Και τότε άρχισε ο γολγοθάς μου. Σου λέω τώρα κάποια πράγματα, που κανείς εδώ μέσα δεν τα ξέρει. Κόντεψα να μείνω μόνη μου!!!!! Κόντεψα να χάσω φίλους, το παιδί μου απομακρύνθηκε και ο άντρας μου κουνούσε με λύπη το κεφάλι του! Ξέρεις γιατί; Ξέρεις! Αλλά θα το πω, για να το μάθουν και οι υπόλλοιποι. Γιατί μου έγινε εμονή. Μη φάω αυτό! Θα βάλω. Δεν βγαίνω έξω, θα ζηλέψω και θα φάω. Τραπέζι; Δεν πάω πουθενά. Να έχουν πίτες και τέτοια;;;
Όταν κάποια στιγμή, έβαλα 2-3 κιλά, ήθελα να πεθάνω. Σκεφτόμουν κι εγώ σαν κι εσένα, τις θυσίες και τις στερήσεις. Μιλούσα μόνο γι αυτό. Για τα κιλά που έβαλα. Δεν έδειχνα χοντρή. Ένιωθα χοντρη. Και αυτό που νιώθεις το μεταδίδεις. Μετέδιδα δυστυχία, στους ανθρώπους που με αγαπούσαν. Τώρα, με 2 κιλά παραπάνω από ότι ήθελα να είμαι, είμαι καλά. Ξέρω τον τρόπο, μπαίνω και βγαίνω από την διατροφή, όπως κάνουμε όλοι μας, αλλά επιτέλους μπορώ να πω ότι είμαι καλά! Και επειδή είμαι καλά, είναι και όλοι και όλα γύρω μου καλά.
Συγνωμη για το πολύ μεγάλο ποστ, αλλά ήθελα να σου δείξω, ότι δεν είναι τραγικό να βάλεις 2-3 κιλά. Και επίσης, δεν είναι απαραίτητο να τα βάλεις. Όλα είναι τόσο μελετημένα σε αυτή την διατροφή, που δεν υπάρχει λόγος να βάλεις. Ανεβάζεις σταδιακά τους υδ/ες, και σταματάς εκεί που βλέπεις +μισό κιλό. Τόσο απλά!
love your self

Re: Οοολα πίσω!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12246

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Ευτυχώς με κάλυψαν οι προλαλήσασες γιατί ο τόνος μου δεν θα ήταν και τόσο ήρεμος.

Amelie είσαι έναν πόντο ψηλότερη από εμένα και περίπου 8 κιλά ελαφρύτερη. Κάποια στιγμή θέλω να φτάσω τα 55 αλλά και έτσι μια χαρά με βρίσκω. Αν κρίνω ότι ξεκίνησα από τα 80 που κουβαλούσα επί 14 χρόνια, ναι είμαι μια χαρά.

Λοιπόν, ΞΕΚΟΛΛΑ. Δεν είμαι δίπλα σου για να σου βάλω την μπουκιά στο στόμα, αλλά αν δεν ξεκινήσεις να τρως θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα.

Ξέρεις γιατί παχαίνεις με το κάθε τι;

ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ!

Όσοι έχουν κάνει δίαιτες πείνας ξέρουν πως με το που θα το γυρίσουν στο κανονικό θα παχύνουν μπαμ, μπαμ. Το στομάχι κλείνει -starvation mode- και μετά ο οργανισμός οτιδήποτε παραπάνω το κάνει κιλά.

Λοιπόν, πάμε στα απλά. Πρώτον στόχος είναι να τρως 4-5 γεύματα την ημέρα. Όχι λιγότερα. Δεύτερον πρέπει να φτάσεις τις 1400 θερμίδες την ημέρα περίπου, αν υποθέσουμε οτι κάνεις καθιστική ζωή. Όλα αυτά για να μην παχύνεις θα τα κάνεις σιγά σιγά. Αν είσαι πχ στις 400 θερμίδες -κάπου εκεί φαντάζομαι ότι είσαι- θα τις ανεβάζεις ανά 100. Με το που σταθεροποιηθείς στις 500, άλλες 100 και πάει λέγοντας. Σου υπογράφω όσα χαρτιά θες ότι αν το κάνεις σωστά δεν θα παχύνεις. Απλά ποτέ μα ποτέ στο μέλλον δεν πρέπει να πέσεις κάτω από τις 1000 θερμίδες.

Σύνελθε πλιζ. Έχω δυο πελάτε πεθαμενατζίδες ελπίζω να μην τους χρειαστούμε σύντομα...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Οοολα πίσω!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12272

• amelie.
  • Το Άβαταρ του/της amelie.
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές σας! Σήμερα Πήγα στη γιατρο μου είπε ότι είμαι ΟΝΤΩΣ αρκετά κιλα κατω Από το υψος μου, εγω της είπα ότι σε ΑΥΤΑ τα κιλα νιώθω άνετα και δεν θέλω να πάρω αλλα και με καθησυχασε ότι αν δεν θέλω να πάρω κιλα δεν θα τα πάρω αρκεί να ξεκινήσω να τρεφομαι σωστά, τη μερα τρώω περιπου 600 θερμιδες και σιγά σιγά τις αυξανω :) roulaki και marina έχετε απόλυτο δίκιο! Από δω και πέρα θα αρχίσω να τρεφομαι σωστά και θα σταθεροποίηθω!!! Έχει γίνει οντως εμμονή αλλα προσπαθω να την αποβαλλω, είπα στο γιατρο ότι δεν τρώω υδατανθρακες και μου είπε κανένα πρόβλημα, το πρόβλημα αυτη τη στιγμή είναι οι θερμιδες που σταδιακά θα πρέπει να ανεβασω, απο σήμερα ξεκιναω πιο υγειινα με στόχο τη σταθεροποίηση και τέλος οι υπερβολές!

Re: Οοολα πίσω!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12275

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
bravo avo Κάλιο αργά, παρά ποτέ.......
love your self
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα

Syndication