Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Λεμονάκι στο φαγητό????

Re: Λεμονάκι στο φαγητό???? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9952

• nicolina
  • Το Άβαταρ του/της nicolina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κορίτσια να σται καλά...το να διαβάζω θετικές απόψεις και επιτυχίες πραγματικά με εμψυχώνει..ετσι να βοηθάει ο ενας τον αλλον... grouphug ouphug
Στην 4η μερα και εχασα μερικα γραμμάρια(!!!!) ακομη...ναι μετράω κ τα γραμμαρια!!!! Πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω βάλει στο στόμα μου ψωμί και Ζάχαρη για 4 συνεχόμενες μέρες και ειλικρινά δεν μου λείπουν.

Ερχομαι απο μια δύσκολη φάση πολλών χρόνων με καθημερινά βουλιμικά επεισόδια και αυτές οι 4 μέρες πραγματικα είναι μια ήρεμη και φυσιολογική περίοδο για μένα...ελπίζω και παρακαλώ να κρατήσει έτσι...οπότε ναι καλή μας επιτυχία... goodluck odluck
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Λεμονάκι στο φαγητό???? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9957

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Βρε,nicolina..βρε, nicolina...μη ζυγιζεσαι καθε μερα..ειναι ψυχοφθορο..κανονισε μια μερα την εβδομαδα, στην ιδια ζυγαρια, με τις ιδιες συνθηκες (προ ή μετα τουλετας, ή φαγητου,με ή χωρις ρουχα), την ιδια περιπου ωρα (πρωι ή απογευμα) για να εισαι σιγουρη κ μην τρελλαινεσαι..αν κανεις σωστα τη διατροφη ολα θα πανε καλα κ τα κιλακια στο καλοοοο..αλλωστε δεν ειναι διαιτα του ποδαριου ή μιας περιοδου μονο..ειναι life time κ οχι part time..εξ ου κ ο τιτλος του σαιτ..αν νομιζεις οτι εκανες "χαζομαρα", ελεγξου..αλλα καλο ειναι το εβδομαδιαιο. Ριξε μια ματια στην αντιστοιχη ενοτητα..εχει κ μετρητη για τις "απωλειες" -εγω δεν εχω μαθει ακομα πως μπαινει αλλα μ αρεσει να βλεπω των αλλων να κατεβαινει οπως κ τη ζυγαρια μου!!Μην ξεχασεις να μετρησεις κ τις αρχικες σου "διαστασεις", αν κ θα το βλεπεις κ στα ρουχα σου -θα γινουν ανετα, μεχρι που θα πλεουν αυτα πανω σου κ εσυ.. σε πελάγη ευτυχιας..
Απ οσο εχω διαβασει εδω ο οργανισμος θελει 3 μερες για να μπει κανονικα σε κετωση, να καιει το λιπος για καυσιμο, κ τα πρωτα κιλακια ειναι κυριως νερο, μετα απο κει σε παιρνει ο κατηφορος..αλλοτε πιο γρηγορα, αλλοτε πιο αργα, εξαρταται απ τον καθε οργανισμο, το φυλλο -εμεις τα θηλυκα εχουμε κ τις "δυσκολες" μερες, κ αδυνατιζουμε κ πιο δυσκολα απ τους αντρες-,το χαρακτηρα -αν κανουμε κ καμμια ατασθαλια, εμεις "οι αδυνατου χαρακτηρος"- ή κ απο λαθος υπολογισμους, απ τη δραστηριοτητα του καθενα μας αλλα κυριως, σ ολους τους ρυθμους εχει να κανει με την αποφασιστικοτητα μας για την αλλαγη εκ βαθρων του τροπου ζωης κ της διατροφης..
Όλοι το καλυτερο θελουμε κ γι αυτο αγωνιζομαστε καθε μερα σ ολους τους τομεις της ζωης μας..κ εδω μεσα (σ αυτο το σαιτ)δεν αλλαζει αυτο..η διαφορα του αγωνα εδω ειναι πως ξερεις κ τη διαδρομη κ το τελος αλλα με εξαιρετικη παρεα κ αμιλλα, να τραβηξουμε προς τα πανω ο ενας τον αλλο κ στηριξη που στις αλλες εκφανσεις της ζωης μας δεν ξερω να εχουν πολλοι απο μας τετοια υποστηριξη,αποδοχη κ συμπαρασταση..
Ολοι μαζι κα κανεις δε θα πεσει..μονο τα κιλα στις ζυγαριες!!!

Re: Λεμονάκι στο φαγητό???? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9961

• nicolina
  • Το Άβαταρ του/της nicolina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγαπητή Γιάννα (μου επιτρέπεις να σε λεω με το μικρό σου ε?) ετσι μπράβο...ανέβασε με!!! Το ζύγισμα εννοείται οχι καθε μέρα αλλα τωρα με ολα αυτά που ακούω είμαι πολύ ανυπόμονη να δω αποτελεσματα..κ παρασύρομαι..ολο κοντα στην ζυγαρια ειμαι...δεν θελω να χασω πολλα κιλα οποτε για μενα κ τα γραμμαρια με κανουν να χαιρομαι.
Και να μην δω αποτελεσματα να πω την αληθεια ...εμενα μου αρεσε ολο το νοημα της διατροφης αυτής οποτε κ θα το ακολουθησω κ στο μελλον ανεξάρτητα απο το αποτελεσμα..το προβλημα μου ειναι οτι η δικια μου ατασθαλια ειναι τα ποτακια..γιατι λογω δουλειάς ειναι αδύνατο να τα αποφυγω (εχω νυχτερινο μαγαζί κ περναω τουλαχιστον 10 ωρες εκει) κ ενα ποτακι την ημερα θα το πιω σιγουρα, χωρις υδατανθρακες παντα...λαθος αλλα τι να κανω...ας αργησω και λιγο να τα χασω...
Αυτα που εχασα ξερω οτι ειναι υγρα... οποτε αναμενω...
Ξερεις θα ηθελα να σε ρωτησω αφου μαλλον εσυ θα ξερεις καλυτερα...για την σπαστικη κολιτιδα...επειδη πριν λιγους μηνες μου προεκυψε κ μαλλον το αμελησα...δενθελω να παρω φαρμακα...ο γιατρος μου ειχε πει οτι τα λιπη κ οι ινες δεν βοηθουν...αλλα εσυ λες οτι μεχρι τωρα ολα καλα...ετσι δεν ειναι???

Re: Λεμονάκι στο φαγητό???? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9975

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
nicolina μου..
Μεχρι τωρα, 4 μηνες σε λιγες μερες, δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα..ουτε πονος, ουτε φουσκωμα..ουτε κ καμμια εντονη κριση δυσκοιλιοτητας..παντα αποφευγω βεβαια τα βρασμενα κολοκυθια κ τον αρακα..ουτως ή αλλως ο αρακας ειναι πολυ αμυλουχος..αλλα τον εχω φαει ωμο, που τελλαινομαι κ δε με πειραξε..δυστυχως κ για μενα δεν μου λειπει το ποτο..οταν μαζευομαστε, μεζες κ κρασακι παει πολυ με την παρεϊτσα κ γινεται τακτικα μες στη βδομαδα..αλλα παρολ αυτα το χασιμο,χασιμο..αργα κ σταθερα εχουν φυγει 11 κιλακια..το καλυτερο ειναι πως τωρα πια, οταν στριβω, "ξεπροβαλει φυσικως".. το μπουστο μου κ οχι πια η πρησμενη κοιλουμπα με το στομαχι, που τα τελευταια χρονια ηταν τοσο πιο "εξω", που δεν εβλεπα τα ποδια μου αν δεν εσκυβα..ημουν ιδια με τη μανουλα μου, καλα ναναι, αλλα εχουμε μια 30αρα χρονια διαφορα..αν κ της εστειλα τα της διατροφης κ νομιζω οτι την επεισα, ετσι που σε λιγο ευελπιστω να μου μοιαζει εκεινη!! (αρκει να μη μας ξαναμπερδευουν οι αντρες μας!) συμπληρωματικα ν αναφερω οτι απο κεινη κληρονομισα "το εντερο", αρα μαλλον δε θα καλυτερευσει μονο η εμφανιση της..!! Το καλυτερο μου ομως ειναι πως καταφερα να φορεσω τη βερα μου, την οποια ειχα "παροπλισει" εδω κ μια 5ετια!! ναι ακομα κ τα δαχτυλακια μου βρηκα!!
Καλη συνεχεια σ ολους μας..
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.065 δευτερόλεπτα

Syndication