Βρε,nicolina..βρε, nicolina...μη ζυγιζεσαι καθε μερα..ειναι ψυχοφθορο..κανονισε μια μερα την εβδομαδα, στην ιδια ζυγαρια, με τις ιδιες συνθηκες (προ ή μετα τουλετας, ή φαγητου,με ή χωρις ρουχα), την ιδια περιπου ωρα (πρωι ή απογευμα) για να εισαι σιγουρη κ μην τρελλαινεσαι..αν κανεις σωστα τη διατροφη ολα θα πανε καλα κ τα κιλακια στο καλοοοο..αλλωστε δεν ειναι διαιτα του ποδαριου ή μιας περιοδου μονο..ειναι life time κ οχι part time..εξ ου κ ο τιτλος του σαιτ..αν νομιζεις οτι εκανες "χαζομαρα", ελεγξου..αλλα καλο ειναι το εβδομαδιαιο. Ριξε μια ματια στην αντιστοιχη ενοτητα..εχει κ μετρητη για τις "απωλειες" -εγω δεν εχω μαθει ακομα πως μπαινει αλλα μ αρεσει να βλεπω των αλλων να κατεβαινει οπως κ τη ζυγαρια μου!!Μην ξεχασεις να μετρησεις κ τις αρχικες σου "διαστασεις", αν κ θα το βλεπεις κ στα ρουχα σου -θα γινουν ανετα, μεχρι που θα πλεουν αυτα πανω σου κ εσυ.. σε πελάγη ευτυχιας..
Απ οσο εχω διαβασει εδω ο οργανισμος θελει 3 μερες για να μπει κανονικα σε κετωση, να καιει το λιπος για καυσιμο, κ τα πρωτα κιλακια ειναι κυριως νερο, μετα απο κει σε παιρνει ο κατηφορος..αλλοτε πιο γρηγορα, αλλοτε πιο αργα, εξαρταται απ τον καθε οργανισμο, το φυλλο -εμεις τα θηλυκα εχουμε κ τις "δυσκολες" μερες, κ αδυνατιζουμε κ πιο δυσκολα απ τους αντρες-,το χαρακτηρα -αν κανουμε κ καμμια ατασθαλια, εμεις "οι αδυνατου χαρακτηρος"- ή κ απο λαθος υπολογισμους, απ τη δραστηριοτητα του καθενα μας αλλα κυριως, σ ολους τους ρυθμους εχει να κανει με την αποφασιστικοτητα μας για την αλλαγη εκ βαθρων του τροπου ζωης κ της διατροφης..
Όλοι το καλυτερο θελουμε κ γι αυτο αγωνιζομαστε καθε μερα σ ολους τους τομεις της ζωης μας..κ εδω μεσα (σ αυτο το σαιτ)δεν αλλαζει αυτο..η διαφορα του αγωνα εδω ειναι πως ξερεις κ τη διαδρομη κ το τελος αλλα με εξαιρετικη παρεα κ αμιλλα, να τραβηξουμε προς τα πανω ο ενας τον αλλο κ στηριξη που στις αλλες εκφανσεις της ζωης μας δεν ξερω να εχουν πολλοι απο μας τετοια υποστηριξη,αποδοχη κ συμπαρασταση..
Ολοι μαζι κα κανεις δε θα πεσει..μονο τα κιλα στις ζυγαριες!!!