Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Κόλλησα, για όχι;

Re: Κόλλησα, για όχι; 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12479

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Akentak (απο που βγαινει το νικ σου?) με την αλλαγη θερμοκρασιας πεφτει και ο μεταβολικος μας ρυθμος, γιαυτο και το καλοκαιρακι δεν πειναει ο κοσμος τοσο πολυ , ο φυσιολογικος κοσμος τουλαχιστον (εγω παλι και το καλοκαιρι τις τσακιζα τις λιχουδιτσες μου)
Ενα καλο τρικ ειναι να κανεις 2 -3 ντουζακια με δροσερο νερακι, ισα ισα να ανατριχιασεις , (μην παθεις και καμια πνευμονια) για να ριξεις την θερμοκρασια του σωματος σου και να αναγκασεις τον μεταβολισμο σου να δουλεψει για να την αυξησει .
Εγω το πρωι οταν ξυπναω ριχνω κρυο νερο στα ποδια μου, ακουγεται μπρρρρρρ , ξερω, αλλα ξυπναει το κορμι μου.

Παντως και η δικη μου η ζυγαρια εχει κολλησει αλλα το σωμα μου εχει αρχισει και συρικνωνεται. Οσο περναει ο καιρος τοσο δυσκολευω το επιπεδο της ασκησης που κανω . Και καπως ετσι , θελει δεν θελει ο οργανισμος μου , θα αποχωριστει τα κιλακια του.
Μην το βαζεις κατω , σηκω απο καναπε , κρεββατι, καρεκλα και ενεργοποιησου. Ανεβα σκαλες, κανε δουλειες , πηγαινε για περπατημα , κανε βαρη , κανε ποδηλατο , απλα μην καθεσαι!
if only mosquitoes sucked fat instead of blood
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κόλλησα, για όχι; 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12493

• akentak
  • Το Άβαταρ του/της akentak
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Jubilee έγραψε:
Akentak (απο που βγαινει το νικ σου?)
Α-λέξανδρος Κεντάκ-ας :)
Μου θύμισες λίγο Λιακόπουλο :D )
Γιες δικέεεεε μου, πιιιιιιίτσαααααα!

[url:w5p3pyxb]www.TickerFactory.com/weight-loss/waeY537/[/url]

Re: Κόλλησα, για όχι; 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12503

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
χαχα απο εκει το κολλησα !(Λιακοπουλος)
Μια χαρα αυτην την δουλεια την εκανα και εγω για χρονια και αμα δεν φας πριν πεσεις για υπνο θα εισαι οκ, ειναι πολυ καλη γυμναστικη !
if only mosquitoes sucked fat instead of blood

Re: Κόλλησα, για όχι; 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12543

• akentak
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πέρασαν 4 μέρες όπου ακολούθησα fast fat, από σήμερα αυξάνω σιγά σιγά τις θερμίδες. Θα ανεβάσω τα γεύματα στις 300 για σήμερα.
Σχετικά με άλλες μαρτυρίες νομίζω πως έχασα λίγα (1,5 κ.) και δεν ξέρω εάν έχασα λίπος, ή αν απλά η διαφορά προκύπτει από το άδειο πεπτικό σύστημα. :?:
Όπως και να έχει, φοβάμαι μην πάθω καμία ζημιά -σωματική ή ψυχολογική, οπότε πάω πάλι στο πρώτο στάδιο και θα περιμένω να δω αποτελέσματα.

Re: Κόλλησα, για όχι; 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12560

• akentak
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παρά τις χθεσινές αυξημένες θερμίδες (1500), ανακάλυψα σήμερα πώς έλειπε άλλο ένα κιλό! Αν το βρείτε στείλτε μου PM, γιατί ξέχασα να ρίξω κλωτσιά! :twisted: Τελικά έκανε δουλειά η Fast Fat!
Σήμερα θα προσπαθήσω να μείνω στις 2000, ελπίζοντας πώς σύντομα δεν θα παίζουν πιά τόσο σημαντικό ρόλο. Έχω στην κατάψυξη μια μοσχαρίσια γίγας, φυλαγμένη για δωράκι στον εαυτό μου.

• Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα

Syndication