Akentak (απο που βγαινει το νικ σου?) με την αλλαγη θερμοκρασιας πεφτει και ο μεταβολικος μας ρυθμος, γιαυτο και το καλοκαιρακι δεν πειναει ο κοσμος τοσο πολυ , ο φυσιολογικος κοσμος τουλαχιστον (εγω παλι και το καλοκαιρι τις τσακιζα τις λιχουδιτσες μου)
Ενα καλο τρικ ειναι να κανεις 2 -3 ντουζακια με δροσερο νερακι, ισα ισα να ανατριχιασεις , (μην παθεις και καμια πνευμονια) για να ριξεις την θερμοκρασια του σωματος σου και να αναγκασεις τον μεταβολισμο σου να δουλεψει για να την αυξησει .
Εγω το πρωι οταν ξυπναω ριχνω κρυο νερο στα ποδια μου, ακουγεται μπρρρρρρ , ξερω, αλλα ξυπναει το κορμι μου.
Παντως και η δικη μου η ζυγαρια εχει κολλησει αλλα το σωμα μου εχει αρχισει και συρικνωνεται. Οσο περναει ο καιρος τοσο δυσκολευω το επιπεδο της ασκησης που κανω . Και καπως ετσι , θελει δεν θελει ο οργανισμος μου , θα αποχωριστει τα κιλακια του.
Μην το βαζεις κατω , σηκω απο καναπε , κρεββατι, καρεκλα και ενεργοποιησου. Ανεβα σκαλες, κανε δουλειες , πηγαινε για περπατημα , κανε βαρη , κανε ποδηλατο , απλα μην καθεσαι!