Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα?

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15629

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
Λοιπόν επειδή μακριά σας δεν μπορώ να κάνω (χρειάζομαι τις πολύτιμες συμβουλές σας τι να κάνω) είμαι ξάνα εδώ. Πραγματικά προσπαθώ και δεν έχω σκοπό να βάλω τέλος στην ΑΤΚΙΝΣ αν δεν χάσω τα κιλά αυτά. Έχω πείσμα είμαι σίγουρη γι'αυτο αλλα ανησυχώ μήπως δεν τα κάνω σωστά. Χάρηκα που μου είπε η galadriel και η ktp οτι υπήρχαν διαστήματα που κολλάγανε στα ίδια κιλά ή μερικές φορές τους έδειχνε 500 γραμμάρια πάνω. Οπότε σκεύτηκα οτι τα παω καλά και εγώ.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το γάλα καρύδας μπορούμε να το χρησιμοποιησουμε καπου? Ειχα δει μια συνταγή με γάλα καρύδας αλλά τώρα την ψάχνω και δεν την βρίσκω. Ευχαριστώ....
Ξεκίνησα 12/12/2011

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15631

• Venia
  • Το Άβαταρ του/της Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Liana καλημέρα θέλω να πεισμώσεις και να δεις που όλα θα πάνε καλά.

Και εγώ είμαι ακούνητη στην ζυγαριά για περίπου 1 εβδομάδα με φουλ κέτοση (διαπιστωμένα με τα sticks).
Χάλασα όμως τον χρυσό μου κανόνα γιατί αρρώστησε το παιδί μου και σχεδόν δεν έτρωγα τίποτα όλη μέρα. Όχι απλά δεν ξέφυγα άλλα ήμουν και κάτω από 800 θερμίδες με αποτέλεσμα να ρίξω τον μεταβολισμό μου στον πάτο…….
Δεν ανησυχώ όμως προχωράω, ξεκίνησα να τρώω ξανά τα 5 μικρά μου γεύματα και που θα πάει θα κατέβει και η ζυγαριά.
Το βασικό είναι ότι νιώθω καλά δεν πεινάω και το μυαλό μου δεν είναι κολλημένο στο φαγητό είτε γλυκό είτε αλμυρό…
Και τέλος άρχισα να συνειδητοποιώ ότι τα κιλά τα πήρα σε αρκετούς μήνες και αρκετούς μήνες θα κάνω να τα χάσω και δεν με ενοχλεί….

Τώρα για το γάλα καρύδας δεν ξέρω στην ετικέτα του γράφει την σύσταση …. Από εκεί θα καταλάβεις
;)

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15633

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Liana δεν ξέρω ποια είναι η συνταγή που λες, δεν τις έχω ψάξει όλες ακόμα. Όταν παίρνω γάλα καρύδας, συνήθως βρίσκω το Blue Dragon στο Βασιλόπουλο ή στο Σκλαβενίτη.

Δες τα θρεπτικά στοιχεία πιο κάτω.

http://www.ocado.com/catalog/images-hires/34540011_H.jpg?identifier=adea092c5f44d3f2cc5c7f60364dec24

Nutrition
Typical values per 100g:

Energy 194kcal
Protein 2.1g
Carbohydrate 4.2g
of which sugars 1.3g
Fat 18.7g
of which saturates 17.8g
Fibre Trace
Sodium Trace

I did it once, I can do it again ...
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν από ephoebe.

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15640

• Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μια χαρά ...... λίγους υδατάνθρακες έχει. Θα την ψάξω την συνταγή έχει πολλές και έχω χάσει τα αβγά και τα πασχάλια. Venia σου εύχομαι γρήγορα να ξεκολλήσεις και να μην ξεχνας τα μικρά γευματάκια είναι πολύ σημαντικά όντως στον μεταβολισμό μας. Εγώ έχω το άλλο είναι στιγμές που όταν τρωω δεν χορταίνω και συνεχίζει και γουργουρίζει η κοιλιά μου πλακώνομαι στο νερό και φουσκώνω , δεν ξέρω όμως αν είναι σωστό αυτό. Πάντως ακόμα κολλήμενη είμαι.

ephobe και εγώ τον blue dragon αγόρασα δεν το έχω ανοιξει ακόμα και πραγματικά δεν ξέρω αν είναι γευστικό ή βρωμάει θα το ανακαλύψω σύντομα πάντως. Σ'ευχαριστώ που έψαξες. Φιλάκιαααααααααα
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16784

• Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ξάνα εδώ για να σας ζαλίσω! Βρε παιδιά είμαι πάλι κολλημένη εδώ και μια εβδομάδα στα ίδια κιλά τι να κάνω για να την βοηθήσω να ξεκολλήσει η άτιμη η ζυγαριά??? Να κάνω αυτο το fast fat ή είναι νωρίς ακόμα?? Φοβάμαι μην λαμβάνω περισσότερες θερμίδες ή περισσότερους υδατάνθρακες απο το φυσιολογικό. Επίσης τρώω λίγη παραπάνω φέτα ναι το παραδέχομαι. Το βράδυ για τιμωρία θα φαώ μόνο ένα αγγούρι. Εσείς όταν και αν κολλήσατε τι κάνατε για να ξέκολλήσετε???
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16787

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
αποψη μου ειναι να φας κανονικα και μην τιμωρεις τον οργανισμο σου.....εμενα με κολλουσε το λαχανο και η φετα μολις τα εκοψα αρχισαν παλι να πεφτουν.επεμενε κανε καναδυο αλλαγες και περπατημαααααααααα
απο 10/1/2012

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα

Syndication