Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Θα προσπαθήσω κιεγώ

Re: Θα προσπαθήσω κιεγώ 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10396

• mairoula
  • Το Άβαταρ του/της mairoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ κι εγώ για τις συμβουλές σας mammajoanna και olgatsi21

Έχω μετρηθεί με κετοστίξ 3 φορές ως τώρα. Την πρώτη φορά ήταν τούρμπο (μωβ πολύ σκούρο). Τις άλλες δύο ήταν ένα κουτάκι πριν (μωβ κανονικό). Η αλήθεια είναι ότι σε πόντους είναι πιο ορατή η διαφορά απ' ότι στη ζυγαριά!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Θα προσπαθήσω κιεγώ 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10397

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Άκυρη η ερώτηση για σακχαρόζη. Είδα ότι πρόκειται για κοινή ζάχαρη άρα Χ. Άλλαξα τις αναβράζουσες πολυβιταμίνες σε απλές ταμπλέτες από την power health προσέχοντας καλά τα συστατικά. Δεν έγραφε τίποτα για πρόσθετα.
Αλλά εξακολουθεί να με βασανίζει το ερώτημα για την ετικέτα με τα συστατικά "υ/α 2 γρ από τα οποία 2 σάκχαρα"Κορίτσια μπράβο για την προσπάθεια και τις συμβουλές. Ας χάσω κι εγώ πόντους κι ας μην είναι πολλά τα κιλά....

Re: Θα προσπαθήσω κιεγώ 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10398

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Mαιρουλα καλως ηρθες και εσυ στην παρεα μας. Αφου στα ketostix εισαι μωβ, αρα δεν κανεις κατι λαθος. Η mammajoanna ομως εχει δικιο. Αν βαλεις και λιγο λιπακι, θα δεις μεγαλυτερη διαφορα. Για αρχη παντα, γιατι μετα θα αρχισεις απο μονη σου να το περιοριζεις γιατι δεν θα το χρειαζεσαι.
Galadriel, 2 γρ υδατανθρακες απο τα οποια 2 σακχαρα, ειναι απλα....2 γραμμαρια καθαροι υδατανθρακες.
love your self

Re: Θα προσπαθήσω κιεγώ 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10399

• galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
clap ap clap ap Α αυτό ήταν!! Ευχαριστώ Ρουλάκι. Είμαι newbie και φανταζόμουν διάφορα άλλα εκτός από το προφανές! Άντε να δούμε τι θα κάνουμε...Έχω ξεκινήσει με όρεξη αλλά ακόμη δεν πείνασα για να δω τα δύσκολα...

Re: Θα προσπαθήσω κιεγώ 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10416

• galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ξανά με ερωτήσεις. Αχ θα με βαρεθείτε μου φαίνεται. Ψάχνοντας διάβασα ότι έχει σημασία να μετράμε επίσης πόσο λίπος και πόσες πρωτείνες παίρνουμε (εκτός από θερμίδες και υ/α)/. Μπορεί κάποιος/α να με διαφωτίσει σχετικά με το θέμα;Επίσης γιατί πολλοί αναφέρουν ότι "κολλάνε" στην προσπαθειά τους; Και μόνο το γεγονός ότι περιορίζουμε τις θερμίδες δε θα έπρεπε να εγγυάται απώλεια βάρους; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Re: Θα προσπαθήσω κιεγώ 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10417

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
νομίζω πως δε χρειαζεται να μετραμε πόσο λίπος καταναλώνουμε κ πόσες πρωτείνες, το θέμα είναι να μην ξεπερνάμε τους 20 υ/δ ημερσίως.. κάπου διάβασα οτι ειναι καλό να καταναλώνουμε σε κάθε γεύμα 170 γρ πρωτείνης. όσο για το κόλλημα μερικούς τους κολλάει ο καφές, το ζελέ, η πολλή ζαχαρίνη ή τα αλλαντικά. εγώ προσωπικά πιστεύω οτι πρέπει να τρώμε με μέτρο μέχρι να χορτάσουμε οχι μέχρι να σκάσουμε, και οταν πεινάμε να τρώμε. Εγώ ξεκίνησα τη δευτέρα και έχω διαπιστώσει οτι δεν ξεπερνάω τις 1500 θερμίδες και μάλιστα δεν πεινάω καθόλου, με καλύπτουν πλήρως και φροντίζω τα λαχανικά μου να καλύπτουν τους 8-10 υ/δ τη μερα και τους αλλους 8-10 από κρέμα γάλακτος, κάποιο τυράκι, μπέικον ή κακάο ή ταχίνι.ας απαντήσει κ κάποιος παλιός να με επιβεβαιώσει μη σου λέω μοουρδαρες!!! :) ):)
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.103 δευτερόλεπτα

Syndication