Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: καλησπέρα σας!!!

Απ: καλησπέρα σας!!! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15843

• strawberry
  • Το Άβαταρ του/της strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ax hopa μου πόσο με καταλαβαίνεις...Και αυτό με το τούνελ μου είναι τόσο γνώριμο..πόσες μα πόσες φορές γύρισα πίσω όταν τα πράγματα άρχιζαν να φαντάζουν κάπως καλύτερα!Τι ειρωνεία ε?Αντί να χαιρόμαστε και να προσπαθούμε περισσότερο να γυρίζουμε πίσω..Ούτε εγώ έχω ακολουθήσει κάποια θεραπεία, ούτε έχω απευθυνθεί σε κάποιον..Αυτή η περιφάνειά μου φοβάμαι πως με πήγε πολύ πίσω...έτρεμα στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί κάποιος να καταλάβει το οτιδήποτε..Αλλά αυτά είναι καιρός να μείνουν πίσω!!!Μαζί εδώ όπως τα λες θα το παλέψουμε και θα κερδίσουμε, δεν πάει άλλο!Όλα από εμάς ξεκινάνε, μπορούμε να αλλάξουμε, ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξουμε μάλλον.Έχω χάσει τόσα πράγματα από τη ζωή μου, δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο με αυτό.Έχω περίπου τα μισά κιλά να χάσω, ούτε πάρα πολλά αλλά ούτε και λίγα. Ελπίζω να τα λέμε συχνά, συνέχισε την καλή προσπάθεια και κράτα μας ενήμερους!
Πολλά φιλιά...:-)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: καλησπέρα σας!!! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15876

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Φραουλίτσα, είσαι τόσο μικρή μην ανησυχείς για αυτά που έχασες, να ανησυχείς για αυτά που θα χάσεις απ' εδώ και πέρα αν δεν διώξεις όλα αυτά που σε ενοχλούν.

Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι ή να ζήσουμε με αυτά που έχουμε και να μη γκρινιάζουμε ή να τα διώξουμε και να απαλλαγούμε.

Αυτό το λέω συνέχεια τελευταία για να το εμπεδώσω και εγώ. Καλή αρχή, σου εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία σου προσπάθεια !!!
making small changes to see big results...

Απ: καλησπέρα σας!!! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15877

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
μην ανησυχείς για αυτά που έχασες, να ανησυχείς για αυτά που θα χάσεις απ' εδώ και πέρα αν δεν διώξεις όλα αυτά που σε ενοχλούν.

Συμφωνώ και επαυξάνω με το alalumaki έτσι ακρίβως είναι πραγματικά. Εγώ αν και έχω να χάσω αρκετα κιλά ήδη έχουν φύγει απο πάνω μου σχεδόν 7 κιλά μέσα σε 1 μήνα κι όμως την αλλαγή την βλέπω στο περπάτημα μου τώρα περπατάω και δεν πονάνε τα γονάτα μου όπως πριν , περπατάω και πιο γρήγορα και πολύ πιο άνετα οπότε δεν σκοπεύω να σταματήσω την ΑΤΚΙΝΣ αφου μου χαρίζει υγεία.

Μην το βάζετε κάτω κοριτσάκια μου και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: καλησπέρα σας!!! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15886

• strawberry
  • Το Άβαταρ του/της strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Alalumaki σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου. Όντως έτσι πρέπει να το βλέπουμε όλοι, να αφήνουμε πίσω όσα πέρασαν και να προχωράμε, γιατί διαφορετικά πάντα κάτι θα μας εμποδίζει. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με αυτά που έχω, κυρίως γιατί ξέρω πως νιώθω χωρίς αυτά! Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση! Μακάρι να είναι η τελευταία προσπάθεια όλων μας!
Καλή συνέχεια για εσένα!

Λιάνα μου συγχαρητήρια για την απώλεια! Διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός, έτσι δεν είναι?Σκέψου ότι έχεις διώξει περίπου το 20% των κιλών που θέλεις!!Εύχομαι να συνεχίσεις ανάλογα!

Ξεκινάω επίσημα από σήμερα με τη διατροφή, αφού έκανα τα απαραίτητα ψώνια, και η ψυχολογία μου μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλή. Ελπίζω να μη με διαψεύσω αυτή τη φορά…
Φιλιά!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.099 δευτερόλεπτα

Syndication