Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: καλως σας βρισκω!!!!!!!

Re: καλως σας βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12960

• Lambrini_k
  • Το Άβαταρ του/της Lambrini_k
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
η κακη χοληστερινη κ κατ'επεκταση η ολικη χοληστερινη ειναι αυξημενες κ πρεπει να τις <<ριξεις>>.μαλλον δε γυμναζεσαι,ε?καλο θα ηταν να αρχισεις το περπατημα(στην παραλια τωρα που εχει κ καλο καιρο ειναι οτι πρεπει).ολες οι αλλες ειναι μια χαρα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καλως σας βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12961

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
γεια σου Λαμπρινη ,σε ευχαριστω που μπηκεσ στον κοπο φυσικα ,και ναι η αληθεια ειναι οτι οχι δεν εχω ενταξει σε καθημερινη βαση την γυμναστικη , κανω ποδηλατο μια φορα την εβδομαδα και αραια πηγαινω για μπασκετ ... υποθετω το στυλο στο δεξι χερι δεν ειναι ασκηση...χαχαχα...,δηλαδη για πεσ με γυμναστικη θα τισ ριξω και τις δυο τις κυριες , γιατι νομιζω χωρισ να εχω ιατρικεσ γνωσεισ για την καλη ευθυνονται τα αβγα ?
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: καλως σας βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12964

• Lambrini_k
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
νεοτερες ερευνες εχουν δειξει οτι τα αυγα δεν επιρρεαζουν τη χοληστερινη οπως πιστευαμε παλιοτερα.εγω ειμαι λιγο παραδοσιακη βεβαια κ κρατω καποιες επιφυλαξεις γι'αυτο κ δεν τα καταναλωνω σε καθημερινη βαση.η γυμναστικη θα σε βοηθησει πολυ κ να τις μειωσεις αλλα κ θα δεις διαφορα στο σωμα σου παραλληλα με τη διατροφη μας.κ ενα απλο περπατημα ή ελαφρυ τρεξιμο θα σε βοηθησει.

Re: καλως σας βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12966

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
σε ευχαριστω πολυ , για την ωρα θα σε χαιρετησω γιατι θα κατεβω στο λ.πυργο για την σιωπηρη διαμαρτυρια που εχει σημερα εναντιον των οικονομικων μετρων

μαλλον το τρεξιμο θα μου κατσει καλυτερα , γιατι το σκεφτομουνα τις προαλλες ..ξερεις να αρχισω ,δεν μπορω να κλειστω στο γυμναστηριο
φιλια ..
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: καλως σας βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12967

• Lambrini_k
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κ εγω το ιδιο γι'αυτο κ εχω παρει 2-3 οργανα γυμναστικης στο σπιτι(απλα,οχι κατι σπουδαιο),πηγαινω κολυμβητηριο οταν εχω χρονο κ για χαλαρο περπατημα κ κουβεντουλα με το boyfriend.χαιρετω αυτη την πανεμορφη πολη που με μεγαλωσε,περασα αξεχαστες στιγμες κ τη λησμονω!

Re: καλως σας βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12994

• drmast
  • Το Άβαταρ του/της drmast
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να σε συγχαρώ κι εγώ με την σειρά μου για την επιτυχία σου!
Οσον αφορά τις εξετάσεις σου λόγω του ότι δεν υπάρχουν παλιές για μέτρο σύγκρισης, θα σου πρότεινα να τις επαναλάβεις σε 1 με 2 μήνες. Ετσι θα μπορούμε να κρίνουμε αν η κακή σου χοληστερίνη (LDL) ανέβηκε ή έπεσε.
Προσωπικά σύμφωνα με την διατροφή που μας έχεις αναφέρει ότι κάνεις, αποφεύγοντας λιπαρά΄,τυριά,μαγιονέζες,τηγανητά και θεωρώντας ότι το κρεας που τρως είναι σχετικά προσεγμένο όσον αφορά το λίπος, μου κάνει εντύπωση αυτή η τιμή της LDL.
Γι'αυτό καλύτερα να επαναλάβεις και προσοχή....στο ίδιο εργαστήριο!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.100 δευτερόλεπτα

Syndication