Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ετοιμη για ατκινς!

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11891

• prepeinadynatisw
  • Το Άβαταρ του/της prepeinadynatisw
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πιστευω πως ειμαι και εγω ετοιμη για την μεθοδο ατκινς.ειμαι εννοειται παχυσαρκη 106 κιλα, υψος 1,67 και 19 χρονων...ημουν παντα γυμνασμενη και αδυνατη αφου εκανα προπονηση καθημερινα.μετα απο κατι αντικαταθλιπτικα χαπια και ενα προβλημα στην μεση που μου εμφανιστηκε εβαλα 50 ολοκληρα κιλα....λογω ακινησιας !!!μιλαμε για καθιστικη ζωη για ενα χρονο...πηγα σε διαιτολογουσ πηγα σε γυμναστηρια, πηρα διαδρομο στο σπιτι, εχασα 15 κιλα προπερσι και αυτο ηταν. κολλησα μεχρι αηδιας. υπερφαγικα επεισοδια, βουλιμικες τασεις, προκαλουσα εμετο, μετα αποφασιζα να κανω σωστη διατροφη και ''οποτε'' αδυνατισω και λοιπα και λοιπα.....περασαν ομως 3 χρονια χωρις να εχω καταφερει τιποτα!ειμαι κομμωτρια, λατρευω αυτο που 8α ακολουθησω για το υπολοιπο της ζωης μου και το παχος μου ειναι αυτο που με σταματαει να δουλεψω σε κομμωτηριο αξιολογο και να διακριθω! :( δεν βρισκω δουλεια λογω της εμφανισης.....ή μπορει και λογω της ανασφαλειας που εχω ....γτ δεν βγαζεις τον πραγματικο εαυτο σου οταν δεν εισαι καλα μεσα σου!
αρχισα να πολυλογω αλλα ειπα την δικια μου περιπτωση. πηρα μεγαλη αποφαση να ξεκινησω ατκινς . ξερω οτι 8α εχω μεγαλη απωλεια στην αρχη και αυτο 8α μου δωσει πολυ κουραγιο να συνεχισω.την αρχισα την παρασκευη...δεν πεινασα πηγα μια χαρα.....κα8ολου υδ/α και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν αναζητησα το ψωμι κα8ολου.....σαββατοκυριακο δεν γινοταν κα8ολου να κανω διαιτα...αλλα αυριο ξεκιναω δρυμητερη χωρισ να με σταματησει τιποτα.την παρασκευη καταλαβα για πρωτη φορα τι σημαινει οταν τρως να νιω8εισ και υγειης παραλληλα. σαββατο κ κυριακη ενιωθα τοσο ''βαρια'' που καταναλωσα υδ/α...ξεκιναμε στα 106 .....και δεν προκειται να σταματησωω!!!!!!!!!!!!!!!!!! clap ap dance nce goodluck odluck
[url=http://www.diaet-ticker.dye:13b6aefk]
[/url]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11893

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Kαλώς ήρθατε κορίτσια.
Αν το πιστέψεις, τότε θα γίνει! Κι εσάς σας βλέπω σε καλό δρόμο...... hug g
love your self

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11898

• memos
  • Το Άβαταρ του/της memos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τα όνειρα βγαίνουν αληθινά μόνο αν τα πιστεύεις...αν δεν είσαστε σίγουροι/ες για ότι κάνετε στην ζωή σας αυτό δεν θα πετύχει..γι αυτό πριν να ξεκινήσετε πιστέψτε το..αλλιώς κάθε προσπάθεια είναι καταδικασμένη σε αποτυχία

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11900

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
@prepeinadynatisw
Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τα καταφερεις και αμα θελεις μπορεις!
Ξερω ακριβως γιατι πραγμα μιλας γιατι τα εχω περασει και εγω ολα αυτα που λες .
Το καλο ειναι οτι εισαι 19 χρονων, πιπινακι που λενε, ο μεταβολισμος σου ευκολα θα δραστηριοποιηθει.
Καθε φορα που πας να χαλασεις την διαιτα σου να κλεινεις τα ματια σου και να φανταζεσαι τον εαυτο σου οπως εσυ θελεις να ειναι.
Εγω περα απο τις τρεις πρωτες μερες που πλακωθηκα στον τονο και στη μαγιονεζα και στα αυγα παρατηρησα το εξης κορυφαιο και δεν το πιστευω!!!
Δεν νιωθω το αισθημα της πεινας καθολου. Τσιμπολογαω λιγο απο εδω και λιγο απο εκει, αλλα δεν εχω πλεον εκεινη την αναγκη να σαβουριασω οτι βρω.
Το αλλο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι οτι ενω περιμενω να αδιαθετησω δεν εχω κανενα συμπτωμα (ημικρανια,λιγουρες και μειωμενη ενεργεια).
Και το καλυτερο ειναι οτι δεν με πιανει λιθαργος το απογευμα.
Ουαουυυυυ
Μονο με 5 μερες στην ατκινς ολα αυτα. Αχ μακαρι να σας ειχα ανακαλυψει νωριτερα.
Πλεον δεν με νοιαζει τοσο πολυ ποσο γρηγορα θα χασω τα κιλα γιατι περναω καλα με αυτην τη διατροφη!

@ ρουλακι
Καλως σας βρηκαμε .(τελειο το ρουλοψωμο)
if only mosquitoes sucked fat instead of blood

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11917

• prepeinadynatisw
  • Το Άβαταρ του/της prepeinadynatisw
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
jubilee μου εδωσες πολυ 8αρρος!!και σ ευχαριστω!!ειναι πολυ δυσκολο για μενα αυτην την περιοδο {{{{αλλα 8α τα καταφερω}}}} γιατι δεν εχω απο κανεναν υποστηριξη μεσα στην οικογενεια!!!αλλα πρεπει να λεμε και την λεξη ''οχι'' στην ζωη μασ.
οσον αφορα την ατκινς ειμαι ενθουσιασμενη. σταματησα να εχω αναγκη για ψωμι , για ζαχαρη μεσα στον φραπε μου το πρωι, για μακαρονια και σουβλακια κα8ε βραδυ!!!τρωω αυτα που επιτρεπονται και δεν πειναω....και ας εχω περιορισει και τις ποσοτητες. και ευτυχως μου εφυγαν κατι λυγουρες που με επιαναν για γλυκο μετα απο 2 ωρες απο το μεσημεριανο μου!!πιστευω ειλικρινα οτι εμενα με '' σκοτωνε'' ο υδατανθρακας!!!δεν γινοταν να κανω διαιτα παλιοτερα και να μην εχανα κα8ολου!!! το πιστευετε οτι τωρα νιωθω πιο καλα??σωματικα εννοω...μια ευφορια στον οργανισμο μου...μετα απο καλεσ κραιπαλες το σαββατοκυριακο συνεχισα να χανω οπως ειδα σημερα στην ζυγαρια....λεω να ζυγιστω ξανα την κυριακη. νομιζω πως 8α εχω χασει περισσοτερο ((λογικα)) και οχι απλως 8α μου δωσει δυναμη τεραστια 8α ειναι κατι το υπερτελειο για μενα.!!!!! clap ap clap ap αλλα αφου το πιστευω 8α γινει!!!!!!!
εχω ομως δυσκολια....δενε χω κα8ολου χρονο για γυμναστικη!!!!!! :x προσπα8ω να κινουμαι οσο μπορω αλλα τιποτα δεν αντικα8ιστα την κανονικη γυμναστικη....βλεποντασ και κανοντασ!!!!!!!
παω να φαω τα μπιφτεκακια μου χωρις ψωμι και σαλατουλα αγγουρακι για να παω στην σχολη μου!!!!!!!!!!!!!!φιλακια σε ολουσ!!!καλη συνεχεια για το υπολοιπο της ημερας!!!!
[url=http://www.diaet-ticker.dye:13b6aefk]
[/url]

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11928

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Φυσικα και θα τα καταφερεις , οι περισσοτεροι που γραφουν εδω μεσα τα καταφεραν...δεν σου λεει κατι αυτο?

Ειμαστε νεα παιδια! Το χρωσταμε στο σωμα μας αυτο το δωρο!
Σχετικα με την γυμναστικη τωρα , επειδη εχεις πολλα κιλα να χασεις καποια στιγμη πρεπει σιγουρα να ξεκινησεις 2-3 φορες την βδομαδα για να εκμεταλευτεις τις πρωτεινες που λαμβανεις απο την διατροφη σου και να χτισεις μυικο ιστο.
Αν δεν εχεις χρονο μπορεις να κανεις το εξης:
βαζεις στο youtube τον τιτλο απο την ασκηση που σου αρεσει... πιλατες,γιογκα , Cardio, ασκησεις για μεση για γλουτους ...οτι σε ευχαριστει δηλαδη ακομα και χορο (εγω που και που βαζω Belly dance nce ) και χτυπιεσαι μονη σου.
Αν δεν εχεις ιντερνετ διαφορα περιοδικα εχουν dvd δωρο με διαφορες ασκησεις.
Ορμα!

Την Πεμπτη κλεινω μια βδομαδα, ακομα δεν εχω ζυγιστει, θα περιμενω να κλεισω 2 βδομαδες και μετα για να παρω διπλη χαρα.
Και θα επανελθω με το αποτελεσμα!
if only mosquitoes sucked fat instead of blood
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.092 δευτερόλεπτα

Syndication