Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Καινουρια απ'την όμορφη Κύπρο

Re: Καινουρια απ'την όμορφη Κύπρο 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4454

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
enh έγραψε:
Aυτο μου θυμιζει το ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΣΕΠΝΕΥΣΑ για το τσιγαρο του Κλιντον... Ασε, και να το φτυσεις, παει η ζαχαρη και κολλαει στο στομα και κατεβαινει...

καλε το "ξεπλενουμε" γιατι το παραβλεψατε; εχει το ρολο του κι αυτο! :lol: :lol: :lol:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καινουρια απ'την όμορφη Κύπρο 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4475

• vanta1965
  • Το Άβαταρ του/της vanta1965
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
λοιπόν συντρόφια , όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι είχαμε την ΔΕΘ την περασμένη εβδομάδα , πήγα λοιπόν κυριακή μεσημέρι στην κεντρική καντίνα και έφαγα 6 σουβλάκια και μια λουκανικάρα ... στο τσακίρ κέφι ,γιατί δεν πίνω ποτέ , ήπια δύο πέπσι κόλες λαιτ..... ενώ λοιπόν είχα τιγκάρει για λίγο μια ώρα μετα θα έτρωγα και το χερι του άνδρα μου... προσοχή λοιπόν ειναι κρίμα να χορταίνουμε και να προκαλούμε μόνοι μας το αίσθημα της λιγούρας ....

Re: Καινουρια απ'την όμορφη Κύπρο 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4479

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
vanta1965 έγραψε:
λοιπόν συντρόφια , όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι είχαμε την ΔΕΘ την περασμένη εβδομάδα , πήγα λοιπόν κυριακή μεσημέρι στην κεντρική καντίνα και έφαγα 6 σουβλάκια και μια λουκανικάρα ... στο τσακίρ κέφι ,γιατί δεν πίνω ποτέ , ήπια δύο πέπσι κόλες λαιτ..... ενώ λοιπόν είχα τιγκάρει για λίγο μια ώρα μετα θα έτρωγα και το χερι του άνδρα μου... προσοχή λοιπόν ειναι κρίμα να χορταίνουμε και να προκαλούμε μόνοι μας το αίσθημα της λιγούρας ....

να το'τρωγες! κακως το αφησες! αυτοι το χερι μας ζητανε και μας καταπινουν ολοκληρες :evil:

Re: Καινουρια απ'την όμορφη Κύπρο 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4481

• vanta1965
  • Το Άβαταρ του/της vanta1965
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
mamamaria έγραψε:
vanta1965 έγραψε:

να το'τρωγες! κακως το αφησες! αυτοι το χερι μας ζητανε και μας καταπινουν ολοκληρες :evil:

μαμαμαρία.... ακόμη γελάω ...δεν έχεις άδικο ....

Re: Καινουρια απ'την όμορφη Κύπρο 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4483

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
mamamaria έγραψε:
Πέστα χρυσόστομη !!!!

Re: Καινουρια απ'την όμορφη Κύπρο 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4497

• eFi
  • Το Άβαταρ του/της eFi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μ'έσωσες roulaki με την 'επιστημονική' προσέγγιση της καρυδόπιτας! Τέτοια να μου λέτε να φοβάμαι και να μην κοιτάω τα γλυκα...
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.153 δευτερόλεπτα

Syndication