Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Kι εγώ, κι εγώ!!!!

Re: Kι εγώ, κι εγώ!!!! 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8979

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλοσηρθες κι απο εμνα κ καλη αρχη! δεν ειναι πολλα τα κιλα που θες να χασεις κ πιστευω αν την κανεις σωστα κ χωρθς πολλες παρεκτροπες να τα χασεις γρηγορα!!! :D συνταγες μπορεις να ακολουθησεις αφοβα σχετικα! αλλωστε στις πιο πολλες τα κοριτσια αναφερουν στο τελος κ τους υδατανθρακες που εχουν οποτε εσυ κανονιζεις! αλλα βασικα γιυτο το λογο τις εχουμε για να περνουμε ιδεες κ να μηνα μονοτονουμε! τωρα για το φρεντο καλυτερα να σου απαντησει καποιος πιο σχετικος με καφεδες γτ εγω δεν πινω κ δεν ξερω να σου πω! παντως το φρεντοτσινο που θεωριτικα ειναι πιο γλυκο εχει 14 αποτι με διαφωτισε το μαρινακι, αρα λογικα θα εχει πιο λιγους αλλα δεν θα ειναι κ για χορταση οπως λεμε! δλδ αραια κ που!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Kι εγώ, κι εγώ!!!! 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8988

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
butterfly έγραψε:
Διάβαζα το σαβατοκύριακο την ιστορία της mini m και την εξέλιξη της και μπορώ να πω ότι με παρότρυνε να ξεκινήσω κι εγώ και να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου Δεν θα ξεκινήσω πετώντας τη σκούφια μου για να μην απογοητευτώ στη συνέχεια.... :oops: Σας έπρηξα......Καλως σας βρήκα λοιπόν, είμαι όλη αυτιά dance nce
Καλως μας ηρθες πεταλουδιτσα!
Μονο και μονο αν θυμηθω τον εαυτο μου πριν 3,5 μηνες οτι διαβαζα ιστοριες αλλων που με παροτρυναν κι εμενα να ξεκινησω και τωρα η δικη μου ιστορια μπορει να προκαλεσει κατι τετοιο σε αλλους με χαροποιει παααρα πολυ.
Σου ευχομαι καθε επιτυχια αλλα η ευχη μου ειναι περιττη.Αν πραγματικα εσυ και μονο εσυ το θελεις θα το πετυχεις.Εχεις λιγοτερα κιλα απο μενα να χασεις (φανταζομαι τα μισα περιπου) αρα και λιγοτερο λιπος οποτε ισως να μην φυγουν τοοοσο γρηγορα οσο τα πρωτα δικα μου αλλα σιγουρα θα φυγουν και να δεις που πολυ συντομα κ την σκουφια σου θα την πεταξεις!
Οσο για το φρεντακι που ρωτησες νομιζω οτι εχει οσους υδ. εχει και ενα φραπεδακι με γαλα γιατι στο caputsino αφρογαλο βαζουν απο πανω κ οπως μου ειπαν καποιοι φιλοι μπουφετζηδες δεν βαζουν ζαχαρη στο αφρογαλο!Αν το φτιαξεις στο σπιτι μαλιστα μπορεις να το κανεις και με ακομα λιγοτερους χτυπωντας με το μιξερακι του καφε λιγη κρεμα γαλακτος με μια ζαχαρινη και θα ειναι σαν το cappuccino viennois!

Re: Kι εγώ, κι εγώ!!!! 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8989

• butterfly
  • Το Άβαταρ του/της butterfly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις συμβουλές σας. Το θέμα είναι ότι μου χάλασε η ζυγαρια και δεν έχω ζυγιστεί για να ξέρω πόσο ξεκίνησα ακριβώς και τι γίνεται... :evil: Θα πάω όμως σήμερα να πάρω για να σας ενημερώσω σχετικά. Α! Σας παρακαλώ πείτε μου για τις σάλτσες για να ξέρω αν μπορώ να μαγειρεύω κάποια φαγητά κοινά με τον άντρα μου ή όχι....Τρίτη μέρα σήμερα και νιώθω μια χαρά....Είναι ωραία να μπορείς να τα συζητάς με κάποιον που καταλαβαίνει sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μια μέρα χαμένη

Re: Kι εγώ, κι εγώ!!!! 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8990

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
σαλτσες κ λιποι τρωμε αφοβα αρκει να μην μου βουτηξεις μεσα ψωμακι!!!!!!!! οσο λαδερο ειναι το φαγητο σου τοσο καλυτερα να παρει λιπος ο οργανισμος για να καψει λιπος!!! ;)
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.103 δευτερόλεπτα

Syndication