butterfly έγραψε:
Διάβαζα το σαβατοκύριακο την ιστορία της mini m και την εξέλιξη της και μπορώ να πω ότι με παρότρυνε να ξεκινήσω κι εγώ και να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου Δεν θα ξεκινήσω πετώντας τη σκούφια μου για να μην απογοητευτώ στη συνέχεια....

Σας έπρηξα......Καλως σας βρήκα λοιπόν, είμαι όλη αυτιά

nce
Καλως μας ηρθες πεταλουδιτσα!
Μονο και μονο αν θυμηθω τον εαυτο μου πριν 3,5 μηνες οτι διαβαζα ιστοριες αλλων που με παροτρυναν κι εμενα να ξεκινησω και τωρα η δικη μου ιστορια μπορει να προκαλεσει κατι τετοιο σε αλλους με χαροποιει παααρα πολυ.
Σου ευχομαι καθε επιτυχια αλλα η ευχη μου ειναι περιττη.Αν πραγματικα εσυ και μονο εσυ το θελεις θα το πετυχεις.Εχεις λιγοτερα κιλα απο μενα να χασεις (φανταζομαι τα μισα περιπου) αρα και λιγοτερο λιπος οποτε ισως να μην φυγουν τοοοσο γρηγορα οσο τα πρωτα δικα μου αλλα σιγουρα θα φυγουν και να δεις που πολυ συντομα κ την σκουφια σου θα την πεταξεις!
Οσο για το φρεντακι που ρωτησες νομιζω οτι εχει οσους υδ. εχει και ενα φραπεδακι με γαλα γιατι στο caputsino αφρογαλο βαζουν απο πανω κ οπως μου ειπαν καποιοι φιλοι μπουφετζηδες δεν βαζουν ζαχαρη στο αφρογαλο!Αν το φτιαξεις στο σπιτι μαλιστα μπορεις να το κανεις και με ακομα λιγοτερους χτυπωντας με το μιξερακι του καφε λιγη κρεμα γαλακτος με μια ζαχαρινη και θα ειναι σαν το cappuccino viennois!