mamamaria έγραψε:
αυτο που θα φτιαξουμε μονες μας...δυστυχως στην αγορα κυκλοφορουν μονο τα 0% λιπαρα και ζαχαρη αλλα και παλι εχουν αρκετους υδατανθρακες. εχει στο φορουμ ομως αρκετες συνταγες. αν σ'αρεσει η γευση του φυστικοβουτυρου, μπορεις να κανεις το εξης: 1 μορφατ (στο τενεκεδακι) τη χτυπας με ζαχαρινη να γινει σαντιγυ, χτυπας και μια κρεμα γαλακτος και τις ανακατευεις. σ'αυτο προσθετεις μισο βαζο φυστικοβουτυρο και ειναι ετοιμο. αλλα η γευση του φυστικοβουτυρου ειναι δυσκολη, κατι σαν τις μπαμιες ας πουμε, ειτε το λατρευεις, ειτε το μισεις...
Μιας και το θέμα είναι παλιό, να αναφερω πως το παραπάνω είναι απάντηση για σπιτικό παγωτο. Ηθελα όμως να ρωτήσω τη mamamaria αν εννοει το κανονικο φυστικοβούτυρο, γιατι αυτο που εχω δοκιμασει εγω είναι αλατισμενο. Υπάρχει και ανάλατο? Εχετε βρει καποιο με λίγους υδατανθρακες, γιατι ότι εχω δει εγω είναι στον Θεο. Και σαν γευση βγαίνει κάτι σαν παγωτο φυστικι? (μηπως ρωταω πολλα σε θεμα 2 χρόνων παλιο????????)