Νομιζω το εχω ξαναπει και σε αλλο τοπικ.
Αν παρεις τα μπισκοτακια της Μαρινας και αλλαξεις τις αναλογιες βγαινουν ιδανικα σαντουιτσακια..
70 γρ κρεμα γαλακτος
70 γρ ταχινι
κακαο
1 αυγο
ζαχαρινη μπολικη
προσοχη με το κακαο γιατι πικριζει πολυ, οσο πιο πολυ κακαο βαλεις τοσο περισσοτερη ζαχαρινη θα χρειαστεις.(αν θες μπορεις να βαλεις κανελα αντι για κακαο)
Καλο ανακατεμα, παιρνεις ενα ταψι , απλωνεις λαδοκολα, και βαζεις μια κουταλια της σουπας καθε 5 εκ (απλωνει πολυ το μιγμα) εμενα μου βγαινουν 10 μπισκοτακια.
Δεν τα ψηνεις μεχρι να γκαγκανιασουν. Θελει σε προθερμασμενο , γυρω στα 13 λεπτα.
Φουσκωνουν και μοιαζουν στη γευση και στην υφη ,κατι αναμεσα σε παντεσπανι και μπισκοτο.
Φτιαξε και το παγωτακι σου, καντα σαντουιτσακια και θα σαρεσει πολυ πιστευω. Εγω οταν ειμαι στα κεφια μου το κανω. Αντι για παγωτο βαζω φιλαδελφεια με ζαχαρινη.