Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Scandinavian bran crispbread

Απ: Scandinavian bran crispbread 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #15637

  • christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 837
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Τι να πω εγω περα απο τις πρωτες μερες δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με την τουαλετα.Για τυχον προβληματα φατε μια φυτρο....δε θα προλαβαινετε χαχαχα! :lol:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Scandinavian bran crispbread 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #15642

  • Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Δημοσιεύσεις: 435
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
αυτές οι σκανδιναβικές φρυγανιές διάβασα τα συστατικά τους και έχουν μάυρο αλέυρι , νόμιζα οτι δεν κάνει να τρώμε αλεύρι είτε άσπρο είτε μαύρο. Μιλάω για τις finn crisp φρυγανιές γιατί οι άλλες οι κλασικές που είναι σαν ξύλο με την μπλε την συσκευασία είναι απο πίτουρο βρώμης και είναι πολύ πιο καλές. Αμα κάνω λάθος πείτε μου. Φιλάκιαααααα
Ξεκίνησα 12/12/2011


Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Scandinavian bran crispbread 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #15646

  • christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 837
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Σκανδ. φρ. λες τις finn crisp?Αλλο αυτες αλλο οι σκανδ. φρ. .Ναι οι fin crisp ειναι απο αλευρι αλλα ειναι πολυ μικρη και λεπτη γ'αυτο εχεις λιγους υδατ. ενω το κουλουρακι που ελεγες στο αλλο τοπικ εχει πολυ περισσοτερη ποσοστητα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.053 δευτερόλεπτα

Syndication