Προσωπικα δεν τρωω τιποτα που περιεχει κρεμα.. τις σοκολατες -σοκολατακια, με μετρο, γιατι τα παρεπομενα απο τα γλυκαντικα δεν τ αντεχω (δεν τρεχω μονο,αλλα κ ποναω λογω ευερεθιστου εντερου) κ το σιροπι μ αρεσει πολυ (οταν δεν παρεκτρεπομαι κ θελω γλυκο, λιγο γιαουρτι μονο με σιροπι ή κ με μια κουταλιτσα μαρμελαδα, με φερνει στα ισα μου.. κ βεβαια το ζελεδακι -κοιτα στις συνταγες μας, εχεις παραλαγεεεεεες!!! πεντανοστιμες!! για την κρεμα καραμελε νομιζω σε μια προσφατη αναρτηση κατι ειδα..για κοιτα χτες ή προχτες.. καποια το εκανε με νερο, αλλα με γαλα ειναι πιο νοστιμο κ "γεματο" κ συ χρησιμοποιεις με χαμηλους υδατ οποτε μια χαρα θα σου γινει, νομιζω, οπως κ το μους -με γαλα ειναι κ αυτο καλυτερο (χρησιμοποιησα αμυγδαλογαλα οταν τοκανα.. το σογιας δεν το χρησιμοποιησα ακομα, καλη ιδεα κ το καρυδας).. κανε κ συ τις δοκιμες σου...
Καλη μας συνεχεια...