Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: οτι ναναι!!!!!!!!!!!!!!!!

οτι ναναι!!!!!!!!!!!!!!!! 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18972

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
εχθες καθως διαβαζα παλι μερικα αρθρα γι ατην ατκινς, καθοτι προσπαθω ακομα να αποτελειωσω με τ ακιλα της ευτερης μου εγκυμοσηνης κ ψαχνομαι, επεσα σε ενα αρθρο το οποιο το διαβασα με μεγαλη προσοχη γτ δεν πιστευα στα ματια μου!!! ο τυπος που το εγραφε ελεγ απραγματικα οτι ναναι!!!!!!! κατα καιρους εχω διαβασει διαφορα για την διαιτα μας τα οποια εμπεριεχουν θετικα κ αρνητικα σχολια! το συγκεκριμενο ομως εγραφε μονο αρνητικα! η χειροτερη διαιτα, που τρως μονο κρεας κδεν αντεχεις, που ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ( αυτο να υπογραμιστει παρακαλω) χα! χα! χα! που αυξηθηκαν ολες οι τιμες στις εξετασεις αιματος κτλ!! απιστευτο!!! φαινοταν καθαρα οτι ειχε διαβασει καλα ολα οσα γραφονται για την διαιατα ατκινς κ ειχε αποφασισιε να γραψει ακριβως τα αντιθετα!! με μεγαλη αποτυχια!!!! το ωραιο της υποθεσης ηταν πως κανενας σχολιασμος απο κατω δεν ηταν υπερ του!! κ χαιρομαι πολυ γι'αυτο.. ακομα κ ο πιο απλος ηταν του στυλ (δεν ειναι ετσι) απιστευτο τα οσα προσπαθουν να βρουν κ να πουν για να καταριψουν αυτη την διατροφη!!!!!!!!!!! ασχολουμε με αυτη την διατροφη απο το 2008 που την γνωρισα! την λατρευω!!!!!!!! εχω κανει απειρες διατες στο παρελθος, ισως κ τα παντα σχεδων κ καμια μα καμια δεν απεδωσε σαν κι αυτην!!δεν πεινας χανεις τοσους ποντους που λες επιτελους θα μπω στα φοιτιτηκα μου ρουχα, νιωθεις ευεξια κ γενιακ εισαι μια χαρα! οποτε περνω κιλα για οπονδηποτε λογο εδω γυρναω κ σε καμια αλλη!!! σιγουρη λυση! μονδικη αγαπη!!!!!!!!!!!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

οτι ναναι!!!!!!!!!!!!!!!! 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18976

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
κατερινα οσα δεν φταει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.ολον αυτον τον καιρο που το σαιτ μας ηταν εκτος ψαχνομουν απο εδω και απο εκει.ξερεις που κατεληξα; οτι οες οι νεες διαιτες βασιζονται στην ατκινς.η ντουκαν που εχει τρελλανει κοσμο τι ειναι μια παραλλαγη της ατκινς.

οτι ναναι!!!!!!!!!!!!!!!! 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18977

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
μόνο που στην dukan επειδή απουσιάζει το λίπος, πεινάς συνέχεια! άντε μωρέ, σαν την atkins τίποτα!!!

οτι ναναι!!!!!!!!!!!!!!!! 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18983

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ναι βρε κοριτσια! σαν την ατκινς καμια!! ποια ντουκαν καλε? βραστα ψητα χωρις λαχανικο θα χορτασω???? μην ακουω χαζα!! εγω θελω να μην πειναω το πιασατε??? να μην πειναω!!!!!!!!!! κ μονο στην ατκινς δεν πειναω!!!!!!!!!!!!! φιλακια κοριτσια παμε γερα!!!!

οτι ναναι!!!!!!!!!!!!!!!! 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18988

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
και πολυδαπανη διαιτα η ντουκαν βρε παδια οχι βρωμη, οχι 0% , κακαο γαλα σκονη μοσχαρι φιλετα.αν και τα εχω οοολα αυτατα χαζα αλλα ευχαριστω δεν θα παρω ΑΤΚΙΝΣ και παλι ατκινς.τι καλα που μαζευομαστε παλι

οτι ναναι!!!!!!!!!!!!!!!! 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18994

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Ντουκάν = ό,τι πιο άνοστο, άοσμο, άγευστο έχω δοκιμάσει. Σε σημείο που θαυμάζω αυτές/ους που την κάνουν!. Στα μάτια μου φαντάζουν ως λίγο από πυρηνικοί φυσικοί (με τα γραμμάρια και το λίπος και τη βρώμη) και λίγο από οσιομάρτυρες που αντέχουν τα βασανιστήρια.... Γιατί να αφαιρείς εντελώς όλο το λιπάκι από την μπριζόλα και να τρως μια κουταλιά λάδι και νερόβραστρα, είναι βασανιστήριο......
love your self
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα

Syndication