εχθες καθως διαβαζα παλι μερικα αρθρα γι ατην ατκινς, καθοτι προσπαθω ακομα να αποτελειωσω με τ ακιλα της ευτερης μου εγκυμοσηνης κ ψαχνομαι, επεσα σε ενα αρθρο το οποιο το διαβασα με μεγαλη προσοχη γτ δεν πιστευα στα ματια μου!!! ο τυπος που το εγραφε ελεγ απραγματικα οτι ναναι!!!!!!! κατα καιρους εχω διαβασει διαφορα για την διαιτα μας τα οποια εμπεριεχουν θετικα κ αρνητικα σχολια! το συγκεκριμενο ομως εγραφε μονο αρνητικα! η χειροτερη διαιτα, που τρως μονο κρεας κδεν αντεχεις, που ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ( αυτο να υπογραμιστει παρακαλω) χα! χα! χα! που αυξηθηκαν ολες οι τιμες στις εξετασεις αιματος κτλ!! απιστευτο!!! φαινοταν καθαρα οτι ειχε διαβασει καλα ολα οσα γραφονται για την διαιατα ατκινς κ ειχε αποφασισιε να γραψει ακριβως τα αντιθετα!! με μεγαλη αποτυχια!!!! το ωραιο της υποθεσης ηταν πως κανενας σχολιασμος απο κατω δεν ηταν υπερ του!! κ χαιρομαι πολυ γι'αυτο.. ακομα κ ο πιο απλος ηταν του στυλ (δεν ειναι ετσι) απιστευτο τα οσα προσπαθουν να βρουν κ να πουν για να καταριψουν αυτη την διατροφη!!!!!!!!!!! ασχολουμε με αυτη την διατροφη απο το 2008 που την γνωρισα! την λατρευω!!!!!!!! εχω κανει απειρες διατες στο παρελθος, ισως κ τα παντα σχεδων κ καμια μα καμια δεν απεδωσε σαν κι αυτην!!δεν πεινας χανεις τοσους ποντους που λες επιτελους θα μπω στα φοιτιτηκα μου ρουχα, νιωθεις ευεξια κ γενιακ εισαι μια χαρα! οποτε περνω κιλα για οπονδηποτε λογο εδω γυρναω κ σε καμια αλλη!!! σιγουρη λυση! μονδικη αγαπη!!!!!!!!!!!!!!