Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Βρείτε τα λάθη!

Re: Βρείτε τα λάθη! 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #9459

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
αν και δεν μπορεσα να καταλαβω τι ακριβως θελει να πει ο ποιητης,εγω θα πω μονο αυτο.πριν ανακαλυφτει η ζαχαρη τα γλυκα τα μακαρονια τα αναψυκτικα τα παγωτα ο κοσμος πεθαινε;δεν μπορω να καταλαβω !!ατκινς σημαινει σωστη διατροφη.δεν τρωμε κακους υδατανθρακες
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Βρείτε τα λάθη! 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #9461

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
nem με ζαλισες!!! επειτηδες το εβαλες αυτο το ποστ?? μπηκα στο τρυπακι κ αρχισα να διαβαζω ολα οσαο γραφει κ γαι αλλες διαιτες κτλ τα ματια μου πιαστηκαν!! το αποφασισα θα κανω τη διαιτα της λαχανοσουπας!!!!! tantrum ) κοταν καιμε λιπος δεν ακουμπαμε την μυικη μας μαζα!! κ αποδειξη αυτου ειναι το ketostix λοιπον που γραφερι μεσα στις οδηγιες του ( που δεν τις εφτιαξα εγω που κανω atkins σημειοτεον) οτι οταν βλεπουμε αυτο το ωραιο μωβ χρωματακι ειναι επειδη καιμε λιπος κ οχι μυες αρα κανουμε σωστα τη διαιτα! γτ λοιπον σε εμας μονο0 αυτο δειχνει?? κ 5ον ο εγκεφαλος κ το ΚΝΣ τρεφεται με υδατανθρακες οπως αναφερει αλλα οχια υτους που θερλει να αναφερει!!! τρεφεται μευδατανθρακες μονο φυσικης προελευσης σαλατες κ φρουτα!!!!!!! τπτ αλλο!!!!! κ αυτα τα τρωμε!!!! αυτα!!!! τελος!!

Re: Βρείτε τα λάθη! 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #9467

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μηπως να του στειλουμε photos με πριν και μετα απο εμας και τα αποτελεσματα των εξετασεων αιματος μας...?

Δηλαδη εγω που εχασα 31 κιλα και ειναι ολα φυσιολογικα πως το εξηγει???? Οτι ειναι τυχαιο? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!! :lol: :lol: :lol:

Ας ενημερωθουν και λιγο πριν αρχισουν να πετανε αρθρα!

Re: Βρείτε τα λάθη! 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #9518

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χα! σαν τεστ μου μοιάζει αυτό!!!
1)Όταν ο οργανισμός δεν έχει υδατάνθρακες, η επόμενη πηγή ενέργειας είναι το λίπος και όχι τα αμινοξέα των πρωτεινών
2) Η περίσσεια πρωτεινών μπορεί να μετετραπεί σε γλυκόζη και να χρησιμοποιηθεί ωραιότατα για τις ανάγκες του οργανισμού
3) Άλλο η κέτωση, άλλο η κετοξέωση- να μην επεκταθώ
4) Όποιος θέλει σεροτονίνη- την ορμόνη της ευχαρίστησης μπορεί να κάνει τα εξής: (α) σεξ (β) γυμναστική (γ) να κοιταχτεί στον καθρέφτη
5) Η μυική μάζα εξαφανίζεται σε μια κοινή υποθερμιδική δίαιτα, ιδίως όταν βάζεις το νερόβραστο στήθος κατόπουλου στην παλάμη σου για να το μετρήσεις πριν μπει στο πιάτο
6) Καρδιά, εγκέφαλος κτλ λειτουργούν μια χαρά- αποδεδειγμένα...
7) Μιλάει και αυτός μόνο για την πρώτη φάση και δεν αναφέρει καν ότι στο τέλος απλά δεν τρως ζάχαρη και αλεύρι... Λες και οι πρωτόγονοι φούρνιζαν κρουασάν με μερέντα κάθε πρωί!!!

Διάβασα κι εγώ το άρθρο στο εν λόγω site και το διασκέδασα!Δεν με πείραξε για να είμαι ειλικρινής. Ο καθένας ενημερώνεται για τον εαυτό του, ψάχνει και καταλήγει στα συμπεράσματά του. Αν αυτά ήταν τα συμπεράσματα του διατροφολόγου- οκ, μπράβο. Το μόνο που με τσαντίζει είναι ότι κάποιοι απ'αυτούς δίνους στους πελάτες τους δίαιτες των 1600 θερμίδων τίγκα στο υδατάνθρακα, και τους κατσαδιάζουν όταν δεν πιάσουν τους εβδομαδιαίους στόχους. Τι να πω... δεν με νοιάζει να είναι κάποιος απόλυτος στις απόψεις του, αλλά με εξοργίζει να παίρνει κι άλλους ανθρώπους στο λαιμό του!!!

Re: Βρείτε τα λάθη! 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #9520

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Λες και η πρωτόγονοι φούρνιζαν κρουασάν με μερέντα κάθε πρωί!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: να'σαι καλα πρωι πρωι εφακι!!!
love your self

Re: Βρείτε τα λάθη! 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #9526

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Με προκαλείτε πρωί-πρωί μόλις γύρισα στη δουλειά!!!
Εχω διαβάσει πολλά τέτοια κείμενα και λέξεις όπως "πασιφανές", "όλοι ξέρουν πως" κλπ συνήθως σημαίνουν "αναπόδεικτο".
Λοιπόν...το ανθρώπινο σώμα αποθηκεύει την ενέργεια σε μορφή λίπους για να το χρησιμοποιήση σε περιόδους έλλειψης τροφής. Δεν αποθηκέυει γλυκόζη, γιατί το λίπος είναι το προτιμώμενο καύσιμο (η καύση του οποίου παράγει κετόνες, που παρεμπιπτόντως δεν είναι τοξικοί).
Η γλυκόζη, που χρειάζεται ο εγκέφαλος, ανέρχεται στην αστρονομική ποσότητα των 5 γρμ ημερησίως. Τη απουσία υ/α το συκώτι αναλαμβάνει να παράξη την απαιτούμενη ποσότητα γλυκόζης μέσω μιας διαδικασίας που λέγεται "γλυκονεογένεσις".
Τέλος η γλυκόζη ευθύνεται για τα σκαμπανεβάσματα της σεροτονίνης που χαλάνε τη διάθεση, δεν τη φτιάχνουν. Αλλοιώς θα τρώγαμε μια σοκολάτα κάθε ώρα και θα είμασταν σε ένα αιώνιο νιρβάνα !?!?!?
Με κίνδυνο να γίνω βαρετή θα επανέλθω στο αγαπημένο μου παράδειγμα, τους Εσκιμώους, οι οποίοι σίγουρα καταναλώνουν μια very low-carb διατροφή και δεν είναι ούτε δυσκοίλιοι, ούτε καταθλιπτικοί, ούτε χάνουν μυική μάζα (παρ' ότι τους 6 μήνες του χειμώνα μένουν σχετικά αδρανείς). Αν το άρθρο είχε δίκιο, οι εσκιμώοι θα είχαν εκλείψει εδώ και χιλιάδες χρόνια, δεν θα επεβίωναν υγιείς και δυνατοί σ' ένα τέτοιο αφιλόξενο περιβάλλον.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα

Syndication