Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κανένα γλυκάκι για την 1η φάση;;;

Κανένα γλυκάκι για την 1η φάση;;; 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11962

• raniaf
  • Το Άβαταρ του/της raniaf
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα σε όλους...
Με λένε Ράνια και είμαι κ εγώ καινούρια στην παρέα σας, αν και σας διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό! Είχα ξαναδοκιμάσει την Atkins το καλοκαίρι και είχα δει πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλα στην πορεία κάπου το έχασα και ξανακύλησα στον υδατ/κα, με αποτέλεσμα να ξαναπάρω τα κιλά που είχα χάσει. Αυτή την εβδομάδα ξεκίνησα πάλι την Atkins και ελπίζω να καταφέρω να την υιοθετήσω ουσιαστικά και για πάντα αυτή την φορά!

Έχω το εξής θέμα στο οποίο θέλω την βοήθεια σας... Και αυτή την φορά, όπως και την προηγούμενη μετά από την τρίτη μέρα διατροφής και ενώ τα έχω πάει απίστευτα καλά ως προς τους υδατ/κες που παίρνω, έρχεται το εφιαλτικό βράδυ της τρίτης μέρας! Τίποτα δεν με χορταίνει και απλά θέλω να φάω ΓΛΥΚΟ... μου κάνει κ όλας εντύπωση γιατί ποτέ δεν έτρωγα υπερβολικά γλυκα. Τέλοσπάντων, χθές- Τετάρτη και τρίτη μέρα διατροφής- απλώς ξέφυγα από κάθε έλεγχο... ενώ τα είχα πάει τόσο καλά κατά τη διάρκεια της μέρας (Πρ. 3 φέτες γαλοπούλας & τυρί φυλαδέλφεια// Μεσ. μισή μερίδα γύρο κοτόπουλο// Βρ. 1 κούπα μαρούλι & γαρίδες) τα χάλασα όλα... Ξεκίνησα με chips γαρίδας (αν θυμάμαι καλά από την συκευασία 53 υδατ/κες τα 100 γρ- τηγάνισα καμιά 10αριά οπότε θα πήρα max 10 υδατ/κες) μετά απλά έπρεπε να φάω γλυκό... και έφαγα 2 φέτες ψωμί με μερέντα (υδατ/κες... ανυπολόγιστοι). Το έγκλημα διαπράχθηκε!

Για να μην σας κουράσω άλλο... θα ήθελα όποιος μπορεί να μου πει αν μπορώ στην πρώτη φάση να φάω κάποια μους της sweet & low ή οτιδήποτε άλλο σοκολατογλυκό για να τα έχω για τέτοιες περιπτώσεις, γιατί είναι κρίμα να χαλάω την διατροφή κάθε τρίτη μέρα!Ευχαριστώ :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κανένα γλυκάκι για την 1η φάση;;; 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11963

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Εκτός από την κλασσικά πια sweet & balance, θα βρεις πολλές συνταγές για γλυκά εδώ, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στην πρώτη φάση!
[url:1t6mnglv]lowcarblife.org/viewforum.php?f=38[/url]
love your self

Re: Κανένα γλυκάκι για την 1η φάση;;; 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11965

• raniaf
  • Το Άβαταρ του/της raniaf
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστώ πολύ Ρουλάκι... wordthanx rdthanx

Re: Κανένα γλυκάκι για την 1η φάση;;; 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11969

• antant
  • Το Άβαταρ του/της antant
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ζελέ για διαβητικούς από την πρώτη φάση ! Εγώ φτιάχνω ένα τάπερ και όποτε πεινάσω πάω και τρώω ! Τέλειος ρυθμιστής όρεξης !
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.462 δευτερόλεπτα

Syndication