Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΡΑΚΙ

ΡΑΚΙ 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13400

• nadia
  • Το Άβαταρ του/της nadia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπερα παιδια!!!!γνωριζει κανεις αν μπορω να πινω ρακι?εχει υδατανθρακες?ηπια χθες 3 σφηνακια ρακι και σημερα με εδειξε ενα κιλο παραπανω και σοκαριστηκα!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΡΑΚΙ 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13406

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
δεν γνωριζω να σου πω ,,αλλα η βοτκα βεβαια που ειναι και αυτη ασπρη επιτρεπεται ,τωρα θα μου πεις αν ειναι ετσι επιτρεπεται και το ουζο , και το τσιπουρο και η ζιβανια ? δεν ξερω , ξερω μονο για την βοτκα ...

αντε ασε την ρακι στην ακρη μεχρι να μαθεις,

καλη συνεχεια ,πιστευω θα φυγει το κιλο ευκολα μαλλον κατακρατηση θα ειναι ...
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: ΡΑΚΙ 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13412

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι επιτρεπεται το τσιπουρο χωρις γλυκανισο, με μετρο εννοειται,και οχι το ουζο γιατι περιεχει γλυκανισο.τωρα για τη ρακι θα σε γελασω...ενταξει δεν πινεις και καθε μερα!μια κατακρατηση θα ναι μη μασας!!! hug g

Re: ΡΑΚΙ 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13413

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Δεν πινουμε ρακι.. μονο τσιπουρο χωρις γλυκανισο -εξ ου κ δεν επιτρεπεται το ουζο- δειτε λιγο τους καταλογους ή καντε αναζητηση σε "τι πινουμε" "ποτο" κλπ.. το αλκοολ χρησιμοποιεται αυτουσιο σαν καυσιμο απ τον οργανισμο -μας βγαζει για λιγο απ την κετωση- ο γλυκανισος ομως εχει υδατ κ κανει κατακρατηση οπως κ το αλκοολ.. το καθαρο βαρος που παιρνουμε απο υπερβολικη καταναλωση υδατ δεν ειναι ακριβες την επομενη μερα για αυτο το λογο.. μικρες εσκεμμενες ατασθαλιες ή καταλαθος "πατατες", ολοι κανουμε :oops: .. καθυστερουμε μονο ή κ σαμποταρουμε την προσπαθεια μας,για λιγο.. χαμηλωνουμε τους υδατ για 2 μερες κ ξανα στο προγραμμα μας κ ολα θα ξαναγινουν οπως πρεπει -μην το κανουμε συχνα!! κριμα να πισωγυριζουμε!! εξαλλου οταν φτασουμε στη συντηρηση δε θα μας λειπει απολυτως τιποτα ;) .. κ θα ξερουμε να τα τακτοποιουμε -ειναι τροπος ζωης κ η συνηθεια ειναι σημαντικο κομματι..
Καλη μας συνεχεια.. goodluck odluck grouphug ouphug

Re: ΡΑΚΙ 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13417

• nadia
  • Το Άβαταρ του/της nadia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστω παιδια!θα το ψαξω και εγω για την ρακι,αλλα και εγω σκεφτηκα αφου μπορω βοτκα γιατι ρακι οχι..μαλλον κατακρατηση θα ειναι το ενα κιλο και θα φυγει..απλα πηγαινω σε πολλα κρητικα γλεντια και ειναι τοσο δυσκολο να αρνηθω λιγη ρακι!παρολαυτα δεν θελω να σαμποταρω την προσπαθεια μου,γι αυτο μεχρι να τελιωσω την 2 η φαση δεν θα ξαναπιω,δεν θελω πισω γυρισματα!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.058 δευτερόλεπτα

Syndication