Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ζεστή σοκολάτα

Απ: Ζεστή σοκολάτα 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14794

• theSmiths
  • Το Άβαταρ του/της theSmiths
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ephoebe ευχαριστω, ναι ισως γραψω στις ιστοριες επιτυχιας (ή αποτυχιας θα ελεγε η διαιτολογος μου - θελει να παρω 5 κιλά) αλλα μη φανταστεις οτι εκανα τιποτα διαφορετικο απο εσας :P απλα υποθετω καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος εγω εχασα ΠΟΛΛΑ κιλα σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα (6 μηνες 40 κιλα) που ναι μεχρι και εγω αν το ακουγα θα ελεγα οτι αυτο ειναι αυτοκτονια αλλα πραγματικα ΕΤΡΩΓΑ απλα οχι υδατανθρακες, και με λιπομετρηση που εκανα το 80% των κιλων που εχασα ηταν λιπος (πολλοι μπορουν να πουν οτι ηταν μυικη μαζα και υγρα) αυτα..μαλλον ημουν απο τις τυχερες υποθετω :P
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ζεστή σοκολάτα 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14795

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Για πες τι ετρωγες στην διαρκεια μιας μερας?

Απ: Ζεστή σοκολάτα 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14796

• theSmiths
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Έτρωγα 5 υδατανθρακες τη μερα λιπος, κρεας, καθολου αλάτι και λίγη σαλάτα κρεας έτρωγα οσο ήθελα δεν εχω κάποιο ενδεικτικό πλάνο μπορει να έτρωγα τη μια μερα ενα μπουτι και την άλλη ολόκληρο κοτοπουλο δεν άλλαζε κατι απλά δεν έτρωγα τυρί, αλαντικα και γενικά σαλάτα μαρουλι λαχανο κλπ έτρωγα βασικα αυτη ηταν η μονη πηγή υδατανθρακων ούτε μαγιονεζες ούτε μουσταρδες κλπ μεχρι να χάσω αυτα που ήθελα ε μετα συνέχιζα να χάνω παρολο που έβαζα κι άλλους υδατανθρακες

Απ: Ζεστή σοκολάτα 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14797

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Πραγματικα τεραστια απωλεια.Αλλα απο αυτα που λες καταλαβαινω οτι ετρωγες μικρη ποικιλια,χωρις τυρι,μαγιονεζα,ΑΛΑΤΙ???Πως αντεξες?Δεν ηταν ολα ανοστα?
Επισης απο υπερβαρη τωρα εισαι λιποβαρης.Εχουμε το ιδιο υψος και οταν κανω το τεστ για ΔΜΣ και βαζω 1,70 υψος και 51 κιλα μου βγαζει οτι θα ειμαι λιποβαρης.Προσεξε το!Κανονικα πρεπει να εισαι απο 53 κιλα και πανω για να εισαι σε κανικο βαρος.Φιλικα στα λεω αυτα!Μπραβο σου παντος εισαι παραδειγμα προς μιμιση!

Απ: Ζεστή σοκολάτα 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14800

• theSmiths
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
το ξερω οτι εχω πολυ χαμηλό βάρος και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, κι όμως άντεξα γιατί είμαι της λογικής οτι όταν είσαι σε δίαιτα είσαι σε δίαιτα, δεν ήθελα να ευχαριστήσω τον ουρανίσκο μου ήθελα να χάσω κιλά, όταν είσαι σε δίαιτα στερήσε και μετά από την απώλεια μπορούσα να συνεχιζα να απολαμβάνω το φαγητό μου στα πλαίσια μιας σωστής πια διατροφής

Απ: Ζεστή σοκολάτα 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14801

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Προσεξε κοριτσι μου την υγεια σου πανω απολα ...δυσκολα τα πραγματα αν την χασουμε.Προσπαθησε να μην χασεις αλλο γιατι καταλαβα οτι φοβασαι πολυ μην βαλεις που σε καταλαβαινω σαυτο .Χαλαρωσε λιγο και ολα θα παν καλα...και αν βαλεις και κανενα κιλο θα εισαι μια χαρα...εχεις και την διατροφολογο σου ,κανεις και λιπομετρηση οποτε ειναι θετικη η πορεια σου.Αναλυσεις εκανες φανταζομαι ετσι?
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα

Syndication