Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: απορια μεγαλη!!!!!!

απορια μεγαλη!!!!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8398

• sofos3gr
  • Το Άβαταρ του/της sofos3gr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πηγα σημερα στο λιντλ να παρω καποια πραγματακια και θελω να μου πειτε κατι γιατι δεν το εχω καταλαβει π.χ αγορασα ενα ταχινι που λεει σε 100γρ υδ/ες=1.9γρ και μετα λεει εκ των οποιων σακχαρα=1,7γρ.... ομοιως και με κατι κασερακια που πηρα και και λουκανικακια και μαγιονεζα!!! τι υπολογιζω εγω μονο εκει που λεει υδ/εσ ή προσθετω και τα σακχαρα???? η το χειροτερο εκανα χαζομαρα και τα πεταω επειδη εχει σακχαρα????? βοηθηστε παιδια γιατι κοντευω να τρελλαθω ειμαι στην αρχη δεν ξερω τι να κανω!!!
keep walking....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: απορια μεγαλη!!!!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8399

• bouklitsa
  • Το Άβαταρ του/της bouklitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι ότι δεν προσθέτεις υδατάνθρακες με σάκχαρα εφόσον σου λέει "εκ των οποίων".
Εγώ προσωπικά μετράω τους υδατάνθρακες όλους σε ένα προιον, αλλα χωρίς να είμαι σίγουρη, νομίζω ότι κάπου είχα διαβάσει ότι μετράμε τα σάκχαρα μόνο μια και αυτά είναι οι αφομοιώσιμοι υδατάνθρακες. Περίμενε όμως να σου απαντήσει και κάποιο παλιό μέλος που τα παίζει αυτά στα δάχτυλα για περισσότερη σιγουριά!!!

Re: απορια μεγαλη!!!!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8400

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Ταχίνι Ναυσικά 1.9 στα 100. Το πήρα το Σάββατο και έχει μείνει το 1/4. Με ζαχαρίνη να το φας και κακάο γιώτης και λίγο νεράκι μέσα.

Μέχρι να μάθεις τα τι και τα πώς -και γενικά οι νέοι- μετράς ότι λέει υδατάνθρακας, ως υδατάνθρακα. Άσε τα σάκχαρα κλπ. Το εκ των οποίων σιγά σιγά θα το καταλάβεις. Τώρα μετράς 1.9 στα 100.

Επίσης υπενθυμίζω. Δεν είναι μόνο η ζάχαρη υδατάνθρακας. Εϊναι και το άμυλο και άλλα τόσα πράγματα. Οπότε μην αφαιρείτε τίποτα, τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείτε ότι έχετε καταλάβει το θέμα με τις φυτικές ίνες.
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.052 δευτερόλεπτα

Syndication