Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: για τα βότανα τι λέτε;

για τα βότανα τι λέτε; 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8663

• sylvioula
  • Το Άβαταρ του/της sylvioula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Διάβαζα σήμερα τις συζητήσεις σας για το πράσινο τσάι κι από ό,τι κατάλαβα υπάρχουν ανάμεσά μας πολλές, που είναι ψαγμένες στο αντικείμενο, οπότε να κάνω μια ερώτηση, μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει! Εμένα το τσάι δε μου αρέσει και πίνω βοτανάκια. Φτιάχνω μια κανάτα μέντα ή λουίζα ή τήλιο ή λίγο από όλα και την τσακίζω. Αυτά βοηθάνε καθόλου τη δίαιτα; Μετράνε σαν έξτρα νερό ή όχι, όπως το τσάι κι ο καφές; Και να μας μπλοκάρουν δεν παίζει, σωστά;
Αν κάποιος είναι βοτανόπληκτος σαν κι εμένα, ας ρίξει καμιά ιδέα για διαφορετικά ροφήματα. Μια δική μου πρόταση: 1,5 λίτρο νερό, 2 φακελάκια μέντα, προσθέτουμε ζαχαρίνη, το αφήνουμε να κρυώσει, στίβουμε κι ένα λεμόνι και το βάζουμε ψυγείο! Τι λίνεα μου λέτε μετά και λιπτον κι όλες οι χημείες, αυτό είναι εντελώς νάτσουραλ και πολύ πιο σλουρπ! φιλιά!!!
dance nce
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: για τα βότανα τι λέτε; 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13576

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
η λουιζα απο οσο ξερω βοηθαει στο αδυνατισμα.γενικα τα βοτανακια κανουν καλο,κι αν μπορεις να τα πινεις και σκετα για να μην επιβαρυνεσαι κι αλλο με γλυκαντικα ,ακομα καλυτερα!φυσικα και μετρανε στα καθημερινα υγρα που καταναλωνεις οπως και ο καφες ,αναψυκτικα,κλπ sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: για τα βότανα τι λέτε; 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13580

• ninika
  • Το Άβαταρ του/της ninika
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κι εγω κατι παρομοιο κανω. Επειδ
η μ'αρεσει κ το πρασινο τσαι, το ανακατευω με βρασμενη λουιζα, στιβω μισο λεμονι κ στο ψυγειο! Μια χαρα ειναι.

Re: για τα βότανα τι λέτε; 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13581

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Όλα αυτά τα βότανα βοηθάνε πάρα πολύ, και το καλύτερο είναι ότι εμένα μου κόβουν την όρεξη κάπως και έχω και κάτι να ασχολούμαι... Μακρία μόνο απο LIPTON LINEA και λοιπές χημικές αηδίες... Χύμα πράσινο τσαγάκι από το καφεκοπτείο της γειτονιάς σας ή από το http://www.tsai.gr ή http://www.tearoute.gr και θα βρείτε διαφορα βότανα και γεύσεις... Αλλά προσοχή σε κάτι περίεργα μείγματα που έχουν ζαχαρωμένα αποξηραμένα φρούτα...
Απλά εμένα η λουίζα μου έκανε δυσκοιλιότητα.... Ξαφνικά άρχισα να έχω πρόβλημα, εγώ που ήμουν ελβετικό ρολόι και έπαθα πλάκα! fryingpan yingpan Τελικά κατάλαβα ότι μου την προκαλούσε η λουίζα και μόλις την έκοψα... όλα εντάξει! dance nce Απλά να το τσεκάρετε, μπας και συμβαίνει και σε σας... goodluck odluck
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.059 δευτερόλεπτα

Syndication