Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Βοήθεια...

Βοήθεια... 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1705

• Αγγελική
  • Το Άβαταρ του/της Αγγελική
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα είμαι κια γώ ένα καινούργιο μέλος που έχω ξεκινήσει τη δίαιτα εδω και δεκαέξι μέρες χάνοντας 6 κιλά με μεγάλο ενθουσιασμό.
Η αλήθεια είναι ότι δεν τρώω και πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας δηλ. μεσημεριανό κανένα ζελεδάκι και αν τύχει βραδινό και κάθε μέρα κάνω μία ώρα αερόμπικ.
Το πρόβλημά μου που αναστατώθηκα σήμερα είναι οτι με πονούσε το στομάχι μου και έκανα εμετό.
Απ'οτι διάβασα είναι συμπτώματα κέτωσης.Τι να κάνω;;;;Εσάς σας έχει συμβεί;Να πάω στο γιατρό, τι να κάνω;;;
Σας παρακαλώ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει.Δε θέλω να χαλάσω τη δίαιτα τώρα που σχεδόν έχω φτάσει σ'ενα επιθυμητό αποτέλεσμα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Βοήθεια... 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1707

• Maria5
  • Το Άβαταρ του/της Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγγελικη καλως ηρθες στην παρεα μας :P !: πες μας ενα ημερησιο μενου που ακολουθεις γιατι αν τρως οπως λες ενα ζελεδακι για μεσημεριανο κι αν τυχει κατι για βραδυνο συμαινει οτι στην ουσια χανεις κιλα επειδη δεν τρως τιποτα κι οχι οτι κανεις ατκινς.ισως εχει κλεισει το στομαχι σου και δεν δεχεται τροφη και κανεις εμετο .Προσεξε το λιγο γιατι τα κιλα που χανονται με αυτον τον τροπο μη τρωγοντας τιποτα δηλ.γυρνουν στο πι και φι πισω και με το παραπανω.σου μιλαω εκ πειρας :roll: φιλικα

Re: Βοήθεια... 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1708

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγγελική, καλώς ήρθες κι από μένα.
Η κέτωση είναι μια φυσιολογική κατάσταση του οργανισμού, όταν -ελλείψει υδατανθράκων- χρησιμοποιή το συσσωρευμένο λίπος ως "καύσιμο". Δεν φέρνει ούτε πόνους, ούτε εμετούς.
Υπάρχει μια παθολογική κατάσταση , που λέγεται cetoacidosis (συγγνώμη για τα αγγλικά, δεν το ξέρω στα ελληνικα) στην οποία είναι επιρρεπείς οι διαβητικοί. Η Atkins ΔΕΝ προκαλεί τέτοια συμπτώματα - αλλοιώς οι Εσκιμώοι δεν θα επεβίωναν ως φυλή :-) )

Re: Βοήθεια... 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1709

• Αγγελική
  • Το Άβαταρ του/της Αγγελική
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Για παράδειγμα χθές έφαγα το μεσημέρι ψάρι με μαγιονέζα και το βράδυ κάτι καρύδια.
Στην αρχή της δίαιτας έτρωγα το πρωί ομελέτα μετά μεσημεριανό και το απόγευμα ζελε, αλλά τις τελευταίες μέρες έχω πολύ δουλέιά και δεν προλαβαίνω να πάω σπίτι για να φάω...Και φυσικά κάθε μέρα πίνω πολύ νερό.
Σήμερα απο την ώρα που ξύπνησα διψούσα πολύ κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχα φάει κάτι αλμυρό, ήπια την βιταμινούλα μου που την άρχισα σήμερα για πρώτη μέρα και μετά με έπιασε όλο αυτό. Τώρα μπορώ να πω πως είμαι λίγο καλύτερα,σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας :P

Re: Βοήθεια... 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1710

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγγελική έγραψε:
Σήμερα απο την ώρα που ξύπνησα διψούσα πολύ κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχα φάει κάτι αλμυρό, ήπια την βιταμινούλα μου που την άρχισα σήμερα για πρώτη μέρα και μετά με έπιασε όλο αυτό. Τώρα μπορώ να πω πως είμαι λίγο καλύτερα,σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας :P
Η δίψα οφείλεται στους χαμηλούς υ/α διότι το σωμα δεν κάνει πλέον κατακράτηση υγρών και διψάς περισσότερο.
Μήπως αυτό που έπαθες οφείλεται στη βιταμινούλα που την ήπιες με άδειο στομάχι ?
Το πάθαινα κι εγώ, ειδικά με συμπληρώματα σιδήρου κ ψευδαργύρου.

Re: Βοήθεια... 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1711

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
αγγελικη συμφωνω απολυτα με τον stef μηπως σε πειραξε επειδη ειχες το στομχι σου αδειο?? παντως προσεξε ην διατροφη σου γιατι δεν ειναι σωστη απο αποψη ποσοτητας! δεν ειναι φαγητο αυτο για την διατηρηση ενος οργανισμου. δεν κανει καυσεις με αυτον τον τροπο. θα χασεις τα κιλα αλλα θα τα ξαναπαρεις συντομα γιατι δεν θα τα χασι επειδη κανεις διατροφη αλλα επειδη μειωσες τις θερμιδες, ασε που το να τα ξαναπαρεις κημος δεν ειναι, το θεμα ειναι να μην εχεις επιπτωσεις στον οργανισμο σου που δεν τρως πολυ.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα

Syndication