nataly μου natalaki μου.....
τσεκαρε αυτό εδώ το post
<!-- l <a class="postlink-local" href="
www.lowcarblife.org/viewtopic.php?f=33&t=654">viewtopic.php?f=33&t=654<!-- l
που είχα κάνει περίπου πριν ένα μήνα....

ap
είχα προτείνει συναντήσεις μία φορά το μήνα, συγκεκριμένη μέρα και ώρα πάντα στο ίδιο μέρος π.χ. κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα....
επίσης (sorry που επαναλαμβάνομαι)...
".........
Είναι βέβαιο ότι όλοι δεν θα μπορέσουμε κάθε τέτοια Παρασκευή να βρισκόμαστε, αλλά αν όχι τον ένα μήνα... τότε τον επόμενο.........κάποιοι θα είναι, κάποιοι θα μπορέσουν να καφεδίσουν στην επόμενη συνάντηση......"
Και άλλο ένα copy-paste από το προηγούμενό μου post:
μπορεί να είναι ένας απλός καφές Παρασκευο-απογευματινός μετά τη δουλειά, 7μ.μ..
Τελευταία είχα επισκεφτεί το εμπορικό κέντρο AthensHeart (Πειραιώς & Χαμοστέρνας) το οποίο στον 3ο όροφο είχε πολύ συμπαθητικές καφετέριες όπου μπορείς και καπνίζεις (για τους καπνίζοντες) αφού είναι κάτι σαν κλειστός εξωτερικός χώρος ....
και επίσης για εμάς τις γυναίκες έχει και απέναντι και κομμωτήριο που σου φιάχνουν και καφεδάκι σε περίπτωση που θέλετε να είστε έτοιμες για την μεγάλη έξοδο του Σαββατοκύριακου ...........
nataly, μπορείς να μου στείλεις με pm το msn σου... ώστε να πούμε περισσότερα.
Δημήτρη, sorry που δεν σου απάντησα πιο νωρίς... δεν είμαι και τόσο fun του facebook... αλλά ναι είμαι μέσα για συνάντηση... μπορείς να μας δώσεις και εσύ το msn σου.
Αυτά και πάλι να με συμπαθάτε για τις επαναλήψεις
Φιλιά...!