Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Πρόταση για συναντήσεις

Πρόταση για συναντήσεις 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5068

• nataly
  • Το Άβαταρ του/της nataly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ο κοινός μας αγώνας μου δημιούργησε την επιθυμία να γνωριστούμε καλύτερα...
Τι θα λέγατε λοιπόν, αν όσοι κατοικούμε Αθήνα - Πειραιά κ προάστια, τέλος πάντων Αττική, να ορίζαμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία το μήνα καθώς κ σημείο, όπου κάθε φορά όποιος μπορεί να έρχεται ?
Δεν θα είναι όμορφο?
Καλημέρα σε όλους/ες
Σκεφτείτε το κ πέστε τη γνώμη σας.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Πρόταση για συναντήσεις 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5073

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
nataly σαν ιδεα αυτο που προτεινες ακουγεται καλο!!! σαν πραξη ομως δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν εφικτο! εδω μια συναντηση κανονιζουμε κ παλι ειναι τοσο δυσκολο να βρεθουμε απ κοντα ολοι μας....... ωστοσο πιστευω οτι εσεις που ειστε εκει πανω μαζεμενοι ολο κατι θα σκαρφιστειτε :lol: κι εγω εδω στη κρητη εχω δει 2-3 κοριτσια κ σκοπευω να δω ακομη μερικα αν καταφερω αλλα για ολοι μαζι μαλλον δια μεσου δυκτιου...... sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Πρόταση για συναντήσεις 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5080

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
10 νοεμβριου θα ειμαι αθηνα, αν θελεται στηλτε μου π. μ. να βρεθουμε.

Re: Πρόταση για συναντήσεις 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5107

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
nataly ωραίο σαν ιδέα και έχει προταθεί και στο παρελθόν. Για κάποιο περίεργο λόγο βέβαια ποτέ δεν καταφέρνουμε να βρεθούμε. Αυτό που προτείνω για αρχή είναι όποιος θέλει με όποιον θέλει να μιλήσει μέσω πμ για να βρεθούνε και σε επόμενη φάση βρισκόμαστε και όλοι μαζί.

Αυτό που διαπιστώνω βέβαια επί της ουσίας είναι πως απλά και μόνο η Άτκινς δεν είναι ικανή να μας φέρει πιο κοντά. Θέλει αρκετό ιντερνετικό χρόνο για να μπορέσουν οι άνθρωποι να αισθανθούν άνετα με τους άλλους. Υπάρχουν κομμάτια στο σάιτ όπως το Επικαιρότητα στα οποία θα ήταν καλό να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή ώστε να αλληλογνωριστούμε καλύτερα, πέρα από το κλασικο "θέλω να χάσω τόσα κιλά".
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Πρόταση για συναντήσεις 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5110

• tzair
  • Το Άβαταρ του/της tzair
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
nataly μου natalaki μου.....

τσεκαρε αυτό εδώ το post
<!-- l <a class="postlink-local" href="www.lowcarblife.org/viewtopic.php?f=33&t=654">viewtopic.php?f=33&t=654<!-- l
που είχα κάνει περίπου πριν ένα μήνα.... clap ap
είχα προτείνει συναντήσεις μία φορά το μήνα, συγκεκριμένη μέρα και ώρα πάντα στο ίδιο μέρος π.χ. κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα....
επίσης (sorry που επαναλαμβάνομαι)...
".........
Είναι βέβαιο ότι όλοι δεν θα μπορέσουμε κάθε τέτοια Παρασκευή να βρισκόμαστε, αλλά αν όχι τον ένα μήνα... τότε τον επόμενο.........κάποιοι θα είναι, κάποιοι θα μπορέσουν να καφεδίσουν στην επόμενη συνάντηση......"

Και άλλο ένα copy-paste από το προηγούμενό μου post:
μπορεί να είναι ένας απλός καφές Παρασκευο-απογευματινός μετά τη δουλειά, 7μ.μ..
Τελευταία είχα επισκεφτεί το εμπορικό κέντρο AthensHeart (Πειραιώς & Χαμοστέρνας) το οποίο στον 3ο όροφο είχε πολύ συμπαθητικές καφετέριες όπου μπορείς και καπνίζεις (για τους καπνίζοντες) αφού είναι κάτι σαν κλειστός εξωτερικός χώρος ....
και επίσης για εμάς τις γυναίκες έχει και απέναντι και κομμωτήριο που σου φιάχνουν και καφεδάκι σε περίπτωση που θέλετε να είστε έτοιμες για την μεγάλη έξοδο του Σαββατοκύριακου ...........

nataly, μπορείς να μου στείλεις με pm το msn σου... ώστε να πούμε περισσότερα.

Δημήτρη, sorry που δεν σου απάντησα πιο νωρίς... δεν είμαι και τόσο fun του facebook... αλλά ναι είμαι μέσα για συνάντηση... μπορείς να μας δώσεις και εσύ το msn σου.

Αυτά και πάλι να με συμπαθάτε για τις επαναλήψεις :)

Φιλιά...!
γιατί έτσι απλά μου ταιριάζει.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.106 δευτερόλεπτα

Syndication