Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6259

• nifitsa
  • Το Άβαταρ του/της nifitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα σας!! Πάω από το κακό στο χειρότερο!!! Σήμερα βέβαια μετά από μια βδομάδα που ψιλοξέφυγα και 2 κιλά πάνω συνεχίζω από την αρχή. Δυστυχώς έχω καθυστέρηση 10 μέρες και οι ορμόνες μου έχουν τρελλαθεί και δε μπορώ να κάνω δίαιτα. Στο εν το μεταξύ νοιώθω και πολύ προισμένη anyway.... Σας παραθέτω τα κατορθώματά μου!!!
Ύψος:1.73
Αρχιικό βάρος:90
Ζυγίζω:87,5
Αυτή τη βδομάδα έχασα:ΠΗΡΑ 2 ΚΙΛΑ
Ακολουθώ την Άτκινς: απο 9/10
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6261

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Άτιμες ορμόνες που παιδεύετε το κορίτσι μας. Βρε μπας και είσαι έγγυος (καθυστέρηση 10 μέρες!!!!). Μη μασάς πάντως θα ξεκολλήσει η παλιοζυγαριά σου, άσε που προσωπικά νομίζω ότι πρόκειται για κατακράτηση ή πλατό. Δίαβασα ότι κάπου στα 5 κιλά κολλάει η άτιμη η ζυγαριά και πρέπει να επιμείνεις μέχρι να τη νικήσεις.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6262

• nifitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δε νομιζω αφου τους τελευταιους 3 μήνες αργεί πάρα πολύ ο κύκλος μου. Πάντως προσπαθώ τώρα. Ελπιζω στο επόμενο ζύγισμα να έχουν χαθεί αυτά τα κιλάκια που πήρα τοσο επιπόλαια...Ευτυχώς που σας έχω παρέα και το παλεύω... ευχαριστώ...!!!

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6264

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τα κιλα σου ισως ειναι απο κατακρατηση.Αντε το 1 τουλαχιστον....το αλλο ισως επειδη ξεφυγες.Αλλα σε τι ξεφυγες?Εφαγες π.χ λιγους υδατανθρακες παραπανω η μου εφαγες γλυκακια? σλαπππππςςςς!!! :P P λοοολ!!

Εγω εχω καθυστερηση 3 μερες.(Σαββατο περιμενα, Τριτη εχουμε)
Ειδα λιγο πρηξιματακι ειναι η αληθεια,ειδα οτι εχασα 2 κιλα αυτη την εβδομαδα αντι 3 που χα χασει την προηγουμενη, αλλα αυτο με πεισμωσε περισσοτερο με αποτελεσμα απο χθες να μειωσω το αλατι στο φαγητο αισθητα, να κανω περισσοτερη ωρα διαδρομο,να πινω περισσοτερο πρασινο τσαι και νερο και να μειωσω λιγο τον υδατανθρακα κυριως το βραδυ.
Αντε να δουμε αν αυτα θα βοηθησουν.

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6272

• nifitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γενικά απλά έτρωγα πιο πολλους υδατάνθρακες πέρα από ένα σουφλέ σοκολάτας (εδώ χρειάζεται το μαστίγωμα...)!!!
Πάντως από τη δευτέρα έχω ξαναρχίσει κανονικά. Αδιαθέτησα κι όλας, οπότε περιμένω τη δευτέρα να έχω χάσει τουλάχιστον αυτά που πήρα.
Μπράβο Σοφία...πολύ καλά κάνεις και φαίνεται αυτό αφού το τικεράκι σου σε λίγο θα τερματτίσει στο διψήφιο!!!! Συνέχισε να προσπαθείς έτσι για να μας εμψυχώνεις και μας!!!

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6301

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλη εβδομαδα παιδια !!

Ύψος: 1.70
Αρχιικό βάρος:138
Ζυγίζω:111
Αυτή τη βδομάδα έχασα: 2 κιλα
Ακολουθώ την Άτκινς: απο 7/10/09

Λοιπον παιδια μου σημερα συμπληρωσα 2 μηνες Ατκινς!
Γενικη απωλεια 27 κιλα!Και φυσικα συνεχιζω ακαθεκτη για τον πρωτο στοχο μου που ειναι αρχικα το να δω επιτελους διψηφιο νουμερο στη ζυγαρια και μετα βαζουμε αλλον...

Να τονισω κατι πολυ σημαντικο για μενα.
Οτι ενω στις"δυσκολες μερες" στην προ Ατκινς ζωη μου, και επι 20χρονια σχεδον Παντα ειχα 3ημερες ημικρανιες, απο 7/10 που μπηκα στον τροπο διατροφης Ατκινς, δεν εχω νοιωσει τον παραμικρο πονο και κατ επεκταση δεν πηρα κανενα απολυτως παυσιπονο!!!

Καλη συνεχεια και δυναμη στις προσπαθειες σας.
Φιλακια :)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.125 δευτερόλεπτα

Syndication