Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6391

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημερα σε ολα τα παιδια και καλη εβδομαδα να εχουμε! :)

Ύψος: 1.70
Αρχιικό βάρος:138
Ζυγίζω:109
Αυτή τη βδομάδα έχασα: 2 κιλα
Ακολουθώ την Άτκινς: απο 7/10/09

Εφυγαν αλλα 2 και αυτη την εβδομαδα!!
Ξουτ ξουτ στον αγυριστο! :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6451

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Περασε η πρωτη εβδομαδα με ατκινς και η ζυγαρια μου εδειξε μειον 1,6 κιλα. Τι χαρα! Μετα απο πολλες προσπαθειες να κρατηθω μακρυα απο τους υδατανθρακες για μια εβδομαδα επιτελους τα καταφερα και ομολογω πως οχι μονο ανεβηκα ψυχολογικα αλλα παιρνω κουραγιο για να συνεχισω. Ισως η απωλεια να μην φαινεται σε καποιους πολυ μεγαλη αλλα εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη αφου ολη την εβδομαδα ετρωγα μεχρι σκασμου (ειναι και αυτη η ατιμη η βουλιμια που με πιανει). Mary και Aggy χιλια ευχαριστω για τη συμβουλη για το βραστο μοσχαρι και το κοτοπουλο! Με εσωσαν ! Οποτε ενιωθα την αναγκη για γλυκο η ψωμι η κατι απαγορευμενο ετρωγα το κρεατακι μου και σε λιγο ημουν μια χαρα. Οι θερμιδες που καταναλωνα ειναι πολλες αλλα μαλλον ειναι λιγοτερες απο εκεινες που επαιρνα καθημερινα οταν ετρωγα αχορταγα γλυκα, ψωμι, τεραστιες ποσοτητες τυριων και πιτες. Απλως αυτη την πρωτη εβδομαδα σκεφτηκα να επικεντρωθω περισσοτερο στον περιορισμο των υδατανθρακων και λιγοτερο των θερμιδων για να μην νιωθω οτι πιεζομαι πολυ και αποτυχω παλι.Ελπιζω οτι σιγα σιγα η ορεξη μου θα μειωθει και θα μπορεσω να ελεγξω και το θεμα των θερμιδων. Μακαρι να πανε ολα καλα.

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6454

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ύψος: 1.70
Αρχιικό βάρος:138
Ζυγίζω:107
Αυτή τη βδομάδα έχασα: 2 κιλα
Ακολουθώ την Άτκινς: απο 7/10/09

Παλι 2 κιλα εφυγαν και αυτη την εβδομαδα.Δεν ειναι κι ασχημα.Βεβαια, ηρθε η σκεψη οτι την επομενη Δευτερα ισως και να μην δω στην ζυγαρια 2 κιλα λιγοτερα καθοτι Χριστουγεννα ερχονται...καταλαβαινετε....
...αλλαααααααααα οχιιιιιιιι !!!δεν θα αφησω εγω τιποτα να με βγαλει απο τον στοχο μου λεμεεεε!!!
Επειδη δεν ξερω αν καταφερω να ξαναμπω πριν τα χριστουγεννα λογω τρεξιματος, να σας ευχηθω:
Καλα Χριστουγεννα σε ολους, με αγαπη και πολυ πολυ δυναμη στις προσπαθειες σας... να τα χαρειτε με τα αγαπημενα σας προσωπα.

Μια ζεστη αγκαλια για οσους ειναι μονοι αυτες τις μερες...

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6457

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλά τα λες Σοφία! Τίποτα δεν πρέπει να μας βγάζει κανονικά από τον στόχο μας, γιατί άμα το σκεφτείς, όλα τα κιλά από δικαιολογίες κατσικώθηκαν πάνω μας...
'ααα μωρε είναι τα γενέθλια/γιορτή του παιδιού, της μαμάς του γκόμενου",
"αααα είναι Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα",
"έλα τώρα μωρέ, είναι Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες, Δευκαπενταύγουστος, διακοπές",
"εεεεε περιμένω περίοδο, χώρισα, βρήκα γκόμενο",
"έλα μωρέ, όχι τώρα που έχω τρεξίματα, όταν ηρεμήσω θα δείτε, θα γίνω Cindy Crawford"
και άλλες αμέτρητες πασπαρτού δικαιολογίες για να ξεφύγυμε!

Γι΄αυτό επιμονή και υπομονή!

Υ.Γ. Ωραίο Avatar!!!

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6459

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπράβο kalia και να ξέρεις ότι όσο περισσότερο καιρό περνάς μακριά από τους εθισμούς σου, τόσο ποιο μακρινοί θα σου φαίνονται, τόσο λιγότερο θα τους αποζητάς. Δοκιμασμένο και σίγουρο όσο και το κόλπο με το κρεατάκι. Εγώ έχω κολλήσει εδώ και 2 εβδομάδες αλλά δεν μασάω. Άλλωστε τίποτα δεν μου λείπει και έχω συνηθίσει σ΄ αυτό το είδος διατροφής. Υποπτέυομαι πλατό γιατί είμαι κοντά στο 10% του αρχικού βάρους γι΄ αυτό δεν ανησυχώ, θα σπάσει όπως και να έχει.
Ύψος: 1.64
Αρχιικό βάρος:78
Ζυγίζω:72
Αυτή τη βδομάδα έχασα: το Λάκη το γλυκούλη (δεν πρόλαβα να το δω γμτ), από κιλά μπα...........
Ακολουθώ την Άτκινς: απο 29/10/09
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6464

• nifitsa
  • Το Άβαταρ του/της nifitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Θαυμάζω τους κόπους σας και τα κουράγια σας μπράβο!! Εγώ δυστυχώς προσέχω λίγο αλλά δε συνεχίζω αυστηρα γιατί βρέθηκα στο νοσοκομείο με σύμπτωμα άγχους. Οχι λογω ατκινς αλλα αυτή τη στιγμή θέλω να χαλαρώσω από οτι με αγχώνει, ετσι πάω λίγο πιο χαλαρα....Οταν νοιωσω καλύτερα και ανέβω στη ζυγαριά θα σας ενημερώσω!!! Καλή συνέχεια σε όλες κα καλές γιορτές!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.191 δευτερόλεπτα

Syndication