Maria5 έγραψε:
Σευχαριστω ευθυμουλι ,εσυ εχεις κιαλλα να χασεις; με τα μαλλια σου τι εγινε;
Ax πολυ χαιρομαι που ειμαι μαζι σας ξανα.
Μαράκι μου εγώ έκανα την κλασική πιά μαμακία και πισωγύρισα!Τα μαλλιά μου είναι μια χαρά ευτυχώς !!!!!Δεν φαντάζεσαι τί πέρασα!!Αλλά έμεινε μια φοβία στο βάθος του μυαλού μου!Δυστυχώς απο κιλά....είμαι πάλι χάλια!Αισίως ξαναήρθα στα 83!Με μεγάλη προσπάθεια πρέπει να ομολογήσω!Έχω να πώ σε όσους ανησυχούν οτι θα παχύνουν μόλις βάλουν στη διατροφή τους τα φρούτα και το ρύζι κτλ σε λογικές και ελεγχόμενες ποσότητες,να μήν ανησυχούν!Μόνο η επιστροφή σε αλόγιστες πρακτικές διατροφής σε φέρνουν πίσω!Δηλαδή πήρα 8 κιλά απο το Σεπτέβριο και μετά ,τρώγοντας ότι νάναι και όσο νάναι όπως μόνο εγώ ξέρω!Δηλαδή ....

καταλαβαίνεις!Εδώ και δυο εβδομάδες άρχισα να προσπαθώ πάλι,αλλά δυστυχώς....επτωχεύσαμεν!!ΤΙΠΟΤΑ!!!Νομίζω ότι πρέπει να μειώσω τις ποσότητες και να κόψω τα αναψυκτικά αλλά είμαι σκλάβος της κόκα κόλα light!Μιλάμε ότι έπρεπε να είμαι επίτιμο μέλος !!!Εχω ξεφύγει τελείως!Μιλάμε για μια εξάδα των 500γρ την ημέρα!Το βράδυ πιά δυσκολεύομαι να κοιμηθώ!Νομίζω ότι με πειράζει στα νεύρα η καφείνη!Γράφε πώς τα πάς να παίρνω θάρρος!Σήμερα που είδα ότι δεν είχα χάσει τίποτα σε δυο εβδομάδες ,απογοητεύτηκα και έφαγα,,,,δεν μπορείς καν να φανταστείς τί και πόσο!Είμαι τελικά πολύ αδυνάτου!!(μόνο χαρακτήρα δυστυχώς)!!!Θα αρχίσω ξανά αύριο και θα ζυγιστώ σε δυο εβδομάδες προσπαθώντας με λιγότερη κόκα και μικρότερες ποσότητες τροφής!Είδωμεν!Γράφε πώς τα πάς!