Λοιποοοον...
Η επιτυχία του laser εξαρτάται κυρίως από το μηχάνημα και τον χειριστή.... Υπάρχουν διάφοροι τύποι μηχανήματος με διαφορετικές δυνατότητες, αλλά και διαφορετικές "εντάσεις" που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο χειριστής. Αυτό πρακτικά σημάινει, μεγαλύτερη ένταση, γρηγορότερα αποτελέσματα αλλά και κίνδυνο εγκαύματος και περισσότερος πόνος.
Ήμουν και γω αναποφάσιστη, ειδικά μετα που είδα την ξαδέρφη μου που είχε μικρά "εγκαύματα", που όμως έφυγαν με τον καιρό... Πήγα λοιπόν πρώτα και ρώτησα σε ινστιτούτο, έκανα μια δοκιμαστική και πονούσε κάπως, αλλά και το μηχάνημα δεν μου γέμισε το μάτι. Για κάθε επίσκεψη (μπικίνι, πόδια, μασχάλες), θα πλήρωνα 500 ευρώ, αλλά δεν μπορούσαν να μου πουν πόσες επισκέψεις θα χρειαζόμουν, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Δεν μου γέμισε καθόλου το μάτι, έτσι πήγα σε
γιατρό δερματολόγο που δούλευε η αδερφή μου και έμεινα 200% ευχαριστημένη. Το δικό της μηχάνημα ήταν τελείως διαφορετικό και πονούσε πολύ λιγότερο, και στην πορεία πήρε και ένα άλλο μηχάνημα που είχε ψυχρό αέρα μαζί με το laser και ο πόνος ήταν ελάχιστος... Απ΄ ότι μου εξήγησε λοπόν αυτή, πολλά ινστιτούτα/δερματολόγοι έβαζαν χαμηλή ένταση, με αποτέλεσμα οι επισκέψεις και τα ευρώπουλα να αυξάνονται.....
Εγώ έκανα περίπου 8 επισκέψεις σε διάστημα 2 χρόνων από 500 ευρώ περίπου κάθε φορά... Κανονικά θα έπρεπε να τις είχα κάνει ανά μήνα σε ένα χρόνο περίπου, αλλά λόγω έλειψης χρημάτων στάση καλλωπισμού και έχανα κάποιους μήνες.... Ααααα και το καλοκαίρι που είμαστε μαυρισμένες, δεν επιτρέπεται να κάνουμε....
Το αποτέλεσμα.......... ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ! Ήμουν από μικρή σαν την αρκούδα.... Μια ζωή έκανα χαλάουες και κεριά... Αμά τολμούσα να τα ξυρίσω, έβγαιναν διπλές και τρίδιπλες τρίχες την άλλη μέρα το πρωι... Απελπισία!

έχανα μπάνια στη θάλασσα (και ζω στα Χανιά, άρα έχανα πολλά

), δεν έβαζα ποτέ φούστα και ας μη μιλήσω για το σεξουαλικό που μια ζωή ένιωθα κάπως..

. Τώρα το μπικίνι μου που έκανε παλιά μπούκλες, είναι απαλό και.... γουλί, οι μασχάλες μου που είχαν φτάσει στο βυζί από το ξύρισμα είναι άτριχες, απαλές και χωρίς την αντιαισθητική μαυρίλα, και τα πόδια μου απαλά, χωρίς μπιμπίκια με μερικές ανεπαίσθητες τριχούλες εδώ και εκεί.....
Δεν το μετανιώνω ούτε λεπτό, παρ' όλο που 4.000 ευρώ περίπου δεν είναι λίγα....Αλλά η αίσθηση ελευθερίας που έχω είναι...... απίστευτη. Η δερματολόγος μου είπε ότι τώρα πια, το πολύ να κάνω μια επαναληπτική αποτρίχωση το χρόνο, αυτό όμως θα το δούμε... Η τελευταία ήταν πριν από 3 μήνες και είμαι ακόμα γουλί...
Απλά ρωτήστε, ζητήστε και κάντε δοκιμές με τα μηχανήματα και αν έχετε και κάποιον ευχαριστημένο πριν από εσάς, τόσο το καλύτερο...