Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: αφαιρεση μυωπιας με λειζερ

Re: αφαιρεση μυωπιας με λειζερ 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6975

• Ioanna
  • Το Άβαταρ του/της Ioanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλή επιτυχία mamamaria , μην φοβάσαι καθόλου έχω και εγώ αρκετούς γνωστούς που την έχουν κάνει και είναι μια χαρά και χωρίς γυαλιά...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: αφαιρεση μυωπιας με λειζερ 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6976

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλή επιτυχία και γρήγορη ανάρρωση κι από μένα :)
Δύο συγγενείς μου έκαναν την επέμβαση αυτή πριν από 12-15 χρόνια και πήγε πολύ καλά - και ανώδυνα!!!
Περιμένουμε νέα σου !!!

Re: αφαιρεση μυωπιας με λειζερ 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6977

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Καλή επιτυχία μέσα απο την καρδιάμου!Μη φοβού Μύριαμ!!!!όλα θα πάνε εξαιρετικά!Δεν νοιώθεις τίποτα!Και μετά θα αναφωνήσεις!!!Είδωμεν το φώς το αληθινό!!!!!

Re: αφαιρεση μυωπιας με λειζερ 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6993

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
βρε λετε να μη μ'αρεσει; το οτι θα βλεπω ολα τα μπιμπικια στη φατσα μου λειτουργει λιγακι ανασταλτικα....

Re: αφαιρεση μυωπιας με λειζερ 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7008

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
mamamaria μην μου αγχωνεσαι! ολα θα πανε τελεια!!! ο αδερφος μου πριν χρονια ηταν απο τους πρωτους που εκανε αυτη την επεμβαση με λειζερ κ του την εκανα ο ιδιος ο παλληκαρης τοτε! εγω λογο επαγγελματος ημουν μεσα κ δεν ειναι τοσο τρομερα! μην φοβασαι ηταν πολυ ενδιαφερον μπορω να σου πω! η επεμβαση ηταν 100% επιτυχης στο ενα ματι με την πρωτη στο 2ο ταλοαιπωρηθηκε λιγο γτ δεν πετυχε με την πρωτη αλλα τωρα πια ειναι 100% κ στα 2! ειναι τελεια να μπορεις να βλεπεις κανονικα χωρις γυαλια κ φακους πιστεψε με αξιζει λιογο την ταλαιπωρια! αν ρωτησεις τον αδερφο μου τωρα μετα χρονια παντως θα σου ελεγε πως θα τυην ξανακανει ευχαριστως!

Re: αφαιρεση μυωπιας με λειζερ 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7012

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
την εκανα, βλεπω, και σας γραφω αν και δεν το περιμενα να μπορω να κατσω στον υπολογιστη τοσο συντομα! εχω 10/10 και ο γιατρος ειπε πως αν νομιζω πως τωρα βλεπω καθαρα, που να περιμενω και αυριο και σε μερικες μερες που θα καθαρισει η οραση ακομα παραπανω. παιδια δεν το πιστευω! τωρα, μολις λιγες ωρες μετα την επεμβαση βλεπω οπως σαν να φορουσα τα γυαλια μου. πραγματικα εχω μεγαλη αγωνια για τις επομενες μερες!! τελικα οντως δεν ηταν τιποτα. και το λεξοτανιλ παιδια μουφα...τιποτα δεν μου εκανε...και το πηρα και ολοκληρο κι οχι το μισο οπως μου συστησαν! χαχα! τωρα οχι μονο υπνηλια δεν νιωθω αλλα ειμαι και στην τσιτα! ΒΛΕΠΩΩΩ!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.163 δευτερόλεπτα

Syndication