Εντελως τυχαια, ανακαλυψα, οτι σημερα κλεινω εναν χρονο στην Ατκινς και στο φορουμ. Μεσα σ'αυτον τον χρονο, πεταξα απο πανω μου σχεδον 15 κιλα που με ταλαιπωρουσαν χρονια. Δεν ειναι ομως μονο αυτο!! Σε ενα χρονο μεσα -και δεν ειναι υπερβολη- αλλαξε η ζωη μου. Βρηκα φιλους να μου συμπαρασταθουν στην προσπαθεια μου, να με αγκαλιασουν στις παρασπονδιες μου, να μου δωσουν κουραγιο στα κολληματα μου. Μετα περασα στην αντιπερα οχθη. Συμπαραστεκομαι, αγκαλιαζω και δινω κουραγιο. Αν δεν υπηρχε η Marina, να δημιουργησει αυτο το "στεκι", νομιζω οτι δεν θα τα ειχα καταφερει. Ισως τωρα να ημουν οχι μονο με τα 15 κιλα επιπλεον, αλλα και με αλλα τοσα πανω μου. Να πω λοιπον ενα μεγαααααααααλο ευχαριστω Στο Marinaκι, ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας, αλλα και να δωσω και μια συμβουλη στους νεωτερους του φορουμ. Μην εγκαταλειπετε. Οσο ειστε εδω μεσα, δεν υπαρχει περιπτωση να μην φτασετε στον στοχο σας. Αλλα ακομη κι οταν φτασετε, ολο αυτο το "παρειστικο" του φορουμ, θα σας βοηθησει να διατηρησετε τον στοχο σας. Θα κανετε καινουργιους φιλους, που θα ανυπομονητε, ποτε θα "μιλησετε", ή ποτε θα συναντηθητε απο κοντα. Αυτο ακριβως συνεβει και σε μενα. Ευθυμια, mamamaria, Marina, vanta, nanage,lamare, (συγνωμη αν ξεχναω καποιες), αγνωστοι πριν ενα χρονο, μερος της καθημερινοτητας μου, πια.
Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω....