Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Νέο μέλος

Νέο μέλος 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7523

• elinaz
  • Το Άβαταρ του/της elinaz
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γέα σε όλους, είμαι η Ελίνα ,28 ετών, 2 παιδιά ,το ένα 1 ετών και το άλλο 9.στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα 21 κιλά (ήμουν 62 και έφτασα 83). Όταν ο μικρούλι μου έγινε 6 μίνων ήμουν 67 χωρίς δίαιτες και τέτοια, μόνο λίγο γυμναστική σπίτι. Τώρα που έγινε 1 ετών γράφτηκα γυμναστήριο , πάω μια εβδομάδα-ηδια τα κυλά , και τότε κατάλαβα ότι πρέπει να αλλάξω διατροφή .έτσι άρχισα την Ατκινς. Έχω 8 μέρες, έχασα 3,5 κ. είμαι 63,5. Μου Πάι πολύ αφτί δίαιτα ,δεν υποφέρω κάθου ,νιώθω υπέροχα, γυμνάζουμε 5 φορές την εβδομάδα(αεροβική),αλλά παίρνω βιταμίνες το Centrum. Δεν ξέρω όμμα κάνει αλλά εγώ παίρνοντας της βιταμίνες χάνω κιλά .Κάποιος μου είπε ότι δεν πρέπει να πάρω βιταμίνες για τι έχουν υδατάνθρακες. Μου λείπουν λίγο τα γλυκά αλλά τι να κάνουμε? Μπορεί κάποιος να μου πει όμμα μπορώ να φάω γλυκά από της συνταγές σας?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Νέο μέλος 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7524

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπορείς να φας από τις συνταγές, αρκεί να είναι όσο το δυνατόν πιο 'ακίνδυνες', καλύτερα μη δοκιμάσεις τις πιο γευστικές που θα βρεις μια κι είσαι μόλις μια βδομάδα στη διατροφή. Αν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου, τότε κάνε όποια θέλεις αρκεί να μην βγεις πάνω από 20 στο σύνολο. Αλλιώς, θα σε σαμποτάρουν. Απ'οτι κατάλαβα έχεις αρκετή αποφασιστικότητα και θέληση. Μη σταματήσεις τη γυμναστική και σε ένα μήνα το πολύ αν δεν το χαλάσεις θα είσαι μια χαρά. -Αν και δε μας λες πόσα θες να χάσεις, 63.5 είναι κοντά σε ένα λογικό βάρος- .
Positive Positive Positive!

Re: Νέο μέλος 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7525

• elinaz
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Είμαι 1,70 και θέλω να γίνω 58 κ.

Re: Νέο μέλος 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7527

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν είναι πολλά! σε λίγες μέρες και θα μπορείς να τους αυξήσεις. Εκεί θα είσαι ακόμα πιο ελεύθερη στο θέμα επιλογής. Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι γενικοί κανόνες στην Ατκινς, κυρίως γα όσους δυσκολεύονται να μετρούν υ/α, αλλά στην ουσία μετά τις πρώτες δυο βδομάδες, φάε ότι θες, στα πλαίσια των 25 υ/α και των ημερήσιων σου αναγκών σε θερμίδες.
Positive Positive Positive!

Re: Νέο μέλος 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7528

• elinaz
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστώ
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα

Syndication