Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Συνειδητο παραστράτημα!

Συνειδητο παραστράτημα! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10164

• katrina
  • Το Άβαταρ του/της katrina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σαααας!
Έχω την ανάγκη να σας εξομολογηθώ ότι παραστράτησα συνειδητά.. κ είπα να κάνω ένα μινι δωράκι τον εαυτό μου με ένα παγωτάκι.. μετά απο 2 μηνες Ατκινς και τήρησή της κατα γράμμα! 'Εκανα μεγάλο λάθος? Δεν έχω σκοπό να το καθιερώσω αλλά 1 τον μήνα είναι τοοοοσο κακό??? Απλά είχαμε τραπέζι, εννοείται τίμησα μόνο τα κρεατάκια και το μαρουλάκι (και υπήρχαν της παναγιας τα μάτια εκει πάνω!) και είπα απο τα υπόλοιπα ας τιμήσω το παγωτάκι που απο όσο ξέρω το χύμα δεν εχει πολλους υδατάνθρακες. Υπάρχει περίπτωση να μπλοκάρω τόσο πολυ και ακόμα χειρότερα να έχω πάρει? Θεωρησα οτι μια στο τοσο (Εννοω μια στο τοσο, οχι μια φορά την εβδομάδα) δεν υπάρχει πρόβλημα αν η διατροφή σου είναι σωστή όλες τις υπολοιπες μέρες. Έχω άδικο??? Αν ναι κράξτε με χαχα. Απλά είχα διαβάσει στο βιβλίο οτι αν μια στο τόσο θες να φας κάτι απαγορευμένο, επέλεξε μια μόνο τροφή και όχι παραπάνω, ισχύει? Εγώ επέλεξα παγωτάκι! Να ξεφύγω τις επόμενες μέρες πάντως ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Συνειδητο παραστράτημα! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10167

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μη ζυγιστείς καλού κακού, γιατί και μόνο τα νερά που θα κράτησε ο οργανισμός σου λόγω υ/α είναι αρκετά να σε downάρουν :lol: χωρίς λόγο! σε διαβεβαιώ πως τίποτα δεν έβαλες. μακάρι να είχαν όλοι το πείσμα να κάνουν 2 μήνες χωρίς καμιά ατασθαλία αλλά λίγοι εχουν το χάρισμα :D συνέχισε κανονικά και να δεις που θα σου κάνει και καλό αυτό το 'σπρώξιμο'!
Positive Positive Positive!

Re: Συνειδητο παραστράτημα! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10168

• katrina
  • Το Άβαταρ του/της katrina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλά εννοείται τωρα θα ζυγιστώ σε καμιά βδομάδα. Με τρομοκρατεί η ζυγαρία, πάνω απο όλα η ηρεμία μας:) Είδα σε προηγούμενο post που έγραψες οτι το να αυξήσεις τους υδατάνθρακες για 1-2 μέρες και να τους ξαναμειώσεις σε βοηθάει. Αν ισχύει να το κάνουμε κ εμείς αυτό. Και δεν το λεγες τόσο καιρό :lol: χωρίς βέβαια να γίνει κατάχρηση αυτής της μεθόδου. Με τρομοκράτησες λίγο για το ταχίνι, λες αμα το κόψω να χάνω περισσότερα απο 200-400γρ την εβδομάδα??

Re: Συνειδητο παραστράτημα! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10175

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
δεν είναι σε όλους το ίδιο! κάποιους δεν τους επηρεάζει καθόλου. δοκίμασε μια βδομάδα να μη φας να δεις αν υπάρχει διαφορά! εμένα πάντως με κολλούσε
Positive Positive Positive!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα

Syndication