Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μικρές ατασθαλίες!!!

Μικρές ατασθαλίες!!! 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10648

• mara
  • Το Άβαταρ του/της mara
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να'μαι πάλι , για άλλη μια φορά μπαίνοντας στην φάση 1 γιατί η ζυγαριά έδειξε +2 :roll:

Αυτός ο μουσακάς ήξερα οτι παχαίνει αλλά πιστεύω οτι η τουρτίτσα από πάνω έκανε την διαφορά ;)

Λοιπόν αυτή την φορά έβαλα στόχο τα -5... δηλαδή από 70 να πάω 65! Μακάρι να τα καταφέρω, γιατί νομίζω ο οργανισμός μου με το που φτάνει το 68 βάζει φρένο και ότι και να κάνω δεν πηγαίνει ούτε γραμμάριο παρακάτω...
Αλλά έχω πεισμώσει τώρα! ¨
Πάντως εκεί που αποκλίνω από την πιστή εφαρμογή της φάσης 1 είναι τα παρακάτω:

- Γάλα στον καφέ
- Λίγη μαύρη σοκολάτα
- Λίγο γιαούρτι

Αλλά παραμένω πιστή στους 15 υδατάνθρακες! Αυτό τουλάχιστον είναι κάτι..
Πιστεύω οι μικρές μου ατασθαλίες δεν θα με εμποδίσουν να φτάσω στον στόχο μου! Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να τις αποφύγω... είναι η μικρή μου διέξοδος για να μην βλέπω την δίαιτα καταναγκαστικό έργο...

Λοιπόν ευχηθείτε μου καλή επιτυχία γιατί την χρειάζομαι!!! :P
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μικρές ατασθαλίες!!! 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10649

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Mara σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία! Έχουμε και τον ίδιο στόχο τα 65, αν κι εγώ είμαι στα 73 ακόμη... Αν δεν ξεπερνάς τους 15 δε θεωρώ οτι κάνεις λάθος πάντως. Εγώ τρώω κανονικά γιαούρτι σχεδόν καθημερινά κι ένα σοκοφρετίνι κάθε δεύτερη μέρα περίπου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα και δε θεωρώ οτι είναι λάθος αφού δεν ξεπερνάω τους 18-20. Αν χάνεις τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Ε, όταν πια κολλήσεις άρχισε να κόβεις για να δεις τι είναι αυτό που σε εμποδίζει. 5 κιλάκια είναι, θα τα χάσεις σίγουρα. goodluck odluck

Re: Μικρές ατασθαλίες!!! 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10651

• mara
  • Το Άβαταρ του/της mara
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστώ Helen... και εσύ είσαι πολύ κοντά στον στόχο σου, αν και όσο πιο κοντά είμαστε τόσο περισσότερο θα δυσκολευτούμε να τον φτάσουμε...

Αλλά εκεί, θα επιμείνουμε...και θα τα καταφέρουμε!! :D

Re: Μικρές ατασθαλίες!!! 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10677

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
mara καλησπερα! οι ατασθαλειες σου ειναι οντως μικρες αλλα καλο θα ειναι να μην ειναι καθημερινες! μπορεις πχ να αντικαταστησεις το γαλα στον καφε σου με λιγη κρεμα γαλακτος! κ πιο ωραιος θα ειναι κ με λιγοτερους υδατανθρακες! τουλαχιστον καποιε φορες την εβδομαδα! το ιδιο κ με τα σοκολατακια! εχω παντα κι εγω στο ντουλαπι μου μαυρα σοκολατακια αλλα να θυμασαι οτι εχουν 5,5 περιπου το ενα! για το γιαουρτι δε εχω βρει ενα απο το Lindl με 2,8 μονο στα 100!!!!!!!!! τελεια! οπως κ ναχει καλο ειναι να μην τα τρως καθε μερα γτ παρολο που εισαι μεσα στο οριο δεν τα στερεις για λιγο στον οργανισμο σου αρα δεν περνεις ας πουμε "ολοκληρο" το σημα κ ισως αν βρισκεσαι στην αρχη να εχεις καποιο κολλημα κ να μην χανεις στον αναμενομενο ρυθμο!! oops ps

Re: Μικρές ατασθαλίες!!! 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10684

• mara
  • Το Άβαταρ του/της mara
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστώ κατερίνα για την συμβουλή σου!!!

Και εγώ εκεί έχω καταλήξει, οτι πρέπει να στερήσεις από τον εαυτό σου πράγματα τα οποία κάνεις καθημερινά προκειμένου να έχεις αποτελέσματα... άντε και να δούμε!

Re: Μικρές ατασθαλίες!!! 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10755

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Με τόσες φορές που το έχω πει θα θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση. Αλλά εγώ έχω βρει την ηρεμία μου με την sweet n balance, τα ζελέ, την κρέμα γάλακτος και την σαντυγί. Ξέρεις τι είναι να τρως γλυκό κάθε μέρα και να κάνεις "δίαιτα";;; ;)
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα

Syndication